Moeller Xcomfort problemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Moeller Xcomfort problemer

    Hei!

    Har ett problem her med moeller bryterne til xcomfort.
    Over batteriene til 3 av bryterne måler jeg 2.80V ca. og får ikke lagt de til på programvaren. så kjøpte jeg 3 nye batteri som jeg måler 3.3V på og de fungerer heller ikke. Så prøvde jeg ett batteri som sto i en bryter som fungerrte, der målte jeg 2.99V og det fungerte...

    Er dette systemet så følsomt at med ett batteri som er målt på 3.30V, så vil det ikke fungere ? ¨

    Batteritype : CR2430 , 3V


    Håper noen har peiling på dette!

    Takk!

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    30
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    dette er riktig nok meget sent svar, men det kan evt hjelpe andre i fremtiden...

    Kuka en del med dette for en tid tilbake selv. Men viser seg at x-comfort bryterene, eller generelle x-comfort biter som bruker andre batterier en dobbel og trippel A er så sære at kun orginalbatteriene funker. skjelden noe problem da et batteri skal holde i ca 100 000 betjeninger elns. men hender seg man får noen batterier ikke er i form. Å da må man bruke orginalen.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •