Sliter med min Creative Zen Touch

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Nov 2007
  Poster
  16
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Sliter med min Creative Zen Touch

  Punkt 1: eg var så uheldig (eller dum..) at eg la alle mine sangar inn på 'data library'. Greit nok, tenkte eg. Men eg klarar ikkje å slette desse sangane på nokon som helst måte. Så no ligg det ca. 4 gb med filer, som berre tek opp plass.

  Punkt 2: eg slit med å få programvaren til å virke. I begynnelsen så gjekk det mest i å finne spelaren. Nomad sa at den ikkje var tilkobla. Dette var jo feil... Men no har problemet gått over til at eg ikkje finn dei to alternativa (data library og music library) etter at eg har klikka på Creative Zen Touch (juhuuuu, den fant spelaren....).
  Eg lasta forresten ned ein annan programvare, Notmad Manager. Kan dette skape kluss i systemet?

  No (dette problemet er nesten 2 år gammalt) så har eg fått ny PC og ingenting er installert endå. Er det då andre ting enn den medfylgjande programvara som er betre å bruke?

  Punkt 3: er det nokon av dykk som veit kva som skal skje etter at eg har trykka på reset-knappen? Skal ikkje alle sangane slette seg, og alt det der....? Det skjedde iallfall ikkje. Eg merka ikkje nokon forandring etter at eg gjorde det. Og for å gjere det heilt perfekt, så er reset-knappen no øydelagd. Det blei den etter tre (3) forsiktige trykk...


  Kvifor må dei gjere det så jævla vanskeleg? Kunne ikkje berre spelaren kome opp som ein flyttbar enhet!? Eg klarar rett og slett ikkje å slette og leggje til filer på ein skikkeleg måte.

  Håpar nokon kan hjelpe meg, og vær så snill spør meir viss dykk treng.

 2. #2
  Newcomer
  Medlem siden
  Sep 2007
  Poster
  200
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Resetknappen resetter vel bare spilleren før den bygger bibloteket opp på nytt igjen. Har bare nyttet denne en 3-4 ganger selv, da i forbindelse med at jeg har hatt det for travelt å koble den i fra pcn, slik at den har låst seg. Jeg har ingen innstallert programvare på min pc til Zen, jeg bruker Windows mediaplayer, som jeg forøvrig har satt opp til automatisk synkronisering. Husker ikke om jeg var inne på creative sine sider og lastet nd ny programvare for å få dette til. Eneste jeg husker er at jeg en gang i tiden har innstallert ny software på den via creative sine sider. Forøvrig så fungerer spilleren som en drøm.

 3. #3
  Newcomer
  Medlem siden
  Nov 2007
  Poster
  16
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Ok. No har eg installert programvara att. Kva no? Det verkar like dårleg som alltid.

  Hovudproblemet er jo at det ikkje er mogleg å slette det som eg, ved ei feiltaking, la inn i "Data library" i staden for "Music library". Alt dette er for øvrig musikkfiler.

  Håpar nokon kan hjelpe. Kva er forresten garantitida på denne?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •