Trøbbel med Grado sr60..

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    179
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Trøbbel med Grado sr60..

    Jeg har et sett grado sr60 som jeg er veldig fornøyd med, men i det siste så har lyden begynt å skape seg når pluggen roterer, eller når jeg bare kommer borti ledningen. Da forsvinner dypbass, diskant og øvre mellomtone og det kommer bare noen rare lyder... jeg slik at jeg må prøve å snurre på ledningen eller trykke den ned for å få skikkelig lyd...Jeg har prøvd på forsjellige kilder men det samme sjer uansett.....når jeg var i sverige og kjøpte de så var det samme problemet på utstillingsmodellen de hadde.

    noen andre som har opplevd dette? eller noen som vet hvordan det kan fikses?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    179
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ingen?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    179
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ingen andre enn meg som har opplevd trøbbel med grado hodetelefoner??

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •