iRule - Fjernkontroll på iOS & Android - Side 5

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 5 av 15 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... SisteSiste
Viser resultater 81 til 100 av 300
  1. #81
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    590
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Ja, du kan laste ned blanke knapper, legge tekst på fra Photoshop og laste dem opp igjen. Det finnes også folk på AVS forum med lisens som er villig til å hjelpe med spesialting.
    Nevner også Paint.net og Gimp som greie, gratis alternativer.
    Bildene/knappene må lagres i .png format.

  2. #82
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Ja, du kan laste ned blanke knapper, legge tekst på fra Photoshop og laste dem opp igjen. Det finnes også folk på AVS forum med lisens som er villig til å hjelpe med spesialting.
    Men hvordan laster man ned knappene fra irule?

    Sitat Opprinnelig postet av raymagnu
    Nevner også Paint.net og Gimp som greie, gratis alternativer.
    Bildene/knappene må lagres i .png format.
    Takker! Hva skjer hvis de er i .jpg? Har nemlig fått lastet opp noen .jpg testknapper jeg laget i paint. Vet ikke om de fungerer, men fikk i allefall dratt de inn på sidene.

  3. #83
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med å koble til Global cache, ITach wifi IR:

    Hei,

    Jeg får koblet til ITach'en og satt opp de trådløse nettverksinstillingene.
    (SSID, Sikkerhetstype:WPA2 og pasordet) Har også huket av for Enable DHCP.

    Men når den reboter vil den ikke koble seg til ruteren min. (grønn power lampe lyser, isteden for å blinke)

    Jeg bruker altibox sin ruter. Det skulle vell gå?

    Følger instrukset som fulgte med til punkt og prikke. Det eneste jeg ikke får sjekket, men som jeg tror er riktig er dette pungtet:

    "Itach unit will not connect to a network with 802.11b disabled or with an unbroadcast SSID"

    Noen som har erfaringer med dette?

    Øistein

  4. #84
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    590
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Knapper kan lastes ned fra hjemmesiden til iRule under downloads, eller ved å dra knappene til skrivebordet fra browse images i builderen.

    Da må knappene konverteres til .png. Dette kan gjøres i Photoshop, paint.net eller gimp.

    Anbefaler å bruke statisk ip adresse på itachn framfor dhcp, dette vil gjøre det lettere for iRule å koble seg til itachn...

  5. #85
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av raymagnu
    Knapper kan lastes ned fra hjemmesiden til iRule under downloads, eller ved å dra knappene til skrivebordet fra browse images i builderen.

    Da må knappene konverteres til .png. Dette kan gjøres i Photoshop, paint.net eller gimp.

    Anbefaler å bruke statisk ip adresse på itachn framfor dhcp, dette vil gjøre det lettere for iRule å koble seg til itachn...
    Har nå skiftet til fast IP.

    Men noe merkelig skjedde plutselig i stad. For Itach'en begynte plutselig å blinke, etter 1 time. :-? Så nå har jeg fått koblet den til Irule. Men hva kan det skylles?

  6. #86
    Active
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av petto
    Har nå skiftet til fast IP.

    Men noe merkelig skjedde plutselig i stad. For Itach'en begynte plutselig å blinke, etter 1 time. :-? Så nå har jeg fått koblet den til Irule. Men hva kan det skylles?
    Hvilken iTach er det du har?
    Er det den trådløse IR utgaven?

    Hvilket nettverk er det du bruker?
    Er det 802.11n 2.4GHz og broadcaster du SSID'en, ref. feilmelding?
    Har du satt opp n nett til å være kompatibelt med b & g, ref. feilmelding?
    Har du satt Gateway, Subnet og DNS (Router/Lyse veggsentral) riktig?
    Hvis du har satt fast IP, er du sikker på at denne er innenfor range, men samtidig utenfor DHCP IP-range?
    Hvilken kanal bruker du?
    Bruker du WPA2?
    TSIP/AES?
    Sikker på at rett passphrase er lagt inn?
    Fikk du kontakt med den via web grensesnittet på default IP?

    Har du power togglet iTach?
    Er du på PC eller Mac plattform?

  7. #87
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Hvilken iTach er det du har?
    Er det den trådløse IR utgaven?

    Hvilket nettverk er det du bruker?
    Er det 802.11n 2.4GHz og broadcaster du SSID'en, ref. feilmelding?
    Har du satt opp n nett til å være kompatibelt med b & g, ref. feilmelding?
    Hei,

    Ja, har den trådløse Itach IR utgaven.
    Bruker altibox fiber sin ruter, vet ikke om det er 802.11n men regner med det.
    Er ikke så mange valg man kan gjøre eller få sett med altibox ruteren, så om et eventuelt n nett er kompatibelt med b & g vet jeg ikke.
    SSDI'en blir broadcastet.

    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Har du satt Gateway, Subnet og DNS (Router/Lyse veggsentral) riktig?
    Hvor og hvordan setter jeg dette?

    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Hvis du har satt fast IP, er du sikker på at denne er innenfor range, men samtidig utenfor DHCP IP-range?
    Hvilken kanal bruker du?
    Bruker du WPA2?
    TSIP/AES?
    Sikker på at rett passphrase er lagt inn?
    Fast IP er innenfor range, og utenfor DHCP ip-range.
    Rett passord er lagt inn. (dobbeltsjekket dette andre gang jeg prøvde å koble den til)
    Bruker WPA2 - AES sikkerhetskryptering
    Kanalvalg står på Auto

    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Fikk du kontakt med den via web grensesnittet på default IP?
    Fikk koblet meg til den vi den unike mac id'en og default ip, slik at jeg fikk lagt inn nettverks instillingene.


    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Har du power togglet iTach?
    Hvordan gjør jeg dette?

    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Er du på PC eller Mac plattform?
    Bruker PC for å koble meg til den, hvis det var det du mente?


    I går kveld, et par timer etter at jeg koblet meg til den og konfigurerte nettverksinstillingene, begynte power lampen plutselig å blinke. Å da fikk jeg kontakt med den via Irule. Men nå blinker den ikke, så får ikke kontakt med den via Irule lenger.

    Frustrenende dette her. Vurderer å gå til innkjøp av en ekstra ruter, men hadde håpet jeg kunne slippe det.

  8. #88
    Active
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Power toggle:
    Skru av og på strømforsyningen (trekk ut støpsel) og sjekk at du får kontakt via den nye statiske IP'en.

    Er nokså sikker på at Lyse sentralen ikke er N hvis du har en gammel utgave av denne.

    Har du satt opp iTack Gateway i iRule app'en?
    Får du grønt transmit lys på denne (på iPad)?
    Får du synket med iRule builder?

    Har du lastet ned støtte programmene for diagnose?

  9. #89
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Power toggle:
    Skru av og på strømforsyningen (trekk ut støpsel) og sjekk at du får kontakt via den nye statiske IP'en.

    Er nokså sikker på at Lyse sentralen ikke er N hvis du har en gammel utgave av denne.

    Har du satt opp iTack Gateway i iRule app'en?
    Får du grønt transmit lys på denne (på iPad)?
    Får du synket med iRule builder?

    Har du lastet ned støtte programmene for diagnose?
    Hei,

    Har prøvd å skru av og på strømmen, men ikke prøvd å få kontakt med den via den statiske IP'en. Hvordan kan jeg gjøre dette? Sende "ping" eller kan jeg rett og slett taste inn ip adressen i nettleseren?

    Sentralen er nok ikke av den nyeste. Tipper den er minst 2-3 år gammel.

    Har satt opp itach enheten i Irule både på Ipad'en og Iphone. Og ikonet nede i høyre hjørene, viste grønt når jeg hadde kontakt med den. Men den står bare å søker nå, helt til jeg til slutt får beskje om at den ikke finner gateway.

    Får synket med irule builder.

    Finnes det programmer for diagnose? :-? Nei, de har jeg ikke laste ned. Hvor finner jeg de?'

    Takk for all hjelpen!

    Øistein

  10. #90
    Active
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av petto
    Hei,

    Har prøvd å skru av og på strømmen, men ikke prøvd å få kontakt med den via den statiske IP'en. Hvordan kan jeg gjøre dette? Sende "ping" eller kan jeg rett og slett taste inn ip adressen i nettleseren?

    Sentralen er nok ikke av den nyeste. Tipper den er minst 2-3 år gammel.

    Har satt opp itach enheten i Irule både på Ipad'en og Iphone. Og ikonet nede i høyre hjørene, viste grønt når jeg hadde kontakt med den. Men den står bare å søker nå, helt til jeg til slutt får beskje om at den ikke finner gateway.

    Får synket med irule builder.

    Finnes det programmer for diagnose? :-? Nei, de har jeg ikke laste ned. Hvor finner jeg de?'

    Takk for all hjelpen!

    Øistein
    Du kan taste inn den nye IP adressen i web leseren så lenge du er på samme subnett.

    Diagnose:
    Se under Software; Global Caché | Downloads and Docs

  11. #91
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Du kan taste inn den nye IP adressen i web leseren så lenge du er på samme subnett.

    Diagnose:
    Se under Software; Global Caché | Downloads and Docs
    Ok, skal prøve dette når jeg kommer hjem i kveld.

    Mvh.
    Øistein

  12. #92
    Active
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av petto
    Ok, skal prøve dette når jeg kommer hjem i kveld.

    Mvh.
    Øistein
    Du kan evt. begynne med å prøve å pinge den.

  13. #93
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Du kan evt. begynne med å prøve å pinge den.
    Har prøvd å pinge den nå, men det går ikke.. så skal se litt på diagnostic programmene i steden. Hvis det ikke går vurderer jeg å kjøpe en ekstra router.

    Eventuelt tips om grei ruter som passer til Itach enheter?

    øistein

  14. #94
    Active
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av petto
    Har prøvd å pinge den nå, men det går ikke.. så skal se litt på diagnostic programmene i steden. Hvis det ikke går vurderer jeg å kjøpe en ekstra router.

    Eventuelt tips om grei ruter som passer til Itach enheter?

    øistein
    Det meste funker.
    Jeg bruker Netgear pg Linksys.

    Jeg hadde prøvd med en annen router enn Lyse sentralen som steg 1.

  15. #95
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Det meste funker.
    Jeg bruker Netgear pg Linksys.

    Jeg hadde prøvd med en annen router enn Lyse sentralen som steg 1.
    Har nå prøvd Ihelp programmet, men det finner heller ikke itachen.
    Tror derfor jeg gjør som du sier, å går til innkjøp av ny router.
    Behøver jeg å tenke på noe spesielt, i forhold til 802.11 g eller n osv?

    Tror du feks. at en billig router som denne fungerer helt fint?

    Nettverkog bredbånd - Elkjøp


    Øistein

  16. #96
    Active
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av petto
    Har nå prøvd Ihelp programmet, men det finner heller ikke itachen.
    Tror derfor jeg gjør som du sier, å går til innkjøp av ny router.
    Behøver jeg å tenke på noe spesielt, i forhold til 802.11 g eller n osv?

    Tror du feks. at en billig router som denne fungerer helt fint?

    Nettverkog bredbånd - Elkjøp


    Øistein
    Koblet du maskinen din direkte via krysset cat.5?

  17. #97
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Koblet du maskinen din direkte via krysset cat.5?
    Nei, maskinen min er koblet til det samme trådløse nettet som Itach'en skal være på..

  18. #98
    Active
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av petto
    Nei, maskinen min er koblet til det samme trådløse nettet som Itach'en skal være på..
    Prøv å koble iTach direkte til PC med krysset kabel og start iHelp.
    Husk at du må vite hvilken IP adresse iTach har og sette PC til samme subnett.

    Forresten - var det trådløs utgave du hadde?
    Da hadde jeg gjordt en factory reset på iTach og prøvd å koble meg opp via default IP fra din PC hvis denne har trådløs LAN adapter.

  19. #99
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Distinctive
    Prøv å koble iTach direkte til PC med krysset kabel og start iHelp.
    Husk at du må vite hvilken IP adresse iTach har og sette PC til samme subnett.

    Forresten - var det trådløs utgave du hadde?
    Da hadde jeg gjordt en factory reset på iTach og prøvd å koble meg opp via default IP fra din PC hvis denne har trådløs LAN adapter.
    Ja, er en trådløs ITach jeg har.

    Har resat den et par ganger nå. Har ingen problemer med å komme inn på den ved å koble meg til Mac Id'en som dukker opp på listen over trådløse netverk. Bruker så webleseren og taster inn default ip adressen.
    Dette går smertefritt.

    Både Itach og PC er på subnet 255.255.255.0

  20. #100
    Active
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av petto
    Ja, er en trådløs ITach jeg har.

    Har resat den et par ganger nå. Har ingen problemer med å komme inn på den ved å koble meg til Mac Id'en som dukker opp på listen over trådløse netverk. Bruker så webleseren og taster inn default ip adressen.
    Dette går smertefritt.

    Både Itach og PC er på subnet 255.255.255.0
    Ok, men da virker jo iTach, så da må det være ruteren (sentralen) som er problemet, dvs. oppsettet eller rekkevidden.

Side 5 av 15 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •