netRemote har stoppet å virke....

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 13 av 13
  1. #1
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    netRemote har stoppet å virke....

    nesten i allefall.

    Har kjørt netRemote på min Dell x50v i en lang stund og her forleden når jeg slo den på, så er den utrooooolig treig med å vise info fra j.river.

    Starter opp netRemote og der blir den stående og viser ikke noe informasjon. Den er død. Har seff. reinstallert. WiFi fungerer ok. Får browset med IE helt fint. Har erstattet pc-navn i oppsettet med ip-adresse direkte så det er ikke noe navneoppslagsproblem.

    netRemote-win direkte på j.river pc fungerer fint, så port 20002 fungerer fint. Nettverk skal fungere fint, men PPC-klienten er altså død.

    Noen tips å få ?

  2. #2
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Når jeg koplet ned WiFi og bruker USB, så går det så det griner etter.....

    med WiFi går det dårlig, skulle neste tro at det var dårlig forbindelse, men selv med 1 meters avstand fra basestasjon gå r det ikke. Pakker svirrere hele tiden fram og tilbake ifølge wiFi utility'en....


    Hmmm?

  3. #3
    Intermediate Mastiff sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,970
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det der har jeg ikke bhørt om før. Hvilken versjon bruker du? Prøv å oppdatere til nyeste versjon fra Promixis.

  4. #4
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå virker det !

    'Heldigvis' hengte j.river mc 10 seg og etter at jeg startet den på nytt går alt som før igjen....


    Ser ut som det har noe med oppstarts rekkefølgen å gjøre når windows starter. Ulogisk var det uansett. Sjekker dette neste gang jeg opplever dette.

    Kjører 1.0.15.0

  5. #5
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitter her og koser meg med platesamlingen min. Det er bare helt utrolig hvor kjekt dette er. Alle låtene rippet med EAC til lossless komprimert ape format og matet digitalt via en Meridian 518 (de-jitter og resolution
    enhancement til 24 bit) rett i min Primare for D/A konvertering og så videre via balanserte kabler til 600W Midgard monoblokker.

    Det låter bare helt sinnsykt bra !

  6. #6
    Intermediate Mastiff sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,970
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bra! Hvis du bruker NetRemote suite med Media Bridge, burde det sikre at sånt ikke skjer. NetRemote er for øvrig oppe i 1.0.23 nå, så det er kanskje på tide å oppgradere?

  7. #7
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvor lenge var Adam i Paris ?

    Så har den slittet å virke igjen. Har installert NetRemote 1.0.24, og som lest i Promixis forum, klager den over at \windows\CIR.dll ikke kan oppdateres.

    Setter jeg PPC'en i USB-huben går det så fint atte.

    Legger også merke til at jeg får greit hoppet fram og tilbake mellom låtene, men displayet på 'Main' oppdaterer seg ikke, og 'Playing' og 'Library' er også død.

    Har testet med kun 1m avstand til basestasjonen, så det burde ikke være noe med signalstyrke å gjøre.

    Har fjernet alle plug-ins i netremote, slik at det er kun MediaBridge som er konfigurert, har også satt inn ip-adressen direkte og port 20002, så dette brude gå som en drøm.....

  8. #8
    Intermediate Mastiff sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,970
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nyeste mediabridge bruker 20003. Hvis du har installert den, er kanskje det årsaken. Og jeg skjønner ikke hva som skjer, for jeg har ikke sånne problemer på noen av mine to PPC-er og fire pc-er som kjører NR.

  9. #9
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg kjører mediaBridge 1.0 på port 20002..

    Hva er CIR.dll ?

  10. #10
    Intermediate Mastiff sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,970
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Consumer IR, altså direkte IR ut fra lomme-pc-en. Jeg bruker det ikke, jeg har USB-UIRT med IR pass through.

  11. #11
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da kan ikke det ha noe med mine problemer å gjøre.

    Vet du om det er KUN MediaBridge plugin i netRemote som snakker med j.river ?

  12. #12
    Intermediate Mastiff sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,970
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, det er bare den som har noe med det å gjøre. Men du må nok ha minst basic plug-in (nrbasic, eller noe). Har du din egen ccf? I så fall, prøv med den nyeste ccf-en som er lagt ved som demo.

  13. #13
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøvde å reinstallere netRemote på PDA'en, men den husker innstillingene fra forrige installasjon, så jeg må finne en måte å rense den skikkelig på. Hvordan skal jeg få fjernet netRemote skikkelig, da Mastiff ?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •