PDA

Vis full versjon : PS3 Jailbreak - Nyheter/problemer/LøsningerSider : [1] 2 3

strike
10-02-2010, 09:53
>>>>>>>DISCLAIMER>>>>>>>

Dette er en tråd som ikke skal omhandle noen form for Piratkopiering. Denne tråden skal kun inneholde stoff relatert til egne backups, nye apps og nyheter som man burde få med seg. Alt stoff relatert til piratvare vil bli slettet av moderator.

All bruk av infoen du finner i denne tråden skjer på eget ansvar!

Syns det var på tide at noen staret en slik tråd,da sikkert mange har fått med seg at ps3 nå for alvor er hacket. Og mange har sikkert allerede kjøpt diverse dongles som gjør det mulig å åpne den svarte boksen det være seg "phat eller slim" PS3 Eiere har grunn til å være happy om dagen, i PS3 scenen så skjer det nå mye og det skjer raskt!

Man har nå muligheten å kunne kjøre såkalte "homebrew apps" dvs ikke godkjent sony programvare og backup spill. Helt likt som f.eks en iphone som er jailbreaka.

Og dette åpner opp en helt ny verden for de som er heldige PS3 eiere. Allerede nå har man muligheten til å ta backup av egne spill og lagre på internhardisken til PS3 eller på en ekstern hardisk. Man kan nå også kjøre linux på sin ps3, uansett slim eller phat.

Det er nå 2 måter å jailbreake PS3 på, Den første metoden som var tilgjengelig måtte du ha en "jailbreak dongle" for å få utført jailbreaken, men nå kan du også gjøre det uten denne dongelen. Denne metoden er forholdsvis ny,men er klart den beste metoden siden du kan komme online, noe du ikke kan med "jailbreak med dongle"

Jailbreak uten dongle:

Hva trenger du?

- Eneste du trenger er egentlig en Custom Firmware (CFW), den beste som er tilgjengelig pr i dag er "kmeaw" sin cfw. Se post #160 for linker til nedlasting og fremgangsmåte, link til post #160: http://avforum.no/forum/1611185-post160.html

NB!! Du må ha Fw 3.55 på ps3'en fra før om du benytter cfw. Dvs er du på 3.41 må du oppdatere vanlig til 3.55 først. Vær også obs på at flashing av fw alltid innebærer en risk at noe kan gå galt, se F.A.Q punkt 3.


Merk at alle apps du har ønsker å innstallere under cfw må være signed. Noen signed apps finner du linket i post #2. Du finner også verktøy for å signe dine egne apps om du vil.


Jailbreak med dongle:

Hva trenger du?

-En PS3 med firmware 3.41,3.01,3.10, eller 3.15

-En vanlig usb minnepinne/ekstern hardisk.

- Og en Ps3 jailbreak dongle. Disse er det flere varianter av. et par eks. er:
* Buy X3Max Teensy++ v2.0 AT90USB1286, Maximus AVR USB v1.2 AT90USBKEY Programmable Development Boards FREE WorldWide Shipping! - Teensy.co.uk (http://www.teensy.co.uk/)
* Official PS3Key Website (http://www.ps3key.com/en/)
* Official PS Jailbreak (http://officialpsjailbreak.com/)
* PS3Break - PS Jailbreak - PS3 Break is USB PS3 Dongle (http://www.ps3breakstore.com/)
* AVforum.no - Home (http://amazebreak.com/)

De fleste sider som selger disse usb donglene har også F.A.Q/guider på hvordan man innstalerer dem, så det går jeg ikke inn på her.

Du kan også lage din egen om du vil: AT90USBKey Alternative : MinimusUSB AVR USB | How to Hack Ps3 (http://howtohackps3.com/at90usbkey-alternative-minimususb-avr-usb/)

Og ikke nok med det, har du en android tlf så kan du også bruke den! Flere og flere tlf som støttes blir lagt til hele tiden:
* PSFreedom for HTC Touch Pro1-2/Diamond 1-2 is now available | How to Hack Ps3 (http://howtohackps3.com/psfreedom-for-htc-touch-pro1-2diamond-1-2-is-now-available/)
* [DOWNLOADs] – All valid devices to hack your ps3 | How to Hack Ps3 (http://howtohackps3.com/downloads-all-valid-devices-to-hack-your-ps3/)
* ViDEOS : PSFreedom for iPhone & iPad | How to Hack Ps3 (http://howtohackps3.com/videos-psfreedom-for-iphone-ipad/)
* PSGroove : Guide & Downloads | How to Hack Ps3 (http://howtohackps3.com/psgroove-guide-downloads/)
* PSFreedom Hermes v3 for iPhone 2G/3G and iPod Touch 1G | How to Hack Ps3 (http://howtohackps3.com/psfreedom-hermes-v3-for-iphone-2g3g-and-ipod-touch-1g/)

Hvordan spille online med en jailbreaka PS3 ved hjelp av XLink Kai: teamxlink.co.uk :: View topic - Guide to set up your Playstation 3 for XLink Kai. (http://www.teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?t=28743)
Hvordan spille online med en jailbreaka PS3 ved hjelp av XBSlink: PSGroove.com - XBSlink – P2P Lan Games for PS3 (http://psgroove.com/content.php?357-XBSlink-%96-P2P-Lan-Games-for-PS3)
F.A.Q.

1. Q: Bryter jeg garantien ved å Jailbreake min PS3?
A: Nei. Dette er en plug and play løsning slik at du ikke trenger å åpne konsollen din,og mister dermed ikke garantien.

2. Q: Funker jailbreak på alle PS3 modeller?
A: ja, det funker på alle. FAT og SLIM. Alle regioner: USA, JAP, PAL og KOREA.

3. Q: Vil jeg kunne ødelegge konsollen min eller vil det skje noen permanente endringer om jeg velger å jailbreake den?
A: Om du benytter metoden med dongle: Nei. Som sagt er dette en plug and play løsning. Hvis du starter opp PS3'en på vanlig måte så vil den gå tilbake å være en helt vanlig PS3 uten noen endringer.
Om du benytter metoden uten dongle: Så innebærer det flashing av firmware dvs en permanent endring (du kan fortsatt gå tilbake til offisiell fw om du ønsker det, så ikke helt permanent). Ved flashing av firmware så er det alltid en risk for at noe kan gå galt hvis strømmen plutselig skulle gå,om du skrur av konsollen ved oppdatering eller det på andre måter skulle oppstå en "bad flash"

4. Q: Vil jeg kunne komme online på PSN med en jailbreaket konsoll?
A: Med metoden uten dongle: ja. Med metoden med dongle: Nei.

5. Q: Vil jeg kunne spille online med en jailbreaket konsoll?
A: Med metoden uten dongle: ja. Med metoden med dongle: ja,selv om du ikke kan komme online på PSN kan du fortsatt spille online mot andre. Men da ved hjelp av XLink Kai eller XBSlink. Se lenger opp i denne posten.

6. Q: Kan jeg brenne mine spill til en DVD-R/BD-R og spille de derifra?
A: Nei. Du kan kun spille backup spill fra den interne hardisken til PS3 eller en ekstern hardisk.

7. Q: Kan jeg spille alle mine spill jeg har tatt backup av med en jailbreaket konsoll?
A: Nei, et fåtall spill funker ikke i det hele tatt. Noen funker kun fra den interne hardisken, andre funker ikke med spill oppdateringer. For liste over spill kan du se her: PS Jailbreak Compatibility List - Home (http://www.psjcl.com/gamelist-numbers) eller PS3 JailBreak PSGroove PSFreedom Game Compatibility List - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks - PlayStation 3 Hacks (http://www.ps3news.com/subdomain.php?pagename=ps3-jailbreak)

8. Q: Må man ha et spill i BD-romen til PS3 for at backup spill skal kunne fungere?
A: Både ja og nei. Noen spill krever at man har en disc i PS3'en mens andre ikke. På de spill som krever at en disc står i vil et hvilket som helst orginalt spill fungere. Bare å prøve seg frem så finner du det fort ut.

9. Q: Vil mine gamle save games fortsatt fungere?
A: Ja.

10. Q: Må jeg ta ut og inn strømkontakten hver gang jeg vil starte i "Jailbreak mode"? (kun forbeholdt jb metoden med dongle)
A: Dette gjelder kun for metoden med dongle. Du må kutte strømmen. PS3 FAT har en power knapp på baksiden du kan kutte strømmen med. Mens med PS3 SLIM så må du enten ta ut strømkontakten eller kjøpe en såkalt Switch som de fleste som selger dongler også selger. Eller bare bruke en vanlig skjøteledning med av/på bryter. så man slipper å ta ut og inn strømledningen hele tiden.

11. Q: Hvor finner jeg apps til min Ps3?
A: Se post #2 eller nyttige linker lenger ned.

12. Q: Hvordan innstallerer jeg apps på min ps3?
A: Apps til ps3 har filformatet .pkg det er 2 måter å innstallere disse på. Enten legger du de på rooten av en minnepinne og setter den inn i ps3'en og innstallerer derifra, igjennom "install packages" mappen Eller du kan overføre de med en FTP app som ligger i post #2 (denne må innstalleres gjennom minne pinne, før du kan overføre andre apps gjennom ftp) og en FTP client på din pc som f.eks Filezilla. Alle apps havner i den mappen som blir brukt til demoer.

13. Q: Hvordan tar jeg backup av mine egne spill så de kan lagres på hardisken?
A: Du trenger en backup manager som f.eks MultiMAN (noen backupmanagere ligger linket i post #2) Du innstallerer backupmanageren på samme måte som over, som en app. Så er det bare å starte den, så er resten selvforklarende. Har du likevel spørsmål så se gjerne siden/tråden til de som har utviklet backupmanageren du bruker. Her står all info som du noen gang skulle lure på.

Dine spill vil selvfølgelig fungere normalt om du spiller de på vanlig måte med discen i.[/B]

Ønsker du å stille spørsmål i tråden om et problem du har vennligst gi så mye info som mulig, bruk gjerne følgende standard:
1. Hvilken fw har du?
2. Bruker du metoden med eller uten dongle?
3. Om du bruker metoden med dongle, hvilken payload bruker du?
4. Om det gjelder spill, hvilket(e) spill er det snakk om? Og hvilken ID har spillet?
5. Om du bruker en backup manager hvilken bruker du isåfall?
6. Anen nødvendig info, f.eks hvordan oppsto problemet og hva har du gjort for å prøve å løse det?

-Nyttige linker:
* PSGroove.com (http://psgroove.com/)
* PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3News - PS3 Games - PS3 Hacks - PS3 Homebrew (http://www.ps3news.com/)
* PSX-Scene (http://psx-scene.com/forums/cmps_index.php)
* How to Hack PS3 (http://howtohackps3.com)

Og med det vil jeg bare si, happy hjemmesnekkring! :)

ps: selv venter jeg bare på en skikkelig media app som kan utnytte ps3 sin gpu.

Edit: Lar "jailbreak med dongle" stå forløpig,men den blir nok tatt bort på sikt. Planen er etterhvert å lage en litt bedre "noobfriendly" guide. Slik at en evt nybegynner ikke trenger lese en hel masse sider i en tråd for å finne ut av ting. Men siden ting endrer seg så fort i ps3 scenen så skjer ikke det riktig enda

strike
10-02-2010, 18:28
Lager en ny post for denne, her kan man fylle på etterhvert.

Payloads:
* Playstation 3 Hex Collection (http://www.playstationclub.nl/hextest/)

Custom Firmware:
* Backup Manager Patch For CFW Released - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f6/backup-manager-patch-cfw-released-76786/)
* http://geohot.com/jailbreak.zip
* PSGroove.com - KaKaRoTo Creates First PS3 Custom Firmware (http://psgroove.com/content.php?614-KaKaRoTo-Creates-First-PS3-Custom-Firmware)
(Med denne kan du kun kjøre signed apps, man kan ikke spille backup spill med denne. Kan brukes på alle FW.)
* PSGroove.com - Rebug 3.41E Beta v1.0.1 Released - Now as Firmware Update File (http://psgroove.com/content.php?617-Rebug-3.41E-Beta-v1.0.1-Released-Now-as-Firmware-Update-File)
(Dette er en debug Fw, det vil med andre ord si at du ikke kan kjøre noen homebrew apps og ikke spille backup spill. Men du kan gjøre mye annet nyttig med den, som f.eks endre region på Blue-Ray, som er et stort pluss for oss AV freaks.)

* Offisielle Sony fimwares om noen skulle trenge det: PS3Hax Network - Playstation 3 Hacks and Mods - Downloads - Firmware (http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=cat&id=1#axzz1AoCk7esi)

Signed Apps:

En liten liste over foreløpige signed apps: PSGroove.com - 3.55 Compatible Homebrew Downloads (http://psgroove.com/content.php?633-3.55-Compatible-Homebrew-Downloads)
* Enda en pakke med signed apps: Working Homebrew w/o Dongle 3.41 and 3.55 (27 PKG's) - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f178/working-homebrew-w-o-dongle-3-41-3-55-27-pkgs-76163/)
(Kommer til å lage en bedre liste etterhvert)

* PSGroove.com - MultiMAN v01.12.05 Arrives for 3.55 (http://psgroove.com/content.php?646-MultiMAN-v01.12.05-Arrives-for-3.55)

Verktøy for å signe dine egne apps: PSGroove.com - PS3FOXX-GUI Released - Easily Create PKG Files (http://psgroove.com/content.php?637-PS3FOXX-GUI-Released-Easily-Create-PKG-Files)

Unsigned Apps:

Last ned homebrew apps direkte til din ps3: PS3 MHUFreeStore v1.00 Released! - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f6/ps3-mhufreestore-v1-00-released-70590/)

Nyttige Apps:

Filbehandling:
*FTP server: PSGroove.com » Blog Archiv » blackb0x FTP Server 1.2 Released (http://psgroove.com/?p=1455)
* PSGroove.com » Blog Archiv » Awesome Filemanager v0.3 Released (http://psgroove.com/?p=849)
* PSGroove.com » Blog Archiv » FreeStore v1.0 – PS3 Homebrew Database with FTP Transfer Utility (http://psgroove.com/?p=1962)
* PSGroove.com » Blog Archiv » PS3 GUI Toolbox 1.1 Released (http://psgroove.com/?p=2122)
* MultiMAN 1.09.03 AVCHD BDMV PS3 Game FileManager OBM Mod - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks (http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/multiman-1-09-03-avchd-bdmv-ps3-game-filemanager-obm-mod/)
* PSGroove.com - blackb0x Returns - b0xloader SELF Loader 1.0 Released (http://psgroove.com/content.php?523-blackb0x-Returns-b0xloader-SELF-Loader-1.0-Released)
* PSGroove.com - PS3Load v0.2 Released by AerialX (http://psgroove.com/content.php?397-PS3Load-v0.2-Released-by-AerialX)

Spill behandling:
* PSGroove.com » Blog Archiv » Open Source “Open Manager 1.13″ – Released (http://psgroove.com/?p=1235)
* PSGroove.com » Blog Archiv » Backup Manager v2 – No Longer Requires Disc in Drive (http://psgroove.com/?p=973)
* Nyttig App om man vil fjerne unødvengie ting fra et spill som f.eks utenlanske lydspor for å spare plass: PS3 Game Ripper version 3.0 | How to Hack Ps3 (http://howtohackps3.com/ps3-game-ripper-version-3-0/)
* PSGroove.com » Blog Archiv » XMBoot – Create XMB ‘QuickBoot’ Containers (http://psgroove.com/?p=1331)
* PSGroove.com » Blog Archiv » Pretty Manager R4 – Open Manager on Steroids (http://psgroove.com/?p=1365)
* Open Manager Tool v1.0 : Verify your PS3 backups | How to Hack Ps3 (http://howtohackps3.com/open-manager-tool-v1-0-verify-your-ps3-backups/)
* PSGroove.com » Blog Archiv » Gaia Manager v1.02 Released (http://psgroove.com/?p=1901)
* PSGroove.com » Blog Archiv » NZHawk Releases Awesome Update Finder 0.3 (http://psgroove.com/?p=1870)
* Stealth PS3 Backup Manager v1.0 (http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/playstation-3-content/6558-stealth-ps3-backup-manager-v1-0-a.html)


Emulatorer:
* SNES9x PS3 4.3.1 : Support HD resolution 480p & 720p | How to Hack Ps3 (http://howtohackps3.com/snes9x-ps3-4-3-1-support-hd-resolution-480p-720p/)
* Yabause 0.1 beta : SEGA Saturn emulator for PS3 | How to Hack Ps3 (http://howtohackps3.com/yabause-0-1-beta-sega-saturn-emulator-for-ps3/)

OS:
* PSGroove.com » Blog Archiv » AsBestOS – Linux on Your PS3 Without OtherOS! (http://psgroove.com/?p=1805)
* PlayOS Preview : First PS3 OS! | How to Hack Ps3 (http://howtohackps3.com/playos-preview-first-ps3-os/)

blodskjegg
10-08-2010, 12:43
Kan man skade konsollen på en måte ved å benytte seg av denne hacken? Hadde vært moro å prøvd dette :)

svortevik
10-08-2010, 13:01
For å benytte dette til backup, må en jo selvsagt få spillene inn på disk, men kan en derfra overføre til de ps3 sin HD, eller må en da brenne de ut på blueray?

Om en kan overføre direkte til disk, er der en enkel måte å montere en større disk i ps3 eller bruke ekstern disk?

strike
10-08-2010, 13:12
Kan man skade konsollen på en måte ved å benytte seg av denne hacken? Hadde vært moro å prøvd dette :)

Ikke meg bekjent hvertfall,ingen research som tyder på det heller ut i fra hva jeg kan finne ut hvertfall. Eneste må være om du laster ned register editoren som ligger ute og begynner å leke deg den uten at du vet hva du gjør.

Basicly det som skjer er at når du plugger inn i en usb dings (enten en av donglene du får kjøpt eller om du bruker en støttet tlf etc) med en spessiel flashbrikke på med et av de software alternativene som ligger ute, så blir det kjørt en kode som gjør at konsollen havner i "debug mode", og derifra har man tilgang til hele konsollen.

Jeg har ikke hørt om noen som har ødelagt noe hvertfall. Alt funker i den skjønneste orden hos meg. Men igjen, jeg tar ikke ansvar om du på et eller annet vis skulle klare å bricke konsollen din. :)

strike
10-08-2010, 13:18
For å benytte dette til backup, må en jo selvsagt få spillene inn på disk, men kan en derfra overføre til de ps3 sin HD, eller må en da brenne de ut på blueray?

Om en kan overføre direkte til disk, er der en enkel måte å montere en større disk i ps3 eller bruke ekstern disk?

Spill kan kun kjøres fra enten den interne PS3 disken eller en ekstern FAT32 formatert disk. kan ikke brennes på blueray/dvd. Om man laster spillene fra en ekstern disk kan man ikke spille spill som overstiger 4 gig. Da dette er limiten for filstørrelsen på FAT32. skal man spille spill som er større enn 4 gig må man alstå kopiere det over til den interne Ps3 disken. dette kan enkelt gjøres fra pc med en FTP app feks. evt koble den eksterne disken direkte til ps3 for å så kopiere som jeg ser på som noe mer tungvindt.

Bytte disk i ps3 er en smal sak, bare ta et søk på google så finner du ut hvor enkelt det er. Fins vel tom step by step guide mener jeg å ha sett.

Edit: Husk at garantien utløper om du åpner konsollen og bytter disk.

tols1
10-08-2010, 13:42
Basicly det som skjer er at når du plugger inn i en usb dings (enten en av donglene du får kjøpt eller om du bruker en støttet tlf etc) med en spessiel flashbrikke på med et av de software alternativene som ligger ute, så blir det kjørt en kode som gjør at konsollen havner i "debug mode", og derifra har man tilgang til hele konsollen.


Så hvis man tar ut dongelen, og starter den opp så går den tilbake til native-gammeldags-PS3-mode?

strike
10-08-2010, 13:57
Så hvis man tar ut dongelen, og starter den opp så går den tilbake til native-gammeldags-PS3-mode?

Jupp, helt korrekt. :) du kan la dongelen stå i også. Får å komme i debug mode så man trykke power knappen og rett etter trykken man eject (dette med donglen/tlf/ipad etc i usb porten), om dongelen står i og man bare trykker power så havner man i native ps3 mode.

tols1
10-08-2010, 14:20
Akkurat, snedig.

GWH
10-08-2010, 14:28
Hmm, liker tanken på å slippe å bytte plater mellom hver gang man spiller, men bare fyre opp og sette i gang.
Men hvordan blir dette f.eks med GT5 o.l. hvor man spiller mot andre spillere på internett?
Får man en ban mot en "jailbreaka maskin"?

strike
10-08-2010, 14:54
Hmm, liker tanken på å slippe å bytte plater mellom hver gang man spiller, men bare fyre opp og sette i gang.
Men hvordan blir dette f.eks med GT5 o.l. hvor man spiller mot andre spillere på internett?
Får man en ban mot en "jailbreaka maskin"?

Pr i dag så må du ha FW 3.42 for i det hele tatt å komme online. Tidligere har det vært mulig å omgå selv dette,men akkuart nå er mulighten sperra,tror jeg. (kan ikke si jeg har fulgt med så mye på den online biten akkuart i det siste,mulig det er en ny måte å omgå det på uten at jeg har researcha det. Overasker meg ikke isåfall. Men en nyhet ute i dag melder om at alle FW skal støttes etterhvert. ref: PS JailBreak Soon to Support All PS3 Firmware, BM 1.1 Incoming - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks (http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps-jailbreak-soon-to-support-all-ps3-firmware-bm-1-1-incoming/)

Det de skriver om at cloner er dårligere enn deres offisiele dongler er bare bull. Det er bare for å tjene mer penger på de dyre offisielle donglene. Man kan jo tom bruke sin egen tlf, tviler på at chipene i dagens nye tlf er dårlige liksom.

Som sagt så er dette ganske så nytt enda, er bare en drøy mnd siden ting begynte å komme ut. å jeg må si jeg er mektig imponert over alt som har kommet på den korte tiden. Så dette med online tar jeg ikke så veldig tungt, det kommer. Det tok 3 år å cracke konsollen og nå når det er gjort så er det bare opp til flinke kodere å pøse på med bra software.

Må si jeg gleder meg til dagen man sitter med en media app som kan kjøre absolutt alt hva du kaster etter den uten problemer. Det jobbes også med å kode custom FW har jeg lest litt rundt omkring,og når det kommer,ja da er det kjørt for sony. Skulle bare mangle om vi ikke får bruke konsollen til hva vi vil,har tross alt betalt mange lapper for den.

Mozze
10-08-2010, 15:01
Jeg er fortsatt litt tilbakeholden med å smelle på med jailbreaking, men denne tråden kan nok være godt å følge med på. Ser for meg at Sony har et par karer på saken og at fremtidige oppdateringer enten setter en stopper for ting eller at man kan bli banna fra PSN. Nå spiller jeg usedvanlig lite, men det er jo synd om muligheten forsvinner allikevel.

Håper i alle fall 'noen' klarer å lage en skikkelig medialink-software så man kan legge mkv og iso på NAS uten transcoding via PS3mediaserver. Da selger jeg ikke maskinen på en stund ;) Får man inn en nettleser som funker også, med mus og tastaturstøtte, så er man i mål for min del.

strike
10-08-2010, 15:16
Jeg Ser for meg at Sony har et par karer på saken og at fremtidige oppdateringer enten setter en stopper for ting eller at man kan bli banna fra PSN.

At sony har et par karer på saken er det ikke tvil om, med FW 3.42 fjernet de støtten for mange usb enheter for å prøve å sette kjepper i hjulene. Men så lenge konsollen nå er vid åpen så har hvertfall jeg tro på at det vil skje en hel del i ps3 scenen fremover. Tror Sony kommer til å få en tøff kamp her.


Håper i alle fall 'noen' klarer å lage en skikkelig medialink-software så man kan legge mkv og iso på NAS uten transcoding via PS3mediaserver. Da selger jeg ikke maskinen på en stund ;) Får man inn en nettleser som funker også, med mus og tastaturstøtte, så er man i mål for min del.

Amen to that! :mrgreen:

Scorpioen84
10-08-2010, 15:43
Bytte disk i ps3 er en smal sak, bare ta et søk på google så finner du ut hvor enkelt det er. Fins vel tom step by step guide mener jeg å ha sett.

Edit: Husk at garantien utløper om du åpner konsollen og bytter disk.

Ja det er en smal sak, det står til og med i brukermanualen til min
(vet ikke med slim)...

Og NEI det bryter ikke garantien, harddiskbytte har man lov å gjøre selv...
Er ikke mange kronene for en 500Gb disk...

strike
10-08-2010, 15:53
Ja det er en smal sak, det står til og med i brukermanualen til min
(vet ikke med slim)...

Og NEI det bryter ikke garantien, harddiskbytte har man lov å gjøre selv...
Er ikke mange kronene for en 500Gb disk...

Jasså, jeg har ikke manualen min jeg, så det visste jeg ikke.

Regna med at det var som det er på mye av HW at garantien utløper om man åpner å begynner å skru selv. Men flott at jeg tok feil da. :)

svortevik
10-08-2010, 16:04
Ja det er en smal sak, det står til og med i brukermanualen til min
(vet ikke med slim)...

Og NEI det bryter ikke garantien, harddiskbytte har man lov å gjøre selv...
Er ikke mange kronene for en 500Gb disk...

Kan en bytte til større disk? Feks 2 TB?

Er det 3.5" eller 2.5" som brukes?

Kan en jailbreake både slim og vanlig?

nordic45
10-08-2010, 18:03
Spill kan kun kjøres fra enten den interne PS3 disken eller en ekstern FAT32 formatert disk. kan ikke brennes på blueray/dvd. Om man laster spillene fra en ekstern disk kan man ikke spille spill som overstiger 4 gig. Da dette er limiten for filstørrelsen på FAT32. skal man spille spill som er større enn 4 gig må man alstå kopiere det over til den interne Ps3 disken. dette kan enkelt gjøres fra pc med en FTP app feks. evt koble den eksterne disken direkte til ps3 for å så kopiere som jeg ser på som noe mer tungvindt.

Bytte disk i ps3 er en smal sak, bare ta et søk på google så finner du ut hvor enkelt det er. Fins vel tom step by step guide mener jeg å ha sett.

Edit: Husk at garantien utløper om du åpner konsollen og bytter disk.

Det er ikke noe problem med FAT32 og ekstern disk. Alle spill jeg har rippet blir delt opp i mange filer. Så ingen filer har så langt overgått 4 GB.

Scorpioen84
10-08-2010, 18:08
Kan en bytte til større disk? Feks 2 TB?
Ja du kan bytte til større disk, men 1Tb er den største "forbrukerdisken" til nå (1200kr)..

Under 500kr, med riktig navn... : Komplett.no - WD Scorpio 500GB (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=378960)


Er det 3.5" eller 2.5" som brukes?
2,5" sata, samme som bærbare pcer


Kan en jailbreake både slim og vanlig?
Aner ikke, men tror det sto det tidligere i denne tråden..

Jeg ser 0 poeng i å jailbreake PS3...
For meg så fungerer PS3 menysystemet strålende...
Bruken min : 70% mediastreamer (musikk, tvserier og film), 30% Blu-ray Disk, 0spill, 0bilder, 0annet..

Jeg har heller ikke noe hast med å jailbreake før noen får laget en 100% fungerende driver til GPU(Skjermkortet) som utnytter det til det fulle...

Hvorpå det kanskje kan komme en xbox 360 emulator...? :mrgreen:
Men inntil videre ser jeg ikke poenget...

kanakas
10-08-2010, 18:18
Interessant tråd, er head playstation grupie å har vert det siden ps1 kom, microsoft klarte ikke lure meg med xbox tankekontroll å fjernstyrt krigføring nei ;) litt offtopic men finnest det en måte å få slim versjonen til å lovlig kjøre ps2 spill? uten jailbreak.. har endel gulltitler jeg kunne tenkt meg å spille uten å måtte bytte konsoll (ikke at det er så forferdelig trist å ha min trofaste ps2 stående da)

strike
10-08-2010, 19:18
Det er ikke noe problem med FAT32 og ekstern disk. Alle spill jeg har rippet blir delt opp i mange filer. Så ingen filer har så langt overgått 4 GB.

Det var kansje litt feil formulert av meg, beklager. Selfølgelig kan man spille spill over 4gig,men jeg mente at spill som har filer som er større enn 4 gig kan ikke spilles fra ekstern disk. Uncharted 2 har det. så det funker ikke.

strike
10-08-2010, 19:25
Jeg har heller ikke noe hast med å jailbreake før noen får laget en 100% fungerende driver til GPU(Skjermkortet) som utnytter det til det fulle...

Det er egentlig det jeg venter mest på også. :) men jeg liker å leke meg litt jeg vettu,med alt det nye som kommer hele tiden. Så plukker man opp litt nyttig info her og der. :)

dentix
10-09-2010, 00:37
Er det noen mulighet å tak i ny ps3 konsoll som ikke har 3.42 firmware installert? Jeg hadde tenkt å kjøpe denne Komplett.no - Sony PlayStation 3 Slim 320GB (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=611323) . Noen som vet hvilken firmware den har installert?

strike
10-09-2010, 10:42
Sony har nå klart å banne salg av ps3 jailbreak dongles i europa. Sony Bans PSJailBreak PS3 ModChip Sales in Europe - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks (http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/sony-bans-psjailbreak-ps3-modchip-sales-in-europe/) En liten ubetydelig seier for sony vil jeg si. Ubetydelig av den grunn av at stadig nye enheter (tlf/ipad/etc) blir støttet. Så ballen ruller bare vidre og blir større og større. :)

Nå er jo ikke norge med i EU så salg er fortsatt lovlig her.
ModNet.no Acekard DSTT R4 DS Xbox 360 Wii Softgun Nintendo Backup modchip Kristiansand m3 ds (http://www.modnet.no/index.php?cPath=200_138_148&osCsid=852a242ac1218908a72e52a63946380a) er en av de nettbukkene som selger 2 av donglene som er tilgjengelig, for de som ikke her så heldige å ha en tlf/ipad/etc som er støttet.

strike
10-09-2010, 10:45
Er det noen mulighet å tak i ny ps3 konsoll som ikke har 3.42 firmware installert? Jeg hadde tenkt å kjøpe denne Komplett.no - Sony PlayStation 3 Slim 320GB (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=611323) . Noen som vet hvilken firmware den har installert?

Det er sikkert mulig,sikkert flere butikker som sitter på konsoller fra et parti fra før 3.42. Er vel bare å stikke innom f.eks elkjøp å spørre det.

nordic45
10-09-2010, 11:42
Sony har nå klart å banne salg av ps3 jailbreak dongles i europa. Sony Bans PSJailBreak PS3 ModChip Sales in Europe - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks (http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/sony-bans-psjailbreak-ps3-modchip-sales-in-europe/) En liten ubetydelig seier for sony vil jeg si. Ubetydelig av den grunn av at stadig nye enheter (tlf/ipad/etc) blir støttet. Så ballen ruller bare vidre og blir større og større. :)

Nå er jo ikke norge med i EU så salg er fortsatt lovlig her.
ModNet.no Acekard DSTT R4 DS Xbox 360 Wii Softgun Nintendo Backup modchip Kristiansand m3 ds (http://www.modnet.no/index.php?cPath=200_138_148&osCsid=852a242ac1218908a72e52a63946380a) er en av de nettbukkene som selger 2 av donglene som er tilgjengelig, for de som ikke her så heldige å ha en tlf/ipad/etc som er støttet.

Modding / Jailbreaking av PS3 - Forum - Side 4 - Spillverket.no (http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1258429&view=findpost&p=16296936)

strike
10-09-2010, 12:09
Modding / Jailbreaking av PS3 - Forum - Side 4 - Spillverket.no (http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1258429&view=findpost&p=16296936)

jeg renger med at med denne linken så sikter du til ps3 break med pic ship. Ja, det er riktig, et lite parti av de første ps3 break donglene hadde feil chip. Dog,så gjelder det ikke alle dongler men bare et lite parti fra den første ps3 break. Dette er PS3 break sin feil. ikke modnet. Jeg har handlet mye hos modnet i tidligere år og de er seriøse. aldri hatt noe problemer med de. hør med de om du kan sende din tilbake å få en ny som er mulig og oppdatere. Det er bare å stå på sitt det så burde det være mulig for dem og gi deg en ny evt penger tilbake.

svortevik
10-27-2010, 20:01
Har de kommet noen vei nå som sony har stengt denne muligheten?

Hva med å spille over nett med den versjonen de alt har ute, har de klart å få det på plass?

Colargol
10-29-2010, 15:37
Er det noen mulighet å tak i ny ps3 konsoll som ikke har 3.42 firmware installert? Jeg hadde tenkt å kjøpe denne Komplett.no - Sony PlayStation 3 Slim 320GB (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=611323) . Noen som vet hvilken firmware den har installert?

Fikk en ny 320GB fra Elkjøp i posten i dag. Rimelig fersk. Har FW 3.40. Rekner med fw på de fra komplett neppe er noe nyere...
Husk at du også har returett/angrefris hvis du kjøper fra elkjøp.
Bestilte på nett, men akkurat nå har de veldig godt tilbud i butikken. 250gb inkl. toy story spillet til 2.490,-. Må jo ha ett original spill i maskina får å kjøre backup spill fra disken uansett....

AnaXyd
10-29-2010, 16:28
Genialt, endelig til PS3 også!

Dette må prøves, definitivt! Noen som veit om det går an å smelle inn Spotify enda?

strike
10-30-2010, 19:31
Har de kommet noen vei nå som sony har stengt denne muligheten?

Hva med å spille over nett med den versjonen de alt har ute, har de klart å få det på plass?

Nå har jeg vært på ferie en liten stund så har ikke fått med meg alt av oppdateringer. Men utifra det jeg vet er det fortsatt kun de som har fw 3.41 og tidligere som kan benytte seg av dette. Så enn så lenge no luck for de som sitter med dagens fw, dog så er det flere som jobber på saken utifra det jeg har sett rundt om kring på nett.

Man kan spille online uten risk for å bli banna ved bruk av XLink Kai,siden du ikke blir oppkoblet direkte mot PSN. For info se her: How To Play Online On Jailbroken PS3 With XLink Kai | PS3Hax Network (http://www.ps3hax.net/2010/10/how-to-play-online-on-jailbroken-ps3-with-xlink-kai/)

Nytt for meg siden jeg kom hjem er at man kan spille spill som egentlig trenger fw 3.42 eller nyere (som f.eks nye Medal Of Honor) med en liten workaround. Pluss en god del nye div backup managers og andre apps.

Også nytt for meg er at man kan laste ned updates og free stuff fra PSN uten og være tilkobla PSN. For mere info: PS3 PKG / PSN Downloader - Brewology - PSP XBOX PS3 WII - Homebrew News, Saved Games, and Downloads (http://www.brewology.com/psn/downloader.php) og [Release] PS3 Homebrew / Update Manager v2.0 » Brewology - PSP XBOX PS3 WII - Homebrew News, Saved Games, and Downloads (http://www.brewology.com/?p=1485)

strike
10-30-2010, 19:38
Genialt, endelig til PS3 også!

Dette må prøves, definitivt! Noen som veit om det går an å smelle inn Spotify enda?

No go for egen spotify klient enda hvertfall. Men man kan streame fra pc til ps3 om det er ønskelig. Alt må styres fra pc som er minus. Google is your friend :)

strike
10-30-2010, 19:47
Må jo ha ett original spill i maskina får å kjøre backup spill fra disken uansett....

Man måtte ha en orginal disc på den første backup manageren ja, men det trenger man ikke lenger med de nye backup manager'ene. Dette ble egentlig tidlig fikset. :)

strike
11-01-2010, 18:13
Holder på å oppdatere meg på ps3 fronten etter ferien og kom over en nyhet om at man nå kan utnytte ps3 sin GPU fullt ut på Asbestos Linux kernel. Dette er virkelig gode nyheter! Forhåpentligvis ikke så lenge til vi kansje ser et fullblods multimedia OS som kan vekke udyret i den svarte boxen. :D

kilde: PSGroove.com » Blog Archiv » Marcan Proves That Linux RSX 3D In PS3 Works (http://psgroove.com/?p=1968)

Cyclops
11-01-2010, 20:10
Vurderer å kjøpe en ps3break 1.2.
Lurte på om man må kutte strømmen og ta power-eject hver eneste gang man skrur av ps3 og skal kjøre homebrew igjen eller funker det så lenge hovedstrøm og dongle står i?

Colargol
11-01-2010, 21:32
Man måtte ha en orginal disc på den første backup manageren ja, men det trenger man ikke lenger med de nye backup manager'ene. Dette ble egentlig tidlig fikset. :)

Fortsatt noen få spill man trenger original disc i for at de skal fungere. Bl.a. LittleBigPlanet.

Colargol
11-01-2010, 21:38
Vurderer å kjøpe en ps3break 1.2.
Lurte på om man må kutte strømmen og ta power-eject hver eneste gang man skrur av ps3 og skal kjøre homebrew igjen eller funker det så lenge hovedstrøm og dongle står i?
Må nok det ved oppstart ja.
På slim er det jo ikke strømbryter.
Da kan noe sånt være løsningen:
http://www.priceangels.com/productimg/79825/79825_350.jpg

Ligger på rundt 4$ fra priceangels G-Switch for GT Break PS3 ModChip $4.18 Free Shipping (http://www.priceangels.com/G-Switch_for_GT_Break_PS3_ModChip_p11703.html)

... så slipper man å ødelegge kontakten på ps3'n.

Ellers så finnes det jo billige fjernkontrollerte løsninger på bl.a. Clas Ohlson.
Clas Ohlson - fjernstyrte brytere timere/brytere elektro (http://www.clasohlson.no/product/category.aspx?category=timere%2fbrytere:fjernstyrt e+brytere&id=88599173&_path=251882;85177594;88599170;88599173&collapse=true)

strike
11-11-2010, 04:24
Til alle gamere der ute nå kan man komme online på PSN med FW 3.41 og 3.15 :D
se her for mer info: PSN / ONLINE on Jailbroken consoles, supporting FW v3.15 & v3.41! Source Included - PSX PS2 PS3 Scene Hacking Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f6/psn-online-jailbroken-consoles-supporting-fw-v3-15-v3-41-source-included-70327/)

Det blir fortløpende portet til diverse JB devices. For de hardcore gamere der ute som ikke kan vente med å komme seg online vil jeg anbefale å bruke stealth manager for mindre sjanse for å bli banna: Stealth PS3 Backup Manager v1.0 (http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/playstation-3-content/6558-stealth-ps3-backup-manager-v1-0-a.html)

Ronny DD
11-13-2010, 14:52
Noen som har splitta HD og kjører dual boot ubuntu 11.04 for ps3 ?
Ubuntu 11.04 (Natty Narwhal) Daily Build (http://cdimage.ubuntu.com/daily-live/current/)

caecum
11-14-2010, 21:54
Jeg er fersk, så dere får ha meg unnskyldt:wink:
Kan man nå spille online, uten å bli bannet?
Finner liksom ikke et enkelt ja/nei svar på dette noen steder.

Evt. hvor lang tid tipper dere det tar før man kan spille online?
Jeg vurderer å selge ps3'en min, for det begynner å bli tamt å ikke kunne spille online lenger..

strike
11-14-2010, 22:37
Jeg er fersk, så dere får ha meg unnskyldt:wink:
Kan man nå spille online, uten å bli bannet?
Finner liksom ikke et enkelt ja/nei svar på dette noen steder.

Evt. hvor lang tid tipper dere det tar før man kan spille online?
Jeg vurderer å selge ps3'en min, for det begynner å bli tamt å ikke kunne spille online lenger..

Man kan spille online uten risk for å bli banna, men da ved hjelp av XBSlink eller XLink Kai, se linker i post 1.

Man kan spille online på PSN også, men da ikke helt uten risk for å bli banna. Se 3 poster opp eller evt post 1.

Så svaret på spørsmålet ditt blir da både ja og nei. :)

caecum
11-15-2010, 17:29
Jeg skjønner ikke helt hva dette gjør. Kan jeg med dette få like stor glede av online-spilling som før den ble jailbreaka?

Og hvor lang tid til man kan spille online vanlig igjen?

strike
11-15-2010, 18:39
Jeg skjønner ikke helt hva dette gjør. Kan jeg med dette få like stor glede av online-spilling som før den ble jailbreaka?

Og hvor lang tid til man kan spille online vanlig igjen?

Som det også står i post 1, så vil en jailbreaka ps3 åpne for å kjøre "ikke godkjent sony programvare", på samme måte som du kan kjøre ikke godkjent apple programvare på en iphone f.eks.

Som sagt i min forige post, så kan du spille vanlig online.. men ikke uten risk for å bli banna, ikke ennå hvertfall.

Men om det er kun online spilling du er ute etter så ville jeg glemt at du så denne tråden og bare bruke ps3'en din som vanlig.

gompan
11-17-2010, 10:52
Det som interesserer meg litt her er om det er mulig for folk med én PS3 og benytte to kontoer for å minimere risikoen for å bli bannet. At man f.eks. kan logge inn på den ene kontoen hvor man kan plugge inn backups og dongles og senere fjerne dette og gå online på de spillene man ønsker det på.

Lest flere plasser nå at Sony bruker et scanfilter for å finne filene til disse Jailbreak-softwarene. Slik jeg forsto det, så blir det lagret logfiler om du har benyttet JB på PS3en. Om Sony gjør det samme som Microsoft, så bannes vel MAC-adressen på PS3en og man vil aldri ha mulighet til å spille online igjen.

Ser ut til at tryggeste er å ha to PS3er?

strike
11-17-2010, 21:39
Det som interesserer meg litt her er om det er mulig for folk med én PS3 og benytte to kontoer for å minimere risikoen for å bli bannet. At man f.eks. kan logge inn på den ene kontoen hvor man kan plugge inn backups og dongles og senere fjerne dette og gå online på de spillene man ønsker det på.

Lest flere plasser nå at Sony bruker et scanfilter for å finne filene til disse Jailbreak-softwarene. Slik jeg forsto det, så blir det lagret logfiler om du har benyttet JB på PS3en. Om Sony gjør det samme som Microsoft, så bannes vel MAC-adressen på PS3en og man vil aldri ha mulighet til å spille online igjen.

Ser ut til at tryggeste er å ha to PS3er?

Det er absolutt mulig å benytte 2 kontoer, men tror ikke det vil minske risken for å bli banna. Men hører flere som vært online siden det var mulig og ikke blitt banna, men det kan jo være fordi sony ikke har startet sin banning spree enda? Hva vet jeg.

De har vel ikke muligheten til å logge selve filene på de som bruker en jailbreak. Men de som har spilt online uten å benytte seg av f.eks stelth manager har nok blitt "flagga" for dette kan man se. Er du online med en vanlig backupmanager så vil det dukke opp på psn som " spiller Open Manager" f.eks. isteden for det spillet du spiller. Alle disse spillerne vil bli logga som flagged og sony kan kjøre en banning wave på de om de vil. på samme måte som microsoft gjør med xbox.

Ene måten Sony identifiserer deg på online er gjennom PSID dette er en unik ID din konsol har, i dag kom det er verktøy for å endre nettopp PSID.

Men om det er så veldig nyttig for være opp til vær enkelt å bedømme. Saken er at det går ikke å endre PSID'en til en random ID, eller det går, men du kommer ikke online på en konsoll som er banna. For å få til det så må man endre PSID til en annen som faktisk eksisterer og ikke er banna.

Sony kan fortsatt banne deg gjennom MAC adressen da.

Men tviler ikke på at det vil komme et eller annet i nær framtid som gjør f.eks spoofing av MAC adresse mulig.

Syns det kommer noe nytt hver eneste dag nå. Nå kan du spoofe FW 3.50 feks, (lure konsollen din til å tro at du har FW 3.50.) også har det jo kommet en downgrader, slik at du kan nedgradere til en annen Fw om du vil. Kan være nyttig for de som sitter med FW 3.50 og vil ned til 3.41 for å kunne benytte seg av Jailbreak.

Så det kommer nok til å dukke opp mye enda. Er overhodet ikke i tvil om at i nær framtid kan man spille online med minimal risk for å bli banna, og blir man banna så kan man bare endre MAC adr. f.eks.

Men det er alltid tryggest å ha 2 ps3'er som du sier, da er man jo sikra. hehe

JaddVe
11-20-2010, 20:21
Hvis man ønsker å spille backup, kan man da nappe ut TP (hvis man ikke har wifi aktivert) og spille uten å bli tatt for det? Ettersom jeg har skjønt, så er det bare å nappe ut jailbreak-usb, så er det ingenting som sier at du har jailbreak på ps3?
Så hvis man bare napper ut TP-kabel når man skal spille backup, og napper ut usb hvis man skal spille original. Passer man å gjøre dette, så blir man vel "aldri" tatt?

svortevik
11-21-2010, 14:54
Men hva skjer med alle spill en har lagt inn på disken når en igjen velger å starte opp boksen uten jailbreak. Blir det tatt vare på eller forsvinner det i fra disken?

strike
11-21-2010, 23:50
Hvis man ønsker å spille backup, kan man da nappe ut TP (hvis man ikke har wifi aktivert) og spille uten å bli tatt for det? Ettersom jeg har skjønt, så er det bare å nappe ut jailbreak-usb, så er det ingenting som sier at du har jailbreak på ps3?
Så hvis man bare napper ut TP-kabel når man skal spille backup, og napper ut usb hvis man skal spille original. Passer man å gjøre dette, så blir man vel "aldri" tatt?

F.eks. Eller man kan bare la være å signe inn om man er redd for å bli banna. Ta ut TP kablen er ikke nødvendig.


Men hva skjer med alle spill en har lagt inn på disken når en igjen velger å starte opp boksen uten jailbreak. Blir det tatt vare på eller forsvinner det i fra disken?

De blir liggende på disken helt til du velger å slette dem. :)

svortevik
11-22-2010, 09:24
F.eks. Eller man kan bare la være å signe inn om man er redd for å bli banna. Ta ut TP kablen er ikke nødvendig.De blir liggende på disken helt til du velger å slette dem. :)

Vil en ikke bli oppdaget når sony sitt system søker gjennom din ps3 etter filer som kan tyde på at en har jailbreaket da?

strike
11-23-2010, 09:37
Vil en ikke bli oppdaget når sony sitt system søker gjennom din ps3 etter filer som kan tyde på at en har jailbreaket da?

Hvis du tenker på spill som ligger på disken eller filer generelt, så nei. Sony har ikke mulighet til å se hvilke filer du har på disken.

Om du tenker på ban fra PSN så se post #44. Det er kun med en JB device tilkoblet og om du er pålogga på PSN du evt kan bli banna. Uten en JB device koblet til så blir det en helt vanlig PS3. Blir du banna fra PSN så mister du ikke filene du har på disken, du kommer bare ikke online på PSN.

Men får dere som er avhengig av online spilling så vil jeg ikke oppfordre dere til å JB konsollen deres. Det fins en mulighet for at du kan bli banna, så kan du ikke leve uten PSN en stund så er ikke dette noe for deg.

svortevik
11-25-2010, 20:50
Jeg har veldig lyst å Jailbreake min ps3, men er litt usikker på hvordan jeg skal gå frem her.

Jeg må ha muligheten for å spille FIFA11 online videre, og da må jeg jo ha firmware 3.50 som jeg har nå.

Så da må jeg vel nedgradere firmwaren, så spoofe 3.50 når jeg skal spille fifa11.

Så slik jeg ser for meg at dette skal gjøres:

- Nedgradere firmware. Hvordan gjøres dette?

- Jailbreake PS3. Dette kan gjøres med mange forskjellige ting, feks HTC Desire. Noe mer jeg trenger enn Desire?

- Spoofe 3.50 for å spille fifa. Hvordan gjøres dette, og er ikke ps3 jailbreaket for å kunne spoofe 3.50? Og i så fall kan jeg vel ikke spille Online likevel pga jailbreak?

strike
11-26-2010, 07:02
Jeg har veldig lyst å Jailbreake min ps3, men er litt usikker på hvordan jeg skal gå frem her.

Jeg må ha muligheten for å spille FIFA11 online videre, og da må jeg jo ha firmware 3.50 som jeg har nå.

Så da må jeg vel nedgradere firmwaren, så spoofe 3.50 når jeg skal spille fifa11.

Så slik jeg ser for meg at dette skal gjøres:

- Nedgradere firmware. Hvordan gjøres dette?

- Jailbreake PS3. Dette kan gjøres med mange forskjellige ting, feks HTC Desire. Noe mer jeg trenger enn Desire?

- Spoofe 3.50 for å spille fifa. Hvordan gjøres dette, og er ikke ps3 jailbreaket for å kunne spoofe 3.50? Og i så fall kan jeg vel ikke spille Online likevel pga jailbreak?

Hvis du sitter på FW 3.50 så er det riktig at du må nedgradere ja.
Får å svare på spørsmålene dine får jeg begynne med:


Nedgradere firmware. Hvordan gjøres dette?

Pr i dag så er det kun en mulighet som fungerer, hvertfall som er public. Det er å kjøpe SW som gjør det mulig å nedgradere. For mer ino kan du lese her: PSGroove.com - PSDowngrade Now has Unlimited Downgrading (http://psgroove.com/content.php?446-PSDowngrade-Now-has-Unlimited-Downgrading)

Prisen på $99 er da for en offisiell PSjailbreak dongle + SW til downgrade.
Hvis du har en Desire så er det jo litt bortkasta og kjøpe den dyreste dongelen av de alle, men om du går får denne løsningen så ville jeg mailet de og bedt om pris for kun SW.

Det som er bra med den offisielle downgraderen er jo at du kan opp og nedgradere FW hele tiden. Skal du være sikker online, slik at du ikke blir banna så kan du oppgradere til FW 3.50 og når du ikke trenger være online kan du nedgradere til FW 3.41 og bruke JB.
Det er vil igrunn den eneste måten å helt sikkert unngå å bli banna på når jeg tenker meg om. (Hum, har jeg ikke tenkt på før, da fins det jo en sikker måte da jo.) =)

Eller du kan vente litt å se om det dukker opp en gratis open source løsning snart. Flere flinke hoder som jobber med det, les mer her: PSGroove.com - WIP: PSGrade - Free Downgrade Method Possibly Coming Soon (http://psgroove.com/content.php?443-WIP-PSGrade-Free-Downgrade-Method-Possibly-Coming-Soon)Jailbreake PS3. Dette kan gjøres med mange forskjellige ting, feks HTC Desire. Noe mer jeg trenger enn Desire?

For Desire kan kansje disse linkene være til hjelp:
[Tutorial] Jailbreakin your PS3 via Android Phones (HTC/Nexus One) - PS3Hax Network - Playstation 3 Hacks and Mods (http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=12908)
PS3Hax Network - Playstation 3 Hacks and Mods - View Single Post - [Tutorial] Jailbreakin your PS3 via Android Phones (HTC/Nexus One) (http://www.ps3hax.net/showpost.php?p=110471&postcount=57)
[working] psfreedom with pl3 [11/17/10] v1.4 for fw 3.15 only - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=8688601#post8688601)

Langt ned på siden på den siste linken så finner du payload for 3.50 FW spoofing og psn patch.

Kan lønne seg å lese div komentarer og slikt før du evt prøver deg, ser det er en videoguide i den ene linken der f.eks.

Håper det kan hjelpe deg på vei. =)
Jeg skulle gjerne ha satt opp div guider på norsk, men har dessverre ikke tid nok til det akkurat nå, så derfor blir det mye linking til andre sider.

svortevik
11-26-2010, 13:42
Takker så mye for svar, og var litt slik jeg så det for meg.

Men da er spørsmålet mitt.

Hvor mye arbeid er det i å nedgradere firmware?

Dersom dette må gjøres hver gang jeg skal spille fifa 11 så ser jeg helst at det er en prosess som skjer kjapt og så automatisk som mulig, både nedgraderingen og selve jailbreaken.

Hørt mye bra om P3go, noen erfaring med denne som er open source?

strike
11-26-2010, 15:38
Takker så mye for svar, og var litt slik jeg så det for meg.

Men da er spørsmålet mitt.

Hvor mye arbeid er det i å nedgradere firmware?

Dersom dette må gjøres hver gang jeg skal spille fifa 11 så ser jeg helst at det er en prosess som skjer kjapt og så automatisk som mulig, både nedgraderingen og selve jailbreaken.

Hørt mye bra om P3go, noen erfaring med denne som er open source?

Å nedgradere er vel ikke så mye arbeid. Egentlig bare plug and program utifra det jeg har sett fra de som har testet den offisielle Ps downgrade. Man innstallerer SW på en pc, plugger JB device i en usb port på pc'en, trykker program i SW, setter JB i PS3 og nedgradering tar 1 min eller noe.

Du MÅ jo ikke gjøre dette hver gang du skal spille, men jeg renger med du sikta til for å unngå å bli banna. =)

Selve jailbreaken går enda fortere. Som nevnt tidligere i tråden så trenger man bare sette JB device i PS3, trykke powerknappen og raskt eject og vips så starter den opp i "JB mode"

P3go har jeg ikke sett på, så den kan jeg ikke utale meg noe særlig om. Men godt mulig den er bra. Selv bruker jeg ..:: x3MAX.COM ::..Official Website (http://www.x3max.com/) som også er open source. Det som er bra med den er at du kan programere den med hvilken som helst hex fil, imotsetning til div andre dongler. Pluss at den har 128MB flash minne og native Micro SDHC support. Noe som i mine øyne gjør den til en av de beste på markedet.

Men etter å ha sett litt nærmere på P3go så ser jeg at specs er forsåvidt helt identiske med X3Max. Om den også støtter programering av hvilken som helst hexfil så kan den jo umulig være noe dårligere hvertfall. Billigere er den og. =)

svortevik
11-26-2010, 20:20
Ja da virker det ikke å være så mye styr likevel. Var redd det tok lang tid å få ordnet disse tingene, feks nedgradering av firmware. Men om det er så enkelt som å plugge i en dongle og vente på innstalering så skal det gå seg til. Og å oppdatere går jo raskt, noe som må gjøres når jeg skal spille live igjen.

Får vel bestille meg en slik usb sak, enkelte av de er jo ganske billig også, bare vente til noen andre enn de offisielle tilbyr nedgradering.

strike
12-04-2010, 18:25
Får vel bestille meg en slik usb sak, enkelte av de er jo ganske billig også, bare vente til noen andre enn de offisielle tilbyr nedgradering.

Nå har det vært litt stille på PS3 scenen en stund,men nå ser det ut til at det begynner å løsne. De som har fulgt med litt har fått med seg at E3 Card Reader var først ute med gratis nedgradering, ps3break følger nå like etter. Så nå er det ikke lenge før alle kan benytte seg av dette. Ryktes også om at X3max teamet har funnet en måte å JB selv FW 3.50 så man slipper å nedgradere og man kommer online. :)

Mozze
12-08-2010, 11:49
Sony slipper vel 3.55 i disse dager, får inderlig håpe de ikke stikker ytterligere kjepper i (h)jula for JB.
Venter fortsatt på den "ultimate" mediasoftwaren som kan overta all filmstreaming i huset på en flashy og enkel måte.

svortevik
12-08-2010, 12:28
Sony kommer garantert til å gjøre hva de kan for å ødelegge JB.

strike
12-08-2010, 23:44
Sony slipper vel 3.55 i disse dager, får inderlig håpe de ikke stikker ytterligere kjepper i (h)jula for JB.
Venter fortsatt på den "ultimate" mediasoftwaren som kan overta all filmstreaming i huset på en flashy og enkel måte.

Stemmer, 3.55 er ute nå. Det er også open source PSGRADE til alle brikker, så nå kan så å si alle nedgradere om de vil (om PSGRADE klarer å nedgradre fra 3.55 har jeg ikke sett noen bekreftelse på enda). Sony prøver selvsagt og stikke kjepper i hjula, men spørsmålet er hvor lenge de gidder å prøve på det. Det er egentlig nyttesløst for sony å stoppe dette, uten å faktisk endre kernelen helt. Og det å endre kernelen blir for dyrt, selv for sony.

Det er jo ganske tidlig i stadiet enda når det gjelder å ha full kontroll og forståelse over hvordan PS3 funker. Men det er jo flere kloke hoder som har reverse engineered PS3 helt nede på lv1, (kernel nivå). Så med tid å stunder vil det dukke opp masse snax for oss dødelige også, som f.eks "ultimate mediasoftwaren" som jeg også venter spent og tålmodig på. :)

*AmCar*
12-22-2010, 17:19
Har kjøpt meg GT5 og måtte da oppgradere til 3.50 for å spille dette. Er det noen muligheter for å få en "downgrade" til f.eks 3.41 og fremdeles få spillet til å fungere?

strike
12-23-2010, 01:18
Har kjøpt meg GT5 og måtte da oppgradere til 3.50 for å spille dette. Er det noen muligheter for å få en "downgrade" til f.eks 3.41 og fremdeles få spillet til å fungere?

For øyeblikket nei.. Man må opp på 3.50 for å spille GT5 og evt downgrade igjen om man vil ha nytte av JB. Så spiller du GT5 ofte ville jeg spilt meg ferdig først, ellers blir det mye opp og nedgradering på deg.

*AmCar*
12-23-2010, 17:20
For øyeblikket nei.. Man må opp på 3.50 for å spille GT5 og evt downgrade igjen om man vil ha nytte av JB. Så spiller du GT5 ofte ville jeg spilt meg ferdig først, ellers blir det mye opp og nedgradering på deg.

Takk for svar!

Har ikke registert meg tidligere i PlayStation Network (PSN), og kan får ikke til å registere meg heller uten å oppgradere til 3.55, noe som jeg ikke vil. Er det noen som vet om det er mulig å omgå denne tvangen? (Har 3.50 fra før, men ønsker ikke å oppgadere ytligere før de avntuellt klarer å jailbreake 3.55)

strike
12-23-2010, 22:15
Takk for svar!

Har ikke registert meg tidligere i PlayStation Network (PSN), og kan får ikke til å registere meg heller uten å oppgradere til 3.55, noe som jeg ikke vil. Er det noen som vet om det er mulig å omgå denne tvangen? (Har 3.50 fra før, men ønsker ikke å oppgadere ytligere før de avntuellt klarer å jailbreake 3.55)

Hum, det enkleste da må vel bli at noen andre regger en konto for deg. Passord kan du jo bare skifte etterpå. Om du vil kan jeg fikse det for deg, bare send meg en pm med hvilken mail adresse du vil bruke,så ordner vi det. :)

*AmCar*
12-24-2010, 02:55
Problemet er at jeg ikke kommer innpå der jeg skal legge inn opplysinger om meg selv en gang, det kommer bare opp melding om at jeg må oppgradere PS3'en først. Har laget meg en konto på nettet, men kan ikke legge inn bruker opplysninger eller noen ting uten å oppgradere til sannsynligvis 3.55 på konsollen..

strike
12-24-2010, 13:47
Eneste løsningen jeg ser da foreløpig, er at noen andre som sitter på fw 3.55 registrerer dine bruker data for deg. Eller vente på at det kommer en løsning for 3.55.

Kan foresten noen med en PSN konto og som sitter med fw 3.50 bekrefte at man kommer online med 3.50 eller blir man bedt om å oppgradere?

Jeg sitter med 2 konsoller selv,men den ene er 3.55 og den andre 3.41 så jeg får ikke sjekket selv. Jeg kan hvertfall bekrefte at man ikke kan downgrade fra 3.55 enda.

God Jul foresten! :)

*AmCar*
12-26-2010, 12:40
Eneste løsningen jeg ser da foreløpig, er at noen andre som sitter på fw 3.55 registrerer dine bruker data for deg. Eller vente på at det kommer en løsning for 3.55.

Kan foresten noen med en PSN konto og som sitter med fw 3.50 bekrefte at man kommer online med 3.50 eller blir man bedt om å oppgradere?

Jeg sitter med 2 konsoller selv,men den ene er 3.55 og den andre 3.41 så jeg får ikke sjekket selv. Jeg kan hvertfall bekrefte at man ikke kan downgrade fra 3.55 enda.

God Jul foresten! :)

Tror nok ikke det går.
Dette fordi jeg kommer ikke innpå der man skal skrive inn brukernavn og passord engang med 3.50. Kommer opp melding før den siden kommer opp med beskjed om å oppgradere til en nyere versjon for å komme videre.

strike
12-26-2010, 20:17
Tror nok ikke det går.

Ser ut som du har rett i det, etter litt research og selv oppgradert min 3.41 til 3.50 så kan jeg bekrefte at man ikke kommer online med 3.50. Man må opp på 3.55.

Så da gikk jeg tilbake til 3.41 og lener meg tilbake for å vente på gode nyheter.

Edit: Oppdatert post #1 med en liten F.A.Q

Haugesynsar
12-26-2010, 21:11
En flott tråd! Sony er nesten litt heldige som har så mangen som lager gratis software for dem:) Selv er jeg ikke flink nok/ eller tid nok til og mekke på PS3. Men når noen lager noe idiotsikkert er jeg med:twisted:
Savner Spotify men vet at det ligger en brukerguide for det her på forumet.
Kjekt at noen tar seg tid til og lære opp oss "gamle".:neutral:

strike
12-26-2010, 22:00
Sony er nesten litt heldige som har så mangen som lager gratis software for dem:)

Ja, ikke sant. Jeg synes nesten Sony burde vært takknemmelige. Tenk så mange fler konsoller de ville solgt om de laget en appstore f.eks. Da kunne developerne få en liten bit av kaka også. Jeg vet hvertfall at jeg hadde vært villig til å betale for gode apps til min PS3.


Kjekt at noen tar seg tid til og lære opp oss "gamle".:neutral:

Jeg syns selv jeg begynner å bli gammel som bare er 26, som sikkert noen her inne vil karaktrisere som en snørrunge. hehe. Men man er bare så gammel som man selv føler seg. 8)

strike
12-29-2010, 20:10
Bare en liten nyhets oppdatering for de som er interisserte og følger med. I dag har det vært en liten "hacker" konferance i Berlin hvor det skulle bli avslørt nye exploits til PS3. Hvor det største høydepunktet var "dongle less jailbreaking" Det vil med andre ord si at det det vil bli mulig å jailbreake PS3 uten noen form for dongle. Dette er jo litt spennende.

Quote:
The recent advent of these new exploits means current firmware is vulnerable, v3.55 and possibly beyond. It will be very difficult for Sony to fix the described exploits.

Ifølge teamet skal det også komme enkle verktøy for å kunne utnytte disse exploitsene den neste mnd.

Så de som trodde at dette var over like fort som det startet må nok tro om igjen.

De av oss som venter på den "ultimate mediasowtwaren" til PS3 må nok vente litt til, men kommer gjør det nok, det er bare spørsmål om tid. Det som er viktigst er å finne alle svakheter ved ps3 så det blir så å si umulig for Sony å fixe det ved senere oppdatering. Først da kommer alt det vi sikler etter. Men den som venter på noe godt. :)

Konferansen ble streamet live i dag og for de som har lyst å se kan de gå hit: PSGroove.com - Exploit Unveiling - Live Video Stream Here (http://psgroove.com/content.php?580-Exploit-Unveiling-Live-Video-Stream-Here&)

Edit: part 1-3 som bla omhandler ps3: PSGroove.com - Sony's PS3 Security is Epic Fail - Videos Within (http://psgroove.com/content.php?581-Sony-s-PS3-Security-is-Epic-Fail-Videos-Within)

Edit2: Demoen som viser Ps3 Slim som kjører Linux uten noen ting plugget i bortsett fra strøm og TP kabel: PSGroove.com - Video - fail0verflow Demos PS3 Exploit at CCC (http://psgroove.com/content.php?583-Video-fail0verflow-Demos-PS3-Exploit-at-CCC&)

Vanlige brukere vil kansje ikke skjønne et pukk av hva som ble sagt på de tidligere videoene eller hva dette skal være godt for. Men dette er faktisk banebrytene nyheter. Og 2011 vil bli det året vanlige brukere kommer til å få mye snaks for sin ps3. Og det beste med alt er at Sony ikke har mulighet å fikse problemene. Eller de kan, men ikke på de som allerede har en ps3, det de kansje kommer til å gjøre er oppdatere hardwaren på nye konsoller som blir sendt ut slik at det blir vanskeligere for nye ps3 eiere. Spøsmålet er da, vil virkelig Sony bruke såpass mye penger for å få gjort dette..? Det vil jo tiden vise. Men for de som allerede har en ps3 så er det ingenting Sony kan få gjort.

*AmCar*
12-30-2010, 00:02
Høres lovende ut.. Da er det bare å glede seg :)

Aasmund
12-30-2010, 00:11
Helt fantastisk at friheten også kommer til PS3. En ting jeg lurer på, hvorfor tok det så lang tid med PS3, når kopisperren de hadde jobbet med i årevis for Blu-ray var knekt omtrent før platene var i butikkene?

strike
12-30-2010, 01:01
Helt fantastisk at friheten også kommer til PS3. En ting jeg lurer på, hvorfor tok det så lang tid med PS3, når kopisperren de hadde jobbet med i årevis for Blu-ray var knekt omtrent før platene var i butikkene?

Vel, kopisikringen for blue ray og ps3 har ingenting med hverandre å gjøre.

Men for å svare på spørsmålet ditt inni der. Det er som de litt nervøse gutta her på vidoene forklarer, at grunnen til at det tok så lang tid var for at tidligere var det mulighet for linux på ps3, (tom med full gpu støtte) som Sony fjernet ved fw. 2. etteller annet.

Å hvem er det som bruker linux? Jo hackere, og de som er litt over middels interissert i pc. Så siden hackere før allerde hadde tilgang det de ville, så gadd de rett og slett ikke forske mer for å åpne konsollen helt. Var jo ingen grunn til det for dem liksom. Men hva skjer når Sony fjerner muligheten for linux..? Jo, hackers get pissed! Å gjøre hackere sinte er ikke et smart trekk, det var nok århundrets tabbe for Sony. Det var det som starten krigen.

Fra Sony fjernet muligheten til linux tok det ikke mange mnd (hvis det i hele tatt tok 1 mnd, husker ikke i farten) før "geohot" (kjent for bla iphone jailbreak og den første som fikk ps3 til å gjøre som han ville) hadde åpnet ps3, dog ikke helt fullstendig som nå.

strike
01-04-2011, 03:38
Først, godt nyttår! :)

Etter denne lille hacker konferansen har ps3 scenen nærmest explodert. Det flommer nå over av nyttige verktøy, riktig nok er de mest nyttig for devs, så derfor poster jeg ikke noe om det her. De av dere som kansje kan kode litt/mye vet å finne disse verktøyene selv. Men det lover jo godt for oss vanlige brukere at noen jobber på saken med custom fw osv.. Det første som vil komme av multimedia løsning tipper jeg blir en XBMC port til ps3.

Men til det jeg skulle poste om, de av dere som har GT5 og som har ventet med å oppgradere kan nå rope hurra. GT5 kan nå spilles på fw 3.41. For å se hva du trenger å gjøre så fins det en liten guide her: PSGroove.com - Previously Unplayable 3.50 Games Rebuilt to Run on 3.41 (http://psgroove.com/content.php?603-Previously-Unplayable-3.50-Games-Rebuilt-to-Run-on-3.41)

Det fins også ferdige patcha EBOOT.ini filer til dere som ikke gidder eller har kunnskaper nok til å gjøre dette selv. Om du ønsker ferdige patcha filer er google your friend. :)

strike
01-05-2011, 06:23
Første Custom Firmware er nå klar. Så nå kan alle som har ventet med å oppgradere komme seg online på PSN igjen. Og man trenger ikke dongle..

Merk at man ikke kan kjøre dagens homebrew før de er signet. Man kan heller ikke spille backup med denne CFW.

PSGroove.com - KaKaRoTo Creates First PS3 Custom Firmware (http://psgroove.com/content.php?614-KaKaRoTo-Creates-First-PS3-Custom-Firmware)

Du kan signe de homebrew du har liggende selv om du har hastverk, alt du trenger er Fail0verflow PS3 Tools og litt pc kunskaper.

PSGroove.com - WIP: fail0verflow Opens GIT, Releases BETA Tools (http://psgroove.com/content.php?596-WIP-fail0verflow-Opens-GIT-Releases-BETA-Tools)
PSGroove.com - AerialX Releases SCEkrit - Tool For Calculating Sony Private Keys (http://psgroove.com/content.php?604-AerialX-Releases-SCEkrit-Tool-For-Calculating-Sony-Private-Keys)

Om du ikke har lyst å lære selv kan du bare vente på at de som har laget de homebrew apps du har liggende signer de og gir de ut på nytt. Noe jeg regner med de fleste gjør ganske kjapt.
Det vil nok også ganske kjapt komme en modifisert versjon av den cfw som er over som vil gjøre det mulig å spille dine egne backups.

Edit: Post #1 kommer til å bli oppdatert etterhvert.

svortevik
01-09-2011, 22:22
Da er det kommet Jailbreak til 3.55

strike
01-10-2011, 00:58
Da er det kommet Jailbreak til 3.55

Mja, jo forsåvidt, men man kan ikke spille egne backup spill med det som er ute nå, da må man fortsatt ty til 3.41.

Men man kan oppdatere til cfw 3.55 fra Geohot eller Kakaroto å få homebrew til å kjøre samt komme online, merk at dagens homebrew må signes. Dette kan du gjøre selv med f.eks de nye verktøyene til geohot som du kan finne her: keys open doors (http://geohot.com/)

Om ingen andre gjør det før meg kommer jeg til å signe de verktøyene som ligger i post #2 og poste disse på nytt, men det blir ikke gjørt før til helga (eller i løpet av uka om jeg får tid).
Backupmanagere kommer jeg ikke til å signe da det ikke er noe vits i, da dagens cfw ikke inneholder nødvendige syscalls som man trenger for å få kjørt egne backup spill.

Edit: Da er vi i boks, nå funker spill også. Noen har allerede vært raske og lagt ut ferdig signed apps også, så da blir post #1 og 2 oppdatert iløpet av dagen tenker jeg.

svortevik
01-10-2011, 09:19
Virker spill også på 3.55 nå?

Er der nå noen grunn til ikke å Jailbreake sin PS3?

strike
01-10-2011, 09:32
Virker spill også på 3.55 nå?

Er der nå noen grunn til ikke å Jailbreake sin PS3?

Japp, eller det er hvertfall testet på 1 spill.. Om det var bare et lykketreff vites ikke enda. Men metoden burde i utganspunktet funke på alle. Se mer her: PSGroove.com - Castlevania - First Backup Working From 3.55 Geohot CFW (http://psgroove.com/content.php?635-Castlevania-First-Backup-Working-From-3.55-Geohot-CFW&page=6#comments)

Så om dette ikke var et lykketreff er det overhodet ingen grunn til å ikke jailbreake sin ps3 for de som ønsker det. Ikke mulig for sony og oppdage heller, siden det er Sonys egne nøkler som blir brukt. Så man kan trygt spille online nå om man vil. Sier "ekspertene" hvertfall.

svortevik
01-10-2011, 09:43
Da er det vel bare å vente litt til å se hvordan dette utvikler seg.

Kan en fortsatt legge inn spillene på disk eller må de brennes ut på plater?

strike
01-10-2011, 09:50
Fortsatt på disk, men ser ut som det kun går fra den interne disken til ps3 og ikke fra en ekstern. Men kan jo hende det endrer seg,nyheten er bare noen timer gammel så.

Galle
01-10-2011, 10:37
Dette er veldig spennende!!! Takk for god tråd Strike :)

strike
01-10-2011, 11:41
Dette er veldig spennende!!! Takk for god tråd Strike :)

hehe, syns dette er veldig spennende selv jeg :mrgreen: ikke bare spennende men jeg har lært ganske mye også ved å bare følge med. Utrolig flinke folk disse hackerene må jeg si. Og bare hyggelig forresten. :)

svortevik
01-10-2011, 12:24
Så lenge en kan bytte disken i PS3 uten å miste garanti osv så er ikke det noe stort problem.

Tenker jeg blir avventende i noen uker til for å se hva som skjer før jeg velger å Jailbreake. Men det vil garantert bli gjort her, er nå bare snakk om tid.

Reddal
01-10-2011, 13:06
Hei

Har lest gjennom tråden her nå, masse spennende.
Men har ett spørsmål, er det noen muligheter for å spille PS2 spill?

-Reddal

Haugesynsar
01-10-2011, 13:08
Glimrende tråd!

Hva skjer om man jailbreaker og hooker seg opp på nettet og Sony oppdager det? Blir maskinen utestengt på "livstid"? Eller får man den bare ikke til og virke igjen? Hva skjer, sånn ca?

strike
01-10-2011, 14:54
Hei

Har lest gjennom tråden her nå, masse spennende.
Men har ett spørsmål, er det noen muligheter for å spille PS2 spill?

-Reddal

Kun om du har den gamle FAT versjonen med 4 usb porter og 40 gig hardisk. Men kan jo hende det kommer en PS2 emulator etterhvert.


Glimrende tråd!

Hva skjer om man jailbreaker og hooker seg opp på nettet og Sony oppdager det? Blir maskinen utestengt på "livstid"? Eller får man den bare ikke til og virke igjen? Hva skjer, sånn ca?

Godt spørsmål. Dette med cfw er relativt nytt så det står ingen steder lenger bak i tråden.

Bruker man den nye muligheten med cfw (som er den eneste muligheten å komme online på en jb konsoll på) så er man teoretisk sett helt trygg, det er umulig for sony å oppdage at din konsoll er jailbreaket. Hvorfor? jo fordi "masterkeyen" til ps3 er funnet. Med den metoden som er brukt så bruker man sony sine egne nøkkler. Og sony klarer derfor ikke se forskjell på en konsoll som ikke er jailbreaket og en konsoll som er det.

Du kan si det sånn at alle spill som er gitt ut på en spesiell fw har sin egen nøkkel. Så det vil med andre ord si at sony kan komme med en ny fw og endre nøkkel, men det vil være nyttesløst siden masternøkkelen også er ute å kan dekryptere alle nøkkler. Sony kan heller ikke endre masternøkkelen uten å endre hardware i ps3'en og sende ut alle solgte spill på nytt siden de som allerede er solgt blir ubrukelige. Så sony er egentlig kjørt, selv om de ikke vil innrømme det.

Eneste måten jeg ser du kan bli banna på nå er om du cheater i spill eller på andre måter oppfører deg dårlig på PSN. Og skulle det skje, så slutter ikke maskinen din å virke, du får bare ikke lov å spille med andre på PSN.

*AmCar*
01-10-2011, 18:27
Henger ikke helt med her :-?
Kan jeg nå legge inn en "Custom Firmware" og slippe å bruke jailbreak usb hver gang jeg skal spille av backup fra hardisk?

Hvor kan jeg få tak i denne Custom Firmware'en?
Må den kjøpes eller kan jeg laste den ned?

Wasted
01-10-2011, 18:58
Henger ikke helt med her :-?
Kan jeg nå legge inn en "Custom Firmware" og slippe å bruke jailbreak usb hver gang jeg skal spille av backup fra hardisk?

Hvor kan jeg få tak i denne Custom Firmware'en?
Må den kjøpes eller kan jeg laste den ned?

Ja du kan legge inn Custom Firmware og trenger da ikke jailbreaka PS3:n vær gang.

Firmwaren finner du hvis du ser i første post.

*AmCar*
01-10-2011, 19:33
Ja du kan legge inn Custom Firmware og trenger da ikke jailbreaka PS3:n vær gang.

Firmwaren finner du hvis du ser i første post.

Takk for svar.
Så det er ikke noe fare med å oppgradere til fw 3.55 nå, med tanke på at jeg ikke kan downgrade den igjen?

strike
01-10-2011, 20:38
Takk for svar.
Så det er ikke noe fare med å oppgradere til fw 3.55 nå, med tanke på at jeg ikke kan downgrade den igjen?

Det skal ikke være noen fare egentlig nå, men som sagt er dette med cfw ganske nytt, så de fleste sitter nok på benken med 3.41 å venter for å se om alt fungerer som det skal. Noe det ser ut som det gjør. Etter litt surfing så fant jeg nå ut at de fleste spill funker. De spill som kan kjøre direct boot, (uten disc i ps3) skal kunne fungere uten noen endringer, På de spill som ikke funker med direct boot så må man redigere og patche eboot.bin fila til spillet for å få det til å funke. For de som har lyst å prøve seg på å patche eboot filer så er det rett og slett bare og følge komentarfeltet i linken som også er postet litt lenger opp og som kommer igjen her: PSGroove.com - Castlevania - First Backup Working From 3.55 Geohot CFW (http://psgroove.com/content.php?635-Castlevania-First-Backup-Working-From-3.55-Geohot-CFW)

Et par andre linker relatert til samme tema: [GUIDE] How to make BDVD EBOOTs into Retail HDD/USB EBOOTs (By riku.kh3) - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/%5Bguide%5D-how-make-bdvd-eboots-into-retail-hdd-usb-eboots-riku-kh3-74649/)
Direct Boot Compatibility List (Including Edited) - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/direct-boot-compatibility-list-including-edited-75178/)

For å kjøre spill med direct boot bruker man MultiMAN manageren som du bla kan finne i post #2 under signed apps.

Ser også ut til at syscalls nå er i orden. Det vil med andre ord si at alle backup managere skal fungere bare de får endra litt på de, så da kansje vanlige brukere til slutt slipper å redigre og styre for å få spill uten direct boot til å funke. les mer her: PS3 3.55 CFW WITH PEEK/POKE! - BACKUP MANAGERS CAN NOW WORK! - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f6/ps3-3-55-cfw-peek-poke-backup-managers-can-now-work-75196/)

*AmCar*
01-10-2011, 22:10
Det skal ikke være noen fare egentlig nå, men som sagt er dette med cfw ganske nytt, så de fleste sitter nok på benken med 3.41 å venter for å se om alt fungerer som det skal. Noe det ser ut som det gjør. Etter litt surfing så fant jeg nå ut at de fleste spill funker. De spill som kan kjøre direct boot, (uten disc i ps3) skal kunne fungere uten noen endringer, På de spill som ikke funker med direct boot så må man redigere og patche eboot.ini fila til spillet for å få det til å funke. For de som har lyst å prøve seg på å patche eboot filer så er det rett og slett bare og følge komentarfeltet i linken som også er postet litt lenger opp og som kommer igjen her: PSGroove.com - Castlevania - First Backup Working From 3.55 Geohot CFW (http://psgroove.com/content.php?635-Castlevania-First-Backup-Working-From-3.55-Geohot-CFW)

Et par andre linker relatert til samme tema: [GUIDE] How to make BDVD EBOOTs into Retail HDD/USB EBOOTs (By riku.kh3) - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/%5Bguide%5D-how-make-bdvd-eboots-into-retail-hdd-usb-eboots-riku-kh3-74649/)
Direct Boot Compatibility List (Including Edited) - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/direct-boot-compatibility-list-including-edited-75178/)

For å kjøre spill med direct boot bruker man MultiMAN manageren som du bla kan finne i post #2 under signed apps.

Ser også ut til at syscalls nå er i orden. Det vil med andre ord si at alle backup managere skal fungere bare de får endra litt på de, så da kansje vanlige brukere til slutt slipper å redigre og styre for å få spill uten direct boot til å funke. les mer her: PS3 3.55 CFW WITH PEEK/POKE! - BACKUP MANAGERS CAN NOW WORK! - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f6/ps3-3-55-cfw-peek-poke-backup-managers-can-now-work-75196/)

Okay, om jeg forstår deg rett så gjør jeg som følger:

-Oppgraderer fra 3.50 som jeg har idag til 3.55.
-Etter jeg har gjort det oppgraderer jeg til custom firmware av 3.55

Når jeg har gjort dette skal jeg kunne legge inn backup's av spill på hardisken?
Hva å patche er for noe og hvordan det gjøres vet jeg ikke, men er dette nødvendig for vanlige spill?

Og til slutt, kan jeg spille spillene med vanlig disc dersom jeg ikke får til legge de inn å få de til å fungere?

Mye uviten fra min side her, men håper andre også kan ha glede av spørsmålene jeg har stilt hvis noen kan svare på de:-D

strike
01-10-2011, 22:33
Okay, om jeg forstår deg rett så gjør jeg som følger:

-Oppgraderer fra 3.50 som jeg har idag til 3.55.
-Etter jeg har gjort det oppgraderer jeg til custom firmware av 3.55

Når jeg har gjort dette skal jeg kunne legge inn backup's av spill på hardisken?
Hva å patche er for noe og hvordan det gjøres vet jeg ikke, men er dette nødvendig for vanlige spill?

Og til slutt, kan jeg spille spillene med vanlig disc dersom jeg ikke får til legge de inn å få de til å fungere?

Mye uviten fra min side her, men håper andre også kan ha glede av spørsmålene jeg har stilt hvis noen kan svare på de:-D

Stemmer helt det du sier her. Det er ingen problem å kjøre spillene med vanlig orginal disc som før. Men dette med patching er litt knotete enda, for vanlige brukere hvertfall. Som sagt, følg komentarfeltet i linken over om du har lyst å lære dette med en gang. Eller vent på at det kommer et enkelt verktøy/guide som ikke er vanskelig og fortså. Jeg har ikke testet dette selv enda, men mulig jeg skriver en liten guide etter jeg har testet, blir isåfall ikke før til helga når jeg har fri fra jobb.

Det ligger allerede kortfattet guide på hvordan man skal gå frem på de overnevnte linkene, en som er litt pc kyndig vil ha null problem med å forstå den, men for de litt mindre kyndige brukere kan den virke forvirrende å knotete og da kan komentarfeltet være til hjelp.

strike
01-11-2011, 09:29
Sånn bare for å sette folk enda mer på pinebenken.. :) Hvertfall for de som ikke føler seg komfortalbel nok til å benytte metoden som er linket over til å patche EBOOT.INI

Godeste Dean (som har utviklet MultiMAN, som sikkert noen kjenner til) jobber på en ordentlig "noobfriendly" løsning som muligens kansje også blir impimentert i MulitiMAN. Slik at det blir virkelig enkelt for de som ikke er så pc kyndige.

Om du vil følge utviklingen og få med deg der denne løsningen kommer ut først så er dette tråden du skal lese: multiMAN - multifunctional tool for your PS3 (Game manager/File manager/FTP/AVCHD/BDMV) - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/multiman-multifunctional-tool-your-ps3-game-manager-file-manager-ftp-avchd-bdmv-72826/)

Vil du hoppe rett til dette teamet så bør du begynne å lese fra side 89. Ønsker du å stille spørsmål i tråden så oppfordrer jeg til god trådskikk, å lese hele tråden først. For denne tråden oversvømmes til tider av folk som spør om spørsmål som er svart på 100 ganger før.

Wasted
01-11-2011, 10:14
Mulig noen har spurt dette innen men:

* Jeg har oppdatert PS3:n med CFW 3.55

* Har ett backup spill

Hvordan legges dette inn på harddisken?

Skal det i noen speciell mappe?

Må man bruke noen form av manager?


//Wasted

strike
01-11-2011, 10:47
Mulig noen har spurt dette innen men:

* Jeg har oppdatert PS3:n med CFW 3.55

* Har ett backup spill

Hvordan legges dette inn på harddisken?

Skal det i noen speciell mappe?

Må man bruke noen form av manager?


//Wasted

Nå skal jeg være litt slem, men man må være det av og til og.
Siden du sier du har "ett backup spill" og ikke vet hvordan du skal få det inn på hardisken så går jeg ut i fra at dette er et spill som du har lastet ned fra en eller annen torrent side. Hadde du tatt backup av ditt eget spill hadde du nemmelig ikke hatt disse spørsmålene..

Spørsmål vedrørende piratvare blir ikke besvart i denne tråden... Beklager

Wasted
01-11-2011, 10:57
Nå skal jeg være litt slem, men man må være det av og til og.
Siden du sier du har "ett backup spill" og ikke vet hvordan du skal få det inn på hardisken så går jeg ut i fra at dette er et spill som du har lastet ned fra en eller annen torrent side. Hadde du tatt backup av ditt eget spill hadde du nemmelig ikke hatt disse spørsmålene..

Spørsmål vedrørende piratvare blir ikke besvart i denne tråden... Beklager

Hva mener du nå? Når jeg sier at jeg har ett back-up spill, hva er det som sier at det ikke er et back-up spill av ett original som jeg eier???

Jeg har Red Dead Redemption (ORIGINAL!) som jeg har tatt en kopi på, hvorfor i all verden skulle ikke dette spørsmålet være relevant da?

Anledningen til at jeg har gjort en back-up på RDR (og fått det i PS3 formatet) er for at jeg vil se hvis CFW virker som det skal på spill. Har ikke lastet noe ned ifra nett!

*AmCar*
01-11-2011, 11:00
Sånn bare for å sette folk enda mer på pinebenken.. :) Hvertfall for de som ikke føler seg komfortalbel nok til å benytte metoden som er linket over til å patche EBOOT.INI

Godeste Dean (som har utviklet MultiMAN, som sikkert noen kjenner til) jobber på en ordentlig "noobfriendly" løsning som muligens kansje også blir impimentert i MulitiMAN. Slik at det blir virkelig enkelt for de som ikke er så pc kyndige.

Om du vil følge utviklingen og få med deg der denne løsningen kommer ut først så er dette tråden du skal lese: multiMAN - multifunctional tool for your PS3 (Game manager/File manager/FTP/AVCHD/BDMV) - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/multiman-multifunctional-tool-your-ps3-game-manager-file-manager-ftp-avchd-bdmv-72826/)

Vil du hoppe rett til dette teamet så bør du begynne å lese fra side 89. Ønsker du å stille spørsmål i tråden så oppfordrer jeg til god trådskikk, å lese hele tråden først. For denne tråden oversvømmes til tider av folk som spør om spørsmål som er svart på 100 ganger før.

Har nok et spørsmål å komme med som jeg ikke tror er spurt om tidligere.

Men hvis jeg legger inn en custom fw, ødelegger jeg da muligheten til å legge inn en annen custom fw fra en annen "produsent" når det kommer flere på banen?

strike
01-11-2011, 11:10
Hva mener du nå? Når jeg sier at jeg har ett back-up spill, hva er det som sier at det ikke er et back-up spill av ett original som jeg eier???

Jeg har Red Dead Redemption (ORIGINAL!) som jeg har tatt en kopi på, hvorfor i all verden skulle ikke dette spørsmålet være relevant da?

Anledningen til at jeg har gjort en back-up på RDR (og fått det i PS3 formatet) er for at jeg vil se hvis CFW virker som det skal på spill. Har ikke lastet noe ned ifra nett!

Sorry dude, you f*cked up. Grunnen til at jeg tviler på det du sier er at det fins bare 1 mulighet til å ta backup av dine egne spill. Og hadde du visst dette så hadde du som sagt ikke hatt de spørsmålene du kom med. Hvordan du da har klart å tatt backup av ditt spill vet jeg ikke, men den backupen kan du bare kaste i søppla for den funker ikke.

Edit: Når jeg tenker meg om kan jeg forsåvidt fortelle deg kjapt hvordan du tar backup av dine EGNE spill, da det jeg skriver uansett ikke vil hjelpe deg så veldig mye med den torrenten du har liggende.. Jeg har uansett tenkt å legge til dette i post#1 senere,men har ungått dette pga spørsmål vedrørende piratvare.

Det du trenger for å ta backup av dine egne spill er en backup manager. Som f.eks MultiMAN,open manager etc, noen av disse er linket under spillbehandling i post #2. Sitter du på fw 3.41 så trenger du en jb dongle og du må laste ned en backupmanager som ligger under unsigned apps. Benytter du deg derimot av en cfw så må du laste ned fra linken under signed apps.

Når du har innstallert backupmanageren på din ps3 er det bare å starte den, resten er selvforklarende. Noe mer enn dette kommer jeg ikke til å tilføye i post #1 heller, da det er alt man trenger å vite.

strike
01-11-2011, 11:19
Har nok et spørsmål å komme med som jeg ikke tror er spurt om tidligere.

Men hvis jeg legger inn en custom fw, ødelegger jeg da muligheten til å legge inn en annen custom fw fra en annen "produsent" det kommer flere på banen?

Nei, skal ikke være det. Skulle det by på problemer så er det ikke værre enn å legge inn den offisielle fw for å så legge inn en annen cfw igjen. Men du må da laste ned den offiseille fw 3.55 fra et eller annet sted på nett og oppdatere igjennom usb., Sony har sluttet å legge sine fw på sine sider så om du skulle trenge ofw 3.55 så kan du enten google det, ligger flere steder på nett. Eller så kan jeg laste opp de forskjellige ofw og legge de i post #2 senere, siden jeg allerede har de liggende, blir vel så jeg gjør det uansett da det kan være greit å ha.

*AmCar*
01-11-2011, 14:40
Nei, skal ikke være det. Skulle det by på problemer så er det ikke værre enn å legge inn den offisielle fw for å så legge inn en annen cfw igjen. Men du må da laste ned den offiseille fw 3.55 fra et eller annet sted på nett og oppdatere igjennom usb., Sony har sluttet å legge sine fw på sine sider så om du skulle trenge ofw 3.55 så kan du enten google det, ligger flere steder på nett. Eller så kan jeg laste opp de forskjellige ofw og legge de i post #2 senere, siden jeg allerede har de liggende, blir vel så jeg gjør det uansett da det kan være greit å ha.

Nå har jeg oppgradert til fw3.55, satt inn usb dongle med cfw 3.55.
Men når jeg har godtatt lisensavtalen og det står ststemet skal starte på nytt, så begynner PS3'en å pipe en gang i sekundet 4-5ganger før den slår seg av.
Når jeg slår den på igjen er jeg fremdeles på den vanlige fw 3.55.
Har fulgt instruksene i post #1.

Noen ander som har prøvd eller vet hva som er feil?

OleOst
01-11-2011, 15:08
Det er helt normalt. Etter dette kan du ligge inn pkg filer på en minnepin å installere dei.

strike
01-11-2011, 21:03
Jeg glemte å nevne at du ikke vil se noen forskjell i system info med geohot sin cfw. Men det vil komme nye mapper under games/spill etter du har lagt inn cfw. Når du plugger inn en usb med en app så skal denne innstalleres via mappen Install Package Files.

Om noen har problemer med å få dette til så kan du innstallere cfw i recovery mode. Dette skal ikke være nødvendig, men gjør isåfall følgende:

Step 1: Slå av konsollen.
Step 2: Nå holder du power knappen inne (på konsollen, ikke kontrollen), systemet vil starte opp og slå seg av igjen.
Step 3: Slipp power kanppen og trykk og hold inne power knappen en gang til, du vil høre 1 pip fulgt av 2 pip til.
Step 4: Slipp power knappen og følg instrukjonene på skjermen. Du er nå i recovery mode.
Step 5: Sett inn USB pennen og velg sytem update under settings.
Step 6: velg Update via Storage Media
Step 7: den vil si "found Version 3.55-jb"
Step 8: velg OK
Step 9: Aksepter betingelsene og innstaller updaten.
Step 10: på under 1 min vil konsollen oppdatere seg, den vil pipe 4 ganger før den slår seg av.
Step 11: Trykk på power kanppen (på konsollen, ikke på kontrollen.)

Voila!.

svortevik
01-12-2011, 01:03
Så status nå er at Jailbreak fungerer helt fint på alle versjoner, men en kan fortsatt ikke spille eller gå online med den enda?

I tillegg er der ikke kommet noen gode mediacenter programmer en kan benytte seg av heller?

Så pr dags dato er hele saken at de har klart det, men det er ikke brukenes til noe nyttig helt enda?

strike
01-12-2011, 05:21
Så status nå er at Jailbreak fungerer helt fint på alle versjoner, men en kan fortsatt ikke spille eller gå online med den enda?

I tillegg er der ikke kommet noen gode mediacenter programmer en kan benytte seg av heller?

Så pr dags dato er hele saken at de har klart det, men det er ikke brukenes til noe nyttig helt enda?
Jeg oppforder forsåvidt også AV forum brukere til god forum/tråd skikk å lese all info før man poster spørsmål...

Hum.. Altså ikke vondt ment, men du har jo vært her i tråden en stund nå og jeg tørr påstå at du har sovet godt gjennom timene...
Snu 180 grader å start på nytt.. :) Du får ikke 200 kr når du passerer start.

Det er faktisk det eneste jeg har lyst å si til deg nå. Har du derimot andre vettuge spørsmål så føl gjerne for å poste igjen, så svarer jeg eller andre så godt vi kan.

I tilegg kan jeg nevne at post #1 og 2 blir oppdatert med jevne mellomrom. Når det er sjanse for minimale endringer i ps3 scenen så vil de mest sannsynlig bli kraftig oppusset slik at alle nye brukere kan ha maksimal nytte av de.

Det jeg kansje kan legge til som status: En ordentlig mediacenter løsning er ikke klar enda. Man kan innstallere mediacenter igjennom linux om man vil det f. eks XBMC, men det vil ikke ha noen nevneverdig nytte. Fordi, det enda ikke er kodet en driver for GPU'en til ps3. Man har full tilgang til GPU,men mangler altså driver.

strike
01-13-2011, 06:50
Ferdige patcha og pakkede EBOOT.BIN for 3.55 kan du hente her: PS3 EBOOT Repository for FW 3.55 - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/ps3-eboot-repository-fw-3-55-a-75201/)

Step by step guide for å patche dine egne her: [EASIEST GUIDE YET] BDVD into HDD/USB/CF/MS/SD EBOOTs. - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/%5Beasiest-guide-yet%5D-bdvd-into-hdd-usb-cf-ms-sd-eboots-74649/)

Følg også med på denne, autopatcher så du slipper å gjøre alt selv, noen bugfix som blir fixa etterhvert. patcher til både 3.41 og 3.55: Auto EBOOT Modificator and Auto PSN Game Updater (3.41 or 3.55) - PS3ISO (http://www.ps3iso.com/showthread.php?t=44213)

For å kunne bruke autopatcher så trenger du en dekryptert EBOOT.BIN for ditt spill. step by step guide kun for det finner du her: How to Decrypt Your Own EBOOT.BIN's or SELF Files in Windows (http://psgroove.com/showthread.php?580-How-to-Decrypt-Your-Own-EBOOT.BIN-s-or-SELF-Files-in-Windows)

mortysol
01-13-2011, 23:58
Hei. Noen som vet hvorfor jeg ikke kan launche et game som jeg har copyet til harddisken? Jeg vet at jeg mangler folderen app_home ps3_game. Har det noe å si? i så fall, hvordan kan jeg skaffe meg den folderen?

Mvh mortysol

strike
01-14-2011, 02:21
Hei, og velkommen til AV Forum! :)

Når du tar backup av et spill så får du en mappe med spillets ID: BLXXXX, inni den mappen er det 2 mapper PS3_GAME og PS3_UPDATE. Har du ikke disse mappene så har du gjort ett eller annet rart. Hvilken Backup Manager har du brukt?

Hvilke mapper og filer har du isåfall? Og hvilket spill er det snakk om?

app_home refererer bare til EBOOT.BIN fila. siden du nevner den så regner jeg med du har prøvd å patche din egen EBOOT.BIN eller plukket opp en ferdig en, fårstår jeg deg riktig da?

hvilken fw er du på og hva eksakt er det du har prøvd hittil?

mortysol
01-15-2011, 01:24
Hei, og takk for en fin velkomst :D

Backup manageren jeg har brukt er open manager. Jeg finner ingen mapper, hvor skal de i såfall komme ? Spillene jeg har copyer av er modern warfare 2 og call of duty 4. ( kjøpt begge spillene )
Jeg har brukt vanlig usb stick og har fulgt alle guider. Skjønner ikke hvor det kan ha sviktet :?

Er det mulig at du kunne lagd en tutorial for meg og alle de andre noobsene? :)

Mvh mortysol

strike
01-15-2011, 03:11
Trenger litt mer info. Du sier vanlig usb stick, jeg regner med det er en jb dongle? Isåfall er du på fw 3.41? hvilken payload bruker du? Jeg aner egentlig ikke hvilken metode du bruker,siden du ikke nevner noe, prøver bare å gjette meg frem, hehe.

mw2 vil ikke være noe vits i å ta backup av hvis du sitter på 3.41 da det ikke funker, eller du kan få det til å funke, men du får ikke til å save så da er det egentlig pointless. Se punkt 7 på f.a.q i post #1 kan være lurt å sjekke den linken for å se om et spill funker.

Du kan kansje få det til å funke på fw 3.41 eller 3.55 om du bruker metoden for å patche EBOOT.BIN. For 3.41 trenger du da kakaroto sin cfw 3.41. for 3.55 ville jeg valgt geohot sin. Men jeg ville googla det først, siden mw2 i utgangspunket aldri har funket skikkelig.

Jeg tror open manager bruker OMAN46756 som standard. det vil si, di spill du kopierer skal havne i /dev_hdd0/game/OMAN46756/GAMEZ/, om du ikke har endra bane i open manager selv

Jeg tror ikke det er en fil manager i open manager så for å finne ut om spilet ditt har havnet i OMAN46756 så må du innstallere black box ftp server på ps3 og filezilla på din pc. når du starter blackbox ftp på ps3 så skal ip'en din komme opp på skjermen, denne taster du inn i filezilla og trykker connect.

På venstre side vil du da ha mappe strukturen til din pc og på høyre side er ps3, se om du finner overnevnte bane på høyre side, her skal isåfall dine spill havne. de som er standard OMAN46756/LAUN12353

De forskjellige backupmanagerene bruker forskjellige baner for spillene, så om jeg skulle lage en tutorial så måtte det blitt en for hver. Om vi vil ha bruk for backupmanager fremover er også usikkert, så det begynner jeg ikke med enda.

For fremtidige spørsmål ser jeg det kan være greit med en standard:

1. Hvilken fw har du?
2. Bruker du metoden med eller uten dongle?
3. Om du bruker metoden med dongle, hvilken payload bruker du?
4. Om det gjelder spill, hvilket(e) spill er det snakk om? Og hvilken ID har spillet?
5. Om du bruker en backup manager hvilken bruker du isåfall?
6. Anen nødvening info, f.eks hva har du gjort for å prøve å løse problemet?

mortysol
01-15-2011, 13:01
Strike! Du er et geni :D Nå funker det utmerket godt ! Tusen takk for hjelpen, hadde aldri klart dette uten deg.
Takk igjen

Mvh mortysol

strike
01-15-2011, 13:42
Bare hyggelig. :) Men nå har jeg et spørmål til deg, fikk du virkelig mw2 til å funke? Jeg har det liggende her,men jeg har aldri giddet prøve å ta backup av det, siden det ikke skal funke ifølge div nettsteder. Jeg regner igrunn med at det var andre spill du fikk til. Men om du fikk mw2 til å funke,så er jeg innterissert i å vite hva du gjorde?

Edit: Jeg ser nå at mw 2 visstnok skal funke på 3.55 ved å patche EBOOT.BIN så da funker det sikkert på 3.41 også, har ikke testet selv. Quote:

Gentlemen, Call of Duty Modern Warfare BLES00683 2 3.55 Jb TESTED and Working.

Directory to put USRDIR files: Dev_hdd0/game/BLES00683

Note: DO NOT REPLACE Eboot.bin when transfering USRDIR folder!

(Linken er bare en ferdig patched å pakket EBOOT.BIN for 3.55)


Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! (http://www.multiupload.com/HDIYOJG9PD)

hobby610
01-15-2011, 15:36
Hei å takk for fin side

Synest oxo att dette er nytt å spennende, så fikk lyst å prøve dette som er omtalt på sidene her.

Til saken...
Har oppdatert firmware til Geohot sin CFW 3.55 (fungerte bra)
Innstalerte multiman pkg fil (det gitt bra)
tok så spillene Skate 3 og WRC rally, (tilhører min sønn) og overførte begge til HHD med multiman prog. (det fungerte okså veldi bra)

Men så til problemet mitt..... når jeg så går inn på mappen med "multiman" så finner jeg begge spillene i HHD med cover bilde ol...... men når jeg da velger load game...så får jeg spm om jeg vil starte "game" uten å gå tilbake til XMB. ("not all suport such launch mode") svarer da ja til dette, men uansett så går PS3 tilbake til XMB etter noen sec...
Fann på en nettside att vertfall skate 3 skulle fungere
NB, jeg prøvde oppstart fra HHD både med...og uten en orginal plate i PS3
Hva gjør jeg galt

*AmCar*
01-15-2011, 15:56
Bare hyggelig. :) Men nå har jeg et spørmål til deg, fikk du virkelig mw2 til å funke? Jeg har det liggende her,men jeg har aldri giddet prøve å ta backup av det, siden det ikke skal funke ifølge div nettsteder. Jeg regner igrunn med at det var andre spill du fikk til. Men om du fikk mw2 til å funke,så er jeg innterissert i å vite hva du gjorde?

Edit: Jeg ser nå at mw 2 visstnok skal funke på 3.55 ved å patche EBOOT.INI så da funker det sikkert på 3.41 også, har ikke testet selv. Quote:

Gentlemen, Call of Duty Modern Warfare BLES00683 2 3.55 Jb TESTED and Working.

Directory to put USRDIR files: Dev_hdd0/game/BLES00683

Note: DO NOT REPLACE Eboot.bin when transfering USRDIR folder!

(Linken er bare en ferdig patched å pakket EBOOT.INI for 3.55)


Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! (http://www.multiupload.com/HDIYOJG9PD)

Jeg er fremdeles "grønn" på dette med jailbreak osv..

Har lagt inn 3.55 custom fw (jailbreak uten dongle)

Så jeg må slenge ut noen spørsmål til her.
-For å kunne ta backup og kunne spille av spillene fra hardisk, må man ha en signed app for hvert spill man skal legge innpå eller er det en som er til alle?
-Hva er / gjør den EBOOT.INI fila?

strike
01-15-2011, 16:00
Hei å takk for fin side

Synest oxo att dette er nytt å spennende, så fikk lyst å prøve dette som er omtalt på sidene her.

Til saken...
Har oppdatert firmware til Geohot sin CFW 3.55 (fungerte bra)
Innstalerte multiman pkg fil (det gitt bra)
tok så spillene Skate 3 og WRC rally, (tilhører min sønn) og overførte begge til HHD med multiman prog. (det fungerte okså veldi bra)

Men så til problemet mitt..... når jeg så går inn på mappen med "multiman" så finner jeg begge spillene i HHD med cover bilde ol...... men når jeg da velger load game...så får jeg spm om jeg vil starte "game" uten å gå tilbake til XMB. ("not all suport such launch mode") svarer da ja til dette, men uansett så går PS3 tilbake til XMB etter noen sec...
Fann på en nettside att vertfall skate 3 skulle fungere
NB, jeg prøvde oppstart fra HHD både med...og uten en orginal plate i PS3
Hva gjør jeg galt


Hei hei!

Først, jeg har lagt til en ny oppdatert versjon av MultiMAN: PSGroove.com - MultiMAN v01.12.05 Arrives for 3.55 (http://psgroove.com/content.php?646-MultiMAN-v01.12.05-Arrives-for-3.55)
(også lagt denne til i post #2)

Innstaller denne og prøv på nytt. Skate 3 skal visst fungere med direct boot som du sier, men virker som at skate 3 har problemer på noen regioner.. Hvilken id har spillet ditt, er det BLES00760?

Ikke innstaller noen update om spillet spør om det.

Kan hende du må nødt til å patche EBOOT.BIN for å få det til å funke.
Her har du en ferdig patchet pkg for skate 3: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! (http://www.multiupload.com/D2YV7R0SSO)

strike
01-15-2011, 16:06
Jeg er fremdeles "grønn" på dette med jailbreak osv..

Har lagt inn 3.55 custom fw (jailbreak uten dongle)

Så jeg må slenge ut noen spørsmål til her.
-For å kunne ta backup og kunne spille av spillene fra hardisk, må man ha en signed app for hvert spill man skal legge innpå eller er det en som er til alle?
-Hva er / gjør den EBOOT.INI fila?

Du trenger bare bruke en backupmanager, men den må være signed, MuliMAn er f.eks det. Når du først har innstallert den, så bruker du den til å ta backup av alle dine spill.

De spill som funker med direct boot skal i utgangspunket fungere uten endringer, men om de ikke funker kan det hende du må patche EBOOT.BIN.

EBOOT.BIN er som en .exe fil til windows.. Altså selve filen som starter spillet.

Edit: For metoden med å patche EBOOT.BIN så trenger du en patched,signed og pakket EBOOT.BIN til hvert enkelt spill. Når jeg skriver pakket så vil det si .pkg filen du får når du har fulgt stegene for å patche EBOOT.BIN. I tråden jeg linket til tidligere er det flere ferdige patchede filer til div spill. ikke alle er lagt til på første siden. se f.eks side 218

Irea
01-15-2011, 16:07
Hei
Jeg lurer på en ting, kan hende det står i posten men fant ikke noe av dette.
Hvis jeg vil ha PS3`n tilbake til normal tilstand, hvordan gjør jeg dette og mister jeg data som jeg har på den da?

strike
01-15-2011, 16:13
Hei
Jeg lurer på en ting, kan hende det står i posten men fant ikke noe av dette.
Hvis jeg vil ha PS3`n tilbake til normal tilstand, hvordan gjør jeg dette og mister jeg data som jeg har på den da?

Hei, og velkommen til AV Forum! :)

Først trenger jeg å vite hvilken fw du er på? Har du en cfw så se post "2 offisielle firmewares. Gjør akkurat det samme som som når du la inn cfw bare at du nå legger inn PUP til den offisielle.

Har du lagt in cfw 3.41 må du legge inn ofw 3.41 og samme for 3.55.

Edit: Og du mister ingen data. kan være lurt å slette evt spill du har lagt inn ved å bruke black box ftp. For du får ikke sletta spill sånn uten vidre etter du har gått tilbake til ofw..

Eller om du vil til en annen fw enn 3.55 så se her, og les ALT først dette er viktig om du benytter denne metoden: PS3 3.55 to 3.41 Firmware Downgrader is Now Available! - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks (http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/PS3-3-55-to-3-41-Firmware-Downgrader-is-Now-Available/)

Irea
01-15-2011, 16:17
Takk for svar. Har ikke lagt inn noe enda, bare lurte om jeg kunne få den tilbake til normal tilstand uten å miste noe data osv. Har 3.55. men skjønte hva du mente.

Irea
01-15-2011, 18:18
Hei igjen.
Har et problem. Har lagt inn God Of War Collection (USA) står på nettet at den skal funke fint. men har det samma problemet som hobby610. hva kan jeg gjøre for å få det til å funke. kjører CFW 3.55.

strike
01-15-2011, 18:50
Jeg tror ikke GOW funker med direct boot, der må du nok patche EBOOT.BIN, men funker for dem som har gjort det.

Her har du ferdig pkg for GOWC Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! (http://www.multiupload.com/UTJW5WM2ZH)
Det som er litt dumt er at noen av de som laster opp disse patcha EBOOT filene ikke skriver hvilken bane de har satt i EBOOT fila.

Men prøv først standard som for GOWC blir dev_hdd0/game/BCUS98229/ Om det ikke ligger instruksjoner i filen du laster ned

1. Innstaller .pkg fila
2. Kopier alt innholdet UNNTATT EBOOT.BIN i USRDIR mappa som ligger i /PS3_GAME til dev_hdd0/game/BCUS98229/
(altså slik at det blir slik: dev_hdd0/game/BCUS98229/USRDIR)
3. Kjør spillet fra XMB

Disse stegene er standard for alle ferdige patcha EBOOT.BIN filer.. Må bare byttes ut med riktig bane..

Funker ikke det så ligger det en annen bane i EBOOT.INI fila så da må pkg fila pakkes ut å du må sjekke EBOOT fila hvilken bane som er brukt. Det er idiotisk at folk ikke skriver det når de laster opp.. Noen er flinke å gjør det men.

Eller du kan Patche din egen, jeg ville gjort det om du ikke får det til å funke med den .pkg fila. Da lærer du samtidig noe også og er ikke avhengig av å vente på at noen gjør det for deg visst det plutselig er et spill som ingen har patcha EBOOT.BIN på.

Edit: Og ikke innstaller noen oppdateringer, for da overskriver du EBOOT.BIN fila

Irea
01-15-2011, 19:15
Er ikke helt sikker på hva du mener med å kopiere innholdet inn i USRDIR.
Er det det innholdet som er i BCUS98229? Er inni den mappa nå, men er ikke sikker hva jeg skal kopiere inn i USRDIR.

svortevik
01-15-2011, 19:16
Er jo en fordel å kunne oppdatere spillene, men er det ikke da bare å patche denne ini fila på nytt etter oppdatering?

hobby610
01-15-2011, 19:19
Hei hei!

Først, jeg har lagt til en ny oppdatert versjon av MultiMAN: PSGroove.com - MultiMAN v01.12.05 Arrives for 3.55 (http://psgroove.com/content.php?646-MultiMAN-v01.12.05-Arrives-for-3.55)
(også lagt denne til i post #2)

Innstaller denne og prøv på nytt. Skate 3 skal visst fungere med direct boot som du sier, men virker som at skate 3 har problemer på noen regioner.. Hvilken id har spillet ditt, er det BLES00760?

Ikke innstaller noen update om spillet spør om det.

Kan hende du må nødt til å patche EBOOT.INI for å få det til å funke.
Her har du en ferdig patchet pkg for skate 3: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! (http://www.multiupload.com/D2YV7R0SSO)

Det viste seg att jeg allerede hadde nyeste versjon av multiman
Id på skate var BLES00760 ja.
brukte den, ferdig patchet pkg for skate 3... men fikk opp....att en nyere versjon finnest allerede...
Men vart litt klokere alikevel, da jeg leste att en EBOOT.INI fil, er det samme som exe. fil i windows (oppstartsfil)
Da vart det litt mer logisk hvorfor en må patche EBOOT.INI fila på ett PS3 spill.
Kan det være en ide å prøve "openman" prog. istedenfor ?
men hvordan få til å patche EBOOT.INI må jeg nok gruble mer på.

strike
01-15-2011, 19:43
Er ikke helt sikker på hva du mener med å kopiere innholdet inn i USRDIR.
Er det det innholdet som er i BCUS98229? Er inni den mappa nå, men er ikke sikker hva jeg skal kopiere inn i USRDIR.

1. Gå til mappen for ditt spill, her har du en mappe som heter PS3_GAME, om du åpner den mappen har du en mappe som heter USRDIR.
2. Alt innholdet i den mappa UNTATT EBOOT.BIN skal kopieres til den banen jeg skrev i forige post.
3. Ble det tydligere forklart nå? :)
4. Sånn bare for å få det skikkelig inn: dittspill som regel med en ID BXXX/PS3_GAME/USRDIR kopier alt innhold bortsett fra EBOOT.BIN å putt i dev_hdd0/game/BCUS98229/USRDIR
5. :)

Grunnen til at du ikke skal kopiere EBOOT.BIN er at .pgk fila allerede har innstallert ferdig patched EBOOT.BIN.


Er jo en fordel å kunne oppdatere spillene, men er det ikke da bare å patche denne ini fila på nytt etter oppdatering?

Teoretisk ja, men jeg har ikke prøvd..


Det viste seg att jeg allerede hadde nyeste versjon av multiman
Id på skate var BLES00760 ja.
brukte den, ferdig patchet pkg for skate 3... men fikk opp....att en nyere versjon finnest allerede...
Men vart litt klokere alikevel, da jeg leste att en EBOOT.INI fil, er det samme som exe. fil i windows (oppstartsfil)
Da vart det litt mer logisk hvorfor en må patche EBOOT.INI fila på ett PS3 spill.
Kan det være en ide å prøve "openman" prog. istedenfor ?
men hvordan få til å patche EBOOT.INI må jeg nok gruble mer på.

Du kan prøve med openman også, men tror ikke det vil ha noe å si.
Fulgte du de 3 stegene i min post litt lenger opp? post #120..

Om du har en DEMO med skate 3 liggende fra før så slett denne. Regner med du har spilt SKATE 3 før på vanlig måte og da sikkert oppdert til en nyere versjon. Det høres mest logisk ut i mine ører og at du derfor får den beskjeden. Du må da slette updaten. Alle updates som blir innstallert havner i Game data mappa i XMB menyen. (den første mappa som ligger under spill menyen)

Om du følger step by step guiden lenger opp så skal det ikke være noe problem å patche din egen. her er foresten en tutorial til. Noen vil kansje synes denne er bedre: [TUTORIAL] Installing game backups as .PKG's and boot from 3.55 GEOHOT - Windows Ver. - PS3Hax Network - Playstation 3 Hacks and Mods (http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=17575#axzz1AoCk7esi)

Edit: uhm... den tutorialen var ikke så bra som jeg trodde like vel, bruk heller den jeg har postet tidligere. post #105
Edit2: eller bruk en autopatcher.. som: PS3 BD2HDD - PlayStation 3 BD Game to HDD Game GUI App - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks (http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps3-bd2hdd-playstation-3-bd-game-to-hdd-game-gui-app/)
Eller PS3ISO (http://www.ps3iso.com/showthread.php?t=44213)
Vet ikke hvor bra disse funker,men verdt et forsøk. :)

hobby610
01-15-2011, 20:06
1. Gå til mappen for ditt spill, her har du en mappe som heter PS3_GAME, om du åpner den mappen har du en mappe som heter USRDIR.
2. Alt innholdet i den mappa UNTATT EBOOT.INI skal kopieres til den banen jeg skrev i forige post.
3. Ble det tydligere forklart nå? :)
4. Sånn bare for å det skikkelig inn: dittspill som regel med en ID BXXX/PS3_GAME/USRDIR kopier alt innhold bortsett fra EBOOT.INI å putt i dev_hdd0/game/BCUS98229/USRDIR
5. :)

Grunnen til at du ikke skal kopiere EBOOT.INI er at .pgk fila allerede har innstallert ferdig patched EBOOT.INI.Teoretisk ja, men jeg har ikke prøvd..Du kan prøve med openman også, men tror ikke det vil ha noe å si.
Fulgte du de 3 stegene i min post litt lenger opp? post #120..

Om du har en DEMO med skate 3 liggende fra før så slett denne. Regner med du har spilt SKATE 3 før på vanlig måte og da sikkert oppdert til en nyere versjon. Det høres mest logisk ut i mine ører og at du derfor får den beskjeden. Du må da slette updaten. Alle updates som blir innstallert havner i Game data mappa i XMB menyen. (den første mappa som ligger under spill menyen)

Om du følger step by step guiden lenger opp så skal det ikke være noe problem å patche din egen. her er foresten en tutorial til. Noen vil kansje synes denne er bedre: [TUTORIAL] Installing game backups as .PKG's and boot from 3.55 GEOHOT - Windows Ver. - PS3Hax Network - Playstation 3 Hacks and Mods (http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=17575#axzz1AoCk7esi)

Edit: uhm... den tutorialen var ikke så bra som jeg trodde like vel, bruk heller den jeg har postet tidligere. post #105

Takker for super info fra deg :-)))
Det må nok innrømmest.... att jeg nok aldri har prøvd det skate 3 spillet (er nok min sønn på 13 som er ivrig der....(kun litt WRC her ;-)
Tror nok jeg skal få sletta den updaten til spillet ja.
Men bare for å få oppklart noe. når du skriver dette (les under) , er det da noe en da ordner i ps3 (multiman ol.) eller må dette gjøres i PC (windows) og så overføres til PS3

1. Innstaller .pkg fila
2. Kopier alt innholdet UNNTATT EBOOT.INI i USRDIR mappa som ligger i /PS3_GAME til dev_hdd0/game/BCUS98229/
(altså slik at det blir slik: dev_hdd0/game/BCUS98229/USRDIR)
3. Kjør spillet fra XMB

Irea
01-15-2011, 20:16
Jeg Bruker blackbox, er link i post 2 trur jeg. og filezilla på pc`n er et program sånn at du kan overføre filer fra pc`n til ps3`n.

Men har et problem her, hvordan kopierer jeg filer og ikke bare dropper de inn i mappene?

strike
01-15-2011, 20:16
Men bare for å få oppklart noe. når du skriver dette (les under) , er det da noe en da ordner i ps3 (multiman ol.) eller må dette gjøres i PC (windows) og så overføres til PS3

1. Innstaller .pkg fila
2. Kopier alt innholdet UNNTATT EBOOT.INI i USRDIR mappa som ligger i /PS3_GAME til dev_hdd0/game/BCUS98229/
(altså slik at det blir slik: dev_hdd0/game/BCUS98229/USRDIR)
3. Kjør spillet fra XMB

1. gjøres på ps3,via usb stick
2. Bruker jeg å gjøre med black box ftp på ps3 og filezilla på pc (da disken min er full,lagrer jeg alle spill på pc) , mulig du kan gjøre det direkte ifta MultiMAN også, den har jo filmanager så det skulle gå. men jeg liker black box og filezilla bedre
3. selvforklarende (ja, om du vet at XMB står for menysystemet på ps3 da)

strike
01-15-2011, 20:21
Jeg Bruker blackbox, er link i post 2 trur jeg. og filezilla på pc`n er et program sånn at du kan overføre filer fra pc`n til ps3`n.

Men har et problem her, hvordan kopierer jeg filer og ikke bare dropper de inn i mappene?

Gå inn i mappen med filene du skal kopiere, velg enten å dra over en og en fil eller hold inne CTRL mens du klikker på de filene du skal kopiere eller trykk CTRL+A for å markere alt og fjern de filene du ikke skal kopiere ved å holde CTRL inne mens du klikker på de. dra så over dit du skal kopiere

Dette er basic pc kunnskaper gutter.....:) (godt jeg tar det piano med et par øl, ellers hadde jeg bedt dere ta et aldri så lite lynkurs evt en bolle. :mrgreen: )

Edit: ved å dra/droppe de inn i mappene så kopierer du.. eller laster opp er det egentlige utrykket.

Irea
01-15-2011, 21:03
Nå har jeg flyttet alt fra /dev_hdd0/GAMES/BCUS98229/PS3_GAME/USRDIR utenom EBOOT.INI, den fila som ligger der hete egentlig EBOOT.BIN vet ikke om detter er den det er snakk om her. fant hvertfall ikke .INI fila. men flyttet alt utenom den .BIN fila til /dev_hdd0/game/BCUS98229/USRDIR men det funker ikke nå heller, sikkert gjort noe galt her?

strike
01-15-2011, 21:38
Nei, beklager! jeg som tuller, jeg mener selvfølgelig EBOOT.BIN (fatter ikke hvorfor jeg skriver .INI hele tiden, æsj ny tur med redigering)

Om det ikke funker så betyr nok det at de som har patcha EBOOT.BIN har satt en annen bane. Det lå ikke noe info i fila du lastet ned bortsett fra .pkg fila?

Siden den egentlig skal funke så ligger problemet i at din bane ikke samsvarer med EBOOT.BIN sin. Jeg foreslår da at du enten leter etter info om en annen .pkg eller patcher din egen.

Det du må gjøre for å se problemet i din fil er rett å slett å dekryptere .pkg, dekryptere EBOOT.BIN å bruke en hex editor til å se hva som er satt som bane. siden det tydligvis ikke er den som du prøvde. Det er det jeg mente med at det er dumt folk ikke skriver hvilken bane de har brukt i EBOOT.

svortevik
01-15-2011, 21:48
Ser det skrives diverse steder at en bør vente en dag eller to med Jailbreak pga pågående arbeid av en "flukes1". Snakkes om at han i løpet av morgendagen kommer med en firmware som tillater "backup manager" og diverse andre ting som gjør det verdt å vente på.

Vet du noe rundt dette?

strike
01-15-2011, 21:57
Ser det skrives diverse steder at en bør vente en dag eller to med Jailbreak pga pågående arbeid av en "flukes1". Snakkes om at han i løpet av morgendagen kommer med en firmware som tillater "backup manager" og diverse andre ting som gjør det verdt å vente på.

Vet du noe rundt dette?

Ja,jo jeg leste nyheten når den kom ut. Men jeg har ikke fulgt med på den de siste dagene. flukes1 sin cfw innebærer at man må modifisere lv2_kernel for å få syscalls. Modifisering av lv2_kernel er ikke bare bare, her kan du ødlegge konsollen din om det ikke er skikkelig gjort. så jeg rører ikke den før den er helt klar og flere har testet den og sier at den er ok.

Men takker for at du minte meg på det, så kan jeg oppdatere meg litt der og. :)

strike
01-15-2011, 22:27
For dere som ikke får de ferdige .pkg til å funke så er det enkleste å patche selv. Pga at du må vite hvilken bane som er brukt i EBOOT. Som sagt så er det noen som er flinke å legger til dette når de laster opp pkg,mens andre ikke.
Enkleste metoden blir da å bruke en auto patcher som den jeg linket til tidligere:
PS3ISO (http://www.ps3iso.com/showthread.php?t=44213)

Quote: UPDATE still some problems signing 3.55 but 3.41 is 100% working. some users are reporting that signing the 3.55 package manually afterward's works

Det vil da si at det er noen bugfix som må til for å få den til å fungere 100% på 3.55, men du kan signe .pkg manuel selv, med f.eks PSGroove.com - PS3 PKG Signer Windows GUI Released (http://psgroove.com/content.php?634-PS3-PKG-Signer-Windows-GUI-Released)

Eller Bruke step by step guiden som også er postet tidligere. Alt står veldig greit forklart så kan du lese enkelsk er det 0 problem. det står eksakt hva du skal gjøre. [EASIEST GUIDE YET] BDVD into HDD/USB/CF/MS/SD EBOOTs. - Page 80 - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/%5Beasiest-guide-yet%5D-bdvd-into-hdd-usb-cf-ms-sd-eboots-74649/index80.html)

Merk at du ikke kan ha fler enn 8 bokstaver/tall i ID'en til spillet. tidligere eks /dev_hdd0/game/BCUS98229/USRDIR
BCUS98229 har 9 ser dere.. om den ferdige .pgk'en er patcha med BCUS98229 så vil ikke det funke. Da må du korte ned til 8.. basicly kan du kalle mappen med spillet i hva du vil f.eks /dev_hdd0/game/GOWC/USRDIR bare dette er redigert i EBOOT

Edit: Bare sånn at dere skal forstå logikken: Se på .pkg/EBOOT.BIN som en snarvei på desktopen din til mappen som inneholder alle filene som spillet trenger for å kunne kjøre. Om .pkg/EBOOT.BIN inneholder feil bane så vil ikke spillet starte. Eks .pkg har banen /dev_hdd0/game/BCUS98229/USRDIR mens spillet egentlig ligger i /dev_hdd0/game/GOWC/USRDIR. Når du da prøver å starte spillet så vil den lete etter filer i /dev_hdd0/game/BCUS98229/USRDIR men der ligger jo ingen filer får de ligger jo i /dev_hdd0/game/GOWC/USRDIR
.pkg skjønner derfor ingenting å spillet vil ikke starte.

Å det som skjer når EBOOT.BIN blir redigert er at du lurer PS3 til å tro at du har lastet ned et gratis spill fra PSN.

svortevik
01-16-2011, 01:36
Par ting her...

Siden det er snakk om å vente på en ny firmware skal bli tilgjengelig, vil jeg da miste noen av programmene eller spillene som blir lagt inn på ps3 om jeg går for CFW alt nå?

Hva vil i så fall fordelene/ulempene med å vente være?

Jeg kommer etterhvert til å få på plass en større disk i min ps3, så når jeg nå skal ta backup av spillene jeg har for å få disse over på ps3 sin HD vil jeg gjerne få de over på filserveren samtidig. På denne måten sparer jeg meg selv for mye arbeid med hensyn til å måtte gjøre hele prosessen på nytt når jeg har byttet disk. Hva er her framgangsmåten? Må jeg kopiere spillene ut fra PS3 via ftp, eller er der andre metoder som er mer effektiv?

Spillet som blir desidert mest spilt her er Fifa 11, men for å kunne spille online med dette må en godta oppdateringer i spillet.

Jeg ser at dette er noe en helst skal unngå, men finnes der noen måter å få integrert oppdateringene eller få det til å virke etter en oppdatering, eller må jeg her bare prøve meg frem med å patche på nytt etter at oppdateringen er ferdig?

Vet du om der jobbes med enklere og bedre metoder på å få dette til å virke, eventuelt hva status er i en slik prosess? Tenker da helst for å få spill til å virke med oppdateringer osv uten å måtte gjøre så veldig mye annet enn å godta oppdateringen.

*AmCar*
01-16-2011, 03:53
Jeg tror ikke GOW funker med direct boot, der må du nok patche EBOOT.BIN, men funker for dem som har gjort det.

Her har du ferdig pkg for GOWC Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! (http://www.multiupload.com/UTJW5WM2ZH)
Det som er litt dumt er at noen av de som laster opp disse patcha EBOOT filene ikke skriver hvilken bane de har satt i EBOOT fila.

Men prøv først standard som for GOWC blir dev_hdd0/game/BCUS98229/ Om det ikke ligger instruksjoner i filen du laster ned

1. Innstaller .pkg fila
2. Kopier alt innholdet UNNTATT EBOOT.BIN i USRDIR mappa som ligger i /PS3_GAME til dev_hdd0/game/BCUS98229/
(altså slik at det blir slik: dev_hdd0/game/BCUS98229/USRDIR)
3. Kjør spillet fra XMB

Disse stegene er standard for alle ferdige patcha EBOOT.BIN filer.. Må bare byttes ut med riktig bane..

Funker ikke det så ligger det en annen bane i EBOOT.INI fila så da må pkg fila pakkes ut å du må sjekke EBOOT fila hvilken bane som er brukt. Det er idiotisk at folk ikke skriver det når de laster opp.. Noen er flinke å gjør det men.

Eller du kan Patche din egen, jeg ville gjort det om du ikke får det til å funke med den .pkg fila. Da lærer du samtidig noe også og er ikke avhengig av å vente på at noen gjør det for deg visst det plutselig er et spill som ingen har patcha EBOOT.BIN på.

Edit: Og ikke innstaller noen oppdateringer, for da overskriver du EBOOT.BIN fila

Nå jeg jeg prøvd i utallige timer å fikse (patch'e) den EBOOT filen etter instuksene på denne siden: [EASIEST GUIDE YET] BDVD into HDD/USB/CF/MS/SD EBOOTs. - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/%5Beasiest-guide-yet%5D-bdvd-into-hdd-usb-cf-ms-sd-eboots-74649/)

Men når det kommer til HEX programmet så stopper det helt for meg, er bare en hel del tall og bokstaver jeg ikke forstår noe av.

Noen som har en lettere måte eller kan forklare meg hvordan jeg skal gjøre dette videre?

strike
01-16-2011, 06:09
Par ting her...

Siden det er snakk om å vente på en ny firmware skal bli tilgjengelig, vil jeg da miste noen av programmene eller spillene som blir lagt inn på ps3 om jeg går for CFW alt nå?

Hva vil i så fall fordelene/ulempene med å vente være?

Jeg kommer etterhvert til å få på plass en større disk i min ps3, så når jeg nå skal ta backup av spillene jeg har for å få disse over på ps3 sin HD vil jeg gjerne få de over på filserveren samtidig. På denne måten sparer jeg meg selv for mye arbeid med hensyn til å måtte gjøre hele prosessen på nytt når jeg har byttet disk. Hva er her framgangsmåten? Må jeg kopiere spillene ut fra PS3 via ftp, eller er der andre metoder som er mer effektiv?

Spillet som blir desidert mest spilt her er Fifa 11, men for å kunne spille online med dette må en godta oppdateringer i spillet.

Jeg ser at dette er noe en helst skal unngå, men finnes der noen måter å få integrert oppdateringene eller få det til å virke etter en oppdatering, eller må jeg her bare prøve meg frem med å patche på nytt etter at oppdateringen er ferdig?

Vet du om der jobbes med enklere og bedre metoder på å få dette til å virke, eventuelt hva status er i en slik prosess? Tenker da helst for å få spill til å virke med oppdateringer osv uten å måtte gjøre så veldig mye annet enn å godta oppdateringen.


Nei, du mister ingen filer ved å bruke cfw.

Fordelen/ulempen vet jeg ikke enda, side det ikke er klart om fluke1 sin cfw faktisk er bedre. Men man kan kjøre flere spill nå ved å redigere EBOOT, enn man har kunnet noen gang tidligere med syscalls.. tom spill som aldri har fungert med syscalls funker nå ved EBOOT redigering. Så pr i dag er det den beste metoden.

Når jeg sier syscalls så refererer jeg bare til metoden som var først ute med dongle. Det fluke1 gjør er rett å slett å prøve å overføre denne metoden til bruk uten dongle, men da med en cfw.

ang spill til filserver er ftp,den beste og raskeste måten. ftp går over lokal nettet ditt og derfor får du mye større hastigheter enn med usb f.eks.

Det jobbes hele tiden med enklere prossesser for å få det så enkelt som mulig for sluttbrukeren. Vi har gått fra dongle,til uten dongle og helt uten disc i ps3. Med cfw så stater man bare opp på vanlig måte,isteden for å ta ut strøm,sette i dongle trykke power + eject. å flere spill funker enn før. Det må kalles fremgang eller?

ang oppdatering på fifa, så er det rett å slett bare å google å prøve å feile. Et kjapt søk på google med: fifa eboot 3.55 ga meg dette,merk at han sier at han fant denne infoen i eboot repository tråden (som du da burde lese) som jeg også har linket til tidligere:

I've seen some reports that you can manually add the required files to update FIFA to 1.03 and then get online. Check through the 3.55 eboot repository thread. I haven't personally this though.

Things that I've noticed in my research:
- the eboot.bin doesn't actually reference dev_bdvd anywhere. The only references seem to be in the fifazs.self file.
- on the omg file that partially work (allows game booting but not manager mode) the eboot.biomes significantly larger going from 75kb to 12mb. I haven't unselfed this to see what the difference might be just yet.
- I believe the issue could be that in the Hermes payload some file references were hardcoded to specific locations (like \dev_hdd0\game). The pl3 payload uses syscall35 instead of syscall36 and fixed the manager mode issue I was having on 3.41 at the time.

What's next?
- look at the 12mb eboot and see the differences
- get help from someone with a more indepthknowledge of the Hermes and pl3 payloads to explain the syscall35 and syscall36 differences. This might point us in the right direction to fixing the issue
- understand if there's any potential for symbolic links etc within the fw that could help fix this issue

Som jeg sier og alltid har sagt, google er din beste venn.

strike
01-16-2011, 06:12
Nå jeg jeg prøvd i utallige timer å fikse (patch'e) den EBOOT filen etter instuksene på denne siden: [EASIEST GUIDE YET] BDVD into HDD/USB/CF/MS/SD EBOOTs. - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/%5Beasiest-guide-yet%5D-bdvd-into-hdd-usb-cf-ms-sd-eboots-74649/)

Men når det kommer til HEX programmet så stopper det helt for meg, er bare en hel del tall og bokstaver jeg ikke forstår noe av.

Noen som har en lettere måte eller kan forklare meg hvordan jeg skal gjøre dette videre?

hehe, jeg skjønner det kan virke skremmende å kansje ser vanskelig ut,men det er ikke det...

Om du buker HxD som blir brukt i guiden, så er det ikke værre enn å trykke search og replace (evt search og find). Så skriver du inn dev_bdvd som du skal erstatte med dev_hdd0, (se margen på høyre side) se samtdig på resten av banen, det er her du skal sette hvor spillet skal ligge eks. dev_hdd0/game/GOWC/USRDIR

sørg for at det du kaller spillet (GOWC, i dette tilfellet) ikke overstiger 8 tall/bokstaver. Som regel så står ID en til spillet her,men du kan kalle den hva du vil. bruk gjerne samme antall boskatver/tall som er brukt om du ønsker å endre navnet.. så har den 8 bokstaver, så lar du den stå om du ønsker å prøve med ID'en

Alle innstanser av dev_bdvd skal erstattes.

Skjønner du ble skremt av alle tall/bokstaver,men det var ikke vanskelig det vel? :)

Nå fortsetter du videre,du er på god vei. :) spør gjerne om du lurer på noe så skal jeg prøve å ta frem teskjeen min. :)
Jeg vil heller lære dere å kunne gjøre dette selv enn at folk maser i evigheter i tråden her, hehe.. Jeg kunne selvf bedt derer laste opp fila så hadde jeg fiksa det for dere, men så snill er jeg dessverre ikke. (også da med tanke på evt nye brukere som skulle falle over denne tråden. Til det evt kommer en enda enklere løsning. Jeg ønsker ikke at dette skal bli en "hei, kan noen fikse en EBOOT til BLUR for meg?" tråd... og om noen er så lat at de spør likevel så skal jeg sørge for å si min mening..) Men har du som sagt spørsmål til hvordan du gjør dette selv så prøver jeg å hjelpe så godt jeg kan.

Noen spill er litt tricky, de kjører best med få bokstaver/tall, og app_home må også redigeres f.eks eller andre ting.


Edit: til alle ang EBOOT redigering. Sørg for å google ditt spill for å se om det kansje er noe spessielt med det spillet som du må gjøre ytterlige endringer på før du setter i gang.

Jeg får ikke sakt dette nok, google is your best friend! Det er alltids noen som har testet ditt spill å kan bekrefte om det funker eller ikke.

*AmCar*
01-16-2011, 12:12
hehe, jeg skjønner det kan virke skremmende å kansje ser vanskelig ut,men det er ikke det...

Om du buker HxD som blir brukt i guiden, så er det ikke værre enn å trykke search og replace (evt search og find). Så skriver du inn dev_bdvd som du skal erstatte med dev_hdd0, (se margen på høyre side) se samtdig på resten av banen, det er her du skal sette hvor spillet skal ligge eks. dev_hdd0/game/GOWC/USRDIR

sørg for at det du kaller spillet (GOWC, i dette tilfellet) ikke overstiger 8 tall/bokstaver. Som regel så står ID en til spillet her,men du kan kalle den hva du vil. bruk gjerne samme antall boskatver/tall som er brukt om du ønsker å endre navnet.. så har den 8 bokstaver, så lar du den stå om du ønsker å prøve med ID'en

Alle innstanser av dev_bdvd skal erstattes.

Skjønner du ble skremt av alle tall/bokstaver,men det var ikke vanskelig det vel? :)

Nå fortsetter du videre,du er på god vei. :) spør gjerne om du lurer på noe så skal jeg prøve å ta frem teskjeen min. :)
Jeg vil heller lære dere å kunne gjøre dette selv enn at folk maser i evigheter i tråden her, hehe.. Jeg kunne selvf bedt derer laste opp fila så hadde jeg fiksa det for dere, men så snill er jeg dessverre ikke. (også da med tanke på evt nye brukere som skulle falle over denne tråden. Til det evt kommer en enda enklere løsning. Jeg ønsker ikke at dette skal bli en "hei, kan noen fikse en EBOOT til BLUR for meg?" tråd... og om noen er så lat at de spør likevel så skal jeg sørge for å si min mening..) Men har du som sagt spørsmål til hvordan du gjør dette selv så prøver jeg å hjelpe så godt jeg kan.

Noen spill er litt tricky, de kjører best med få bokstaver/tall, og app_home må også redigeres f.eks eller andre ting.


Edit: til alle ang EBOOT redigering. Sørg for å google ditt spill for å se om det kansje er noe spessielt med det spillet som du må gjøre ytterlige endringer på før du setter i gang.

Jeg får ikke sakt dette nok, google is your best friend! Det er alltids noen som har testet ditt spill å kan bekrefte om det funker eller ikke.

1000-takk for svar 8)

Jeg har nå klart å gjøre om alle (2stk) som heter dev_bdvd til dev_hdd0 . Men så står det jo videre i guiden jeg linka til i tidligere: dev_usb000 (right most port), dev_usb001, dev_usb002, dev_usb003, dev_cf, dev_ms or dev_sd.

Skal alle disse også gjøres om til dev_hdd0 ?

Og videre i guiden står det mye om å skifte ut navn på mapper, hvordan gjør jeg dette og er det i PS3'en dette skal gjøres? Isåfall hvordan får jeg spillet til å starte opp fra riktig plasering?

Link jeg refererer til: [EASIEST GUIDE YET] BDVD into HDD/USB/CF/MS/SD EBOOTs. - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/%5Beasiest-guide-yet%5D-bdvd-into-hdd-usb-cf-ms-sd-eboots-74649/)

Er denne lettere å bruke: UPDATED Auto EBOOT Modificator and Auto PSN Game Updater (3.41 or 3.55) - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f188/updated-auto-eboot-modificator-auto-psn-game-updater-3-41-3-55-a-75614/) ?

strike
01-16-2011, 13:30
1000-takk for svar 8)

Jeg har nå klart å gjøre om alle (2stk) som heter dev_bdvd til dev_hdd0 . Men så står det jo videre i guiden jeg linka til i tidligere: dev_usb000 (right most port), dev_usb001, dev_usb002, dev_usb003, dev_cf, dev_ms or dev_sd.

Skal alle disse også gjøres om til dev_hdd0 ?

Og videre i guiden står det mye om å skifte ut navn på mapper, hvordan gjør jeg dette og er det i PS3'en dette skal gjøres? Isåfall hvordan får jeg spillet til å starte opp fra riktig plasering?

Link jeg refererer til: [EASIEST GUIDE YET] BDVD into HDD/USB/CF/MS/SD EBOOTs. - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/%5Beasiest-guide-yet%5D-bdvd-into-hdd-usb-cf-ms-sd-eboots-74649/)

Er denne lettere å bruke: UPDATED Auto EBOOT Modificator and Auto PSN Game Updater (3.41 or 3.55) - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f188/updated-auto-eboot-modificator-auto-psn-game-updater-3-41-3-55-a-75614/) ?

nei, det er helt riktig det du har gjort nå. dev_usb001 osv gjelder bare om du har lyst å prøve å kjøre spillet fra ekstern disk, dev_bdvd erstattes da isteden med dev_usb001 (der 001 tilsvarer hvilken usb port det gjelder.) Men la det stå som det er.

Ok jeg skal finne frem teskjeen og ta resten av guiden på norsk.

Begynner da på eksempelteksten mellom punkt 9 og 10:

Med black box og filezilla så navigerer du deg til dev_hdd0 og åpner denne. her lager du en mappe med navnet på spillet du brukte i forige punkt, alstå brukte du GOWC som navn så gir du samme navn til mappen i dev_hdd0, banen vil nå da se slik ut: /dev_hdd0/GOWC

Så overfører du alle filer i USRDIR mappen på spillet ditt BORTSETT fra EBOOT.BIN til /dev_hdd0/GOWC

10. save ELF fila som du nettop har redigert.
11. I cygwin skriver du "make_self_npdrm.exe modified_eboot.elf EBOOT.BIN UP0001-xxxxyyyyy_00-0000111122223333" og trykker enter (uten hermetegn og der xxxxyyyyy er GAME ID'en på spillet, alstå om du endret navnet på spillet ditt til noe annet enn GAME ID så er det ikke det du skal bruke her, men selve GAME ID'en)
12.Du har nå EBOOT.BIN filen du trenger.
13. Nå må du lage mappestrukturen til .pkg og kopiere alle filer den trenger for å kunne fungere. Først så åpner du notepad I notepad limer du inn denne koden:

Content-ID = UP0001-xxxxyyyyy_00-0000111122223333
k_licensee = 0x00000000000000000000000000000000
DRM_Type = Free
Content_Type = Game_Exec
PackageVersion = 01.00

Der xxxxyyyyy er din GAME iD

Trykk largre som og endre filtype til alle filer. Large filen som xxxxyyyyy.conf der xxxxyyyyy er din GAME ID.

14. Lag en mappe som heter xxxxyyyyy der xxxxyyyyy er din GAME ID. Nå tar du kopi av TROPDIR mappen og alle de andre filene i PS3_GAME og legger disse i xxxxyyyyy mappen som du lagde. Og ikke glem EBOOT.BIN fila du har redigert (altså ikke USRDIR og de andre mappene,men kun TROPDIR og filene som PARAM.SFO osv.)
15.åpne param.sfo med HxD, search og replace som i sta, her skal du erstatte DG med HG (DG= DISC GAME, HG= HARD DRIVE GAME)
16. i cygwin skriv "psn_package_npdrm xxxxyyyyy.conf xxxxyyyyy" og trykk enter(der xxxxyyyyy er din GAME ID)
17. Om du har gjort alt korrekt så skal du ha en .pkg fil i samme mappe som du fant EBOOT.ELF
18.(kun for 3.55) i cygwin skriv "package_finalize.exe UP0001-xxxxyyyyy_00-0000111122223333.pkg" og trykk enter (der xxxxyyyyy er din GAME ID)
19. kopier .pkg fila til ps3 med en minnepinne og innstaller på din ps3
20. Dette har du allerde gjort over, punket før 10.
21. Start spillet fra XMB
22. have fun :mrgreen:

Om dette ikke er forståelig så gir jeg rett og slett opp.. :cry:

Om spillet ikke funker, om du får en error eller svart skjerm så kan jeg ikke hjelpe deg. Da er det fram med google. Det kan da være at du må ha en annen bane for ditt spill eller at flere filer må redigeres for at ditt spill skal funke. Eller at ingen har funnet en måte å få ditt spill til å fungere enda. søk og du vil finne..

Eller prøv en auto patcher å se om du får det til da, enda en ny som dukket opp for litt siden: PSGroove.com - Latest News (http://psgroove.com/content.php)
ALLE disse autopatcherne gjør AKKURAT det samme som man gjør i denne guiden bare at man ikke lærer noen ting og sparer litt tid. Men å spare tid kan jo være gull av og til.
Noen av auto patcherne klarer ikke signe .pkg skikkelig. Da må du gjøre punkt 18 i guiden manuelt

Nå føler jeg dere har lært en skammelig mye på en helg, alt fra å markere og kopiere filer til å bruke en hex editor for å endre filer. :mrgreen:

*AmCar*
01-16-2011, 15:34
Eller prøv en auto patcher å se om du får det til da, enda en ny som dukket opp for litt siden: PSGroove.com - Latest News (http://psgroove.com/content.php)
ALLE disse autopatcherne gjør AKKURAT det samme som man gjør i denne guiden bare at man ikke lærer noen ting og sparer litt tid. Men å spare tid kan jo være gull av og til.
Noen av auto patcherne klarer ikke signe .pkg skikkelig. Da må du gjøre punkt 18 i guiden manuelt

Nå føler jeg dere har lært en skammelig mye på en helg, alt fra å markere og kopiere filer til å bruke en hex editor for å endre filer. :mrgreen:

Da har jeg gitt opp å fikse EBOOT.BIN selv (etter å ha holdt på med det i over et halvt døgn og har rota til med så mange filer på PS3 og pc'en at jeg ikke vet hva som er hva lenger), og tenkte jeg skulle prøve RAW GAMES INSTALLER som du linket til.

http://i762.photobucket.com/albums/xx268/AmCar86/Rawscreen.jpg

På dette bildet lurer jeg på:

Der det står "Game folder", må jeg legge over hele spillmappen f.eks BLES00020 fra PS3 over til pc'en for så å legge inn gjeldene plassering på pc'en?

På "PKG Output", lager jeg bare en ny mappe på pc'en som jeg får lagt de ferdige filene fra Raw programmet innpå?

Er det noe mer jeg bør ta hensyn til?
Og skal jeg legge de ferdige filene inn på samme plassering som jeg hentet de ifra på PS3'en?

På forhånd takk :)

strike
01-16-2011, 16:19
enkelt og greit, ja.

Nå har jeg ikke testet denne, men egentlig skulle du bare trenge å kopiere over EBOOT.BIN, TROPDIR mappen og alle de andre filene i PS3_GAME (bortsett fra mappene.

Lag deg en mappestruktur på pcen din som ser f.eks slik ut:
1. C:/BLES00020/PS3_GAME/USRDIR
2. C:/BLES00020/PS3_GAME/TROPDIR
3. kopier EBOOT fra ps3 legg i C:/BLES00020/PS3_GAME/USRDIR
4. Kopier alt innhold fra TROPDIR på ps3 til C:/BLES00020/PS3_GAME/TROPDIR
5. Kopier resten av filene fra PS3_GAME på ps3 til C:/BLES00020/PS3_GAME (PARAM.SFO osv...)

* package config huker du av sånn som på bildet.
* patch path huker du av og velger dev:hdd0 - internal hdd
* Folder: her setter du PS3_0XXX der XXX er de tre siste talla fra ID'en på spillet ditt.
* Huk av alt resten som på bildet (bortsett fra hvis du sitter på 3.41, da tar du bort haken på patch PKG with GeoHot.......

Kjør på!

Du skal da få en .PKG ut, før du innstalerer denne så fjerner du den orginale EBOOT på din ps3

Edit: Game folder blir da selvf C:/BLES00020 ikke sant..
Edit2: spillet ditt må da ligge i /dev_hdd0/PS3_0XXX så du må flytte på hele spillet uansett (som jeg ikke tenkte på i farten) så da er det like greit å bare overføre hele spillet til pc'en med en gang for å så få det i riktig bane tilbake etterpå

jeg håper de som leser postene mine oppdaterer siden innimellom da jeg som dere ser er ganske hyppig bruker av "endre" kanppen

*AmCar*
01-16-2011, 20:51
enkelt og greit, ja.

Nå har jeg ikke testet denne, men egentlig skulle du bare trenge å kopiere over EBOOT.BIN, TROPDIR mappen og alle de andre filene i PS3_GAME (bortsett fra mappene.

Beklager alt maset, men finner ikke TROPDIR mappen, skal denne være på alle spill?

Og en ting til.. det tar jo evigheter å legge inn spill fra PS3 via nettverket til pc'en med en hastighet på ca 1MB/s.. spillet er på 6,5gb (Jason Bourne) og er et av de minste spillene jeg har.
Kikka på Need for Speed Carbon og den er jo på hele 22gb.. det tar jo år og dag når jeg kommer til den :-?

svortevik
01-16-2011, 23:59
Ikke at jeg har testet enda, men hva med å "mappe" opp mappen på ps3 som en nettverksdisk på pcen, velge så korrekt mappen på ps3 i programmet og velge patch?

Da vil vel kun de nødvendige filene bli endret og lagt over på pc,mens selve spillet blir liggende igjen på ps3, så kan en derfra bytte ut de redigerte filene?

Det burde vel i prinsippet virke fint?

*AmCar*
01-17-2011, 00:06
Ikke at jeg har testet enda, men hva med å "mappe" opp mappen på ps3 som en nettverksdisk på pcen, velge så korrekt mappen på ps3 i programmet og velge patch?

Da vil vel kun de nødvendige filene bli endret og lagt over på pc,mens selve spillet blir liggende igjen på ps3, så kan en derfra bytte ut de redigerte filene?

Det burde vel i prinsippet virke fint?

Skulle gjerne gjort det, men kommer ikke innpå ps3'en som en nettverksdisk.
Men nå har den surra å gått her i noen timer og fått lagt hele spillet over på pc'en, så er det bare å fikse filene og legge det tilbake igjen på den treige måten :?

svortevik
01-17-2011, 00:12
Skal virke å legge til som nettverksdisk, bare velge at det er ftp. Er veiviser til dette i Windows.

Du må forresten bruke kablet nettverk, skal gå vesentlig raskere enn hva du oppnår nå.

Skal få testet dette selv en dag, bare ikke tatt meg tid enda. Når jeg gjør kan jeg komme med mine erfaringer her.

*AmCar*
01-17-2011, 00:27
Skal virke å legge til som nettverksdisk, bare velge at det er ftp. Er veiviser til dette i Windows.

Du må forresten bruke kablet nettverk, skal gå vesentlig raskere enn hva du oppnår da.

Skal få testet dette selv en dag, bare ikke tatt meg tid enda. Når jeg gjør kan jeg komme med mine erfaringer her.

Får prøve å rote frem noen CAT-5 kabel håpe det går litt fortere!
Bruker FileZilla nå, og det fungerer fint. Er litt uvant å ikke kunne "klippe ut / kopiere / lime inn" med det programmet, kun dra filene "frem og tilbake" hvis du skjønner hva jeg mener.

Takker i samme slengen for all hjelp jeg har fått av dere her på AVforum og en ekstra takk til Strike 8)

svortevik
01-17-2011, 00:47
Koble til med kabel vil nok gi deg mye høyere hastigheter, men å forflytte 10 GB eller mer vil uansett ta lang tid.

For å "mappe" opp ps3 disken som nettverksdisk gjør du følgende under windows 7 og vista:

-gå til "min datamaskin"
- Høyreklikk på tomt område og velg "Add a network location"
- Trykk next
- Choose a custom network location
- skriv inn adressen til ps3. Blir vel noe slik som ftp://ipadresse, for eksempel ftp://192.168.0.130
- Trykk next

Om alt er gjort riktig så kan du nå velge bokstavnavn osv på din nye nettverksdisk, og du får tilgang direkte til ps3 sin disk fra filutforskeren i windows. På denne måten kan det være du slipper å overføre hele spillet fra ps3 og over på pcen, for så å overføre tilbake igjen.

Eneste du taper er noen minutter av din tid på å prøve, men om det virker har du spart mange timer med overføring av data i ettertid.

svortevik
01-17-2011, 02:52
Der var flukes1 ute med sitt, så her er det bare å vente på at andre for gjort seg ferdig.

Flukes1 lv1/lv2 Peek/Poke Tools Released - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f6/flukes1-lv1-lv2-peek-poke-tools-released-76193/)

I tillegg ser jeg at en "Waninkoko" også er veldig nær å komme med en CFW som skal gjøre alt mye enklere. Skal visstnok blir tilgjengelig klokken 12 i dag. Står om dette i tråden over, så er en fin blanding av alt mulig der, til og med en "fake" versjon av CFW til "waninkokos" er å finne der om noen skulle være interessert...

Håper du er klar for å oppdatere de første postene i denne tråden nå fremover, ser ut til å skje mye nå :-D

strike
01-17-2011, 05:50
Beklager alt maset, men finner ikke TROPDIR mappen, skal denne være på alle spill?

Og en ting til.. det tar jo evigheter å legge inn spill fra PS3 via nettverket til pc'en med en hastighet på ca 1MB/s.. spillet er på 6,5gb (Jason Bourne) og er et av de minste spillene jeg har.
Kikka på Need for Speed Carbon og den er jo på hele 22gb.. det tar jo år og dag når jeg kommer til den

Jeg tror TROPDIR skal være på alle spill ja, jeg har det hvertfall på alle mine.
skal ligge i denne banen /PS3_GAME

Og selvfølgelig vil det gå myyye fortere med kablet nett! jeg har alltid sverget til kablet nett pga hastigheter, tok ikke lange stunden å overføre 40GB med kabel. Tok vel rundt en halvtime eller noe sånt.

Edit: Men med trådløst skal du også få bedre hastigheter enn du får nå. husk at ftp går over port 21, så om ikke den er åpen i router så vil det gå tregt..


Ikke at jeg har testet enda, men hva med å "mappe" opp mappen på ps3 som en nettverksdisk på pcen, velge så korrekt mappen på ps3 i programmet og velge patch?

Da vil vel kun de nødvendige filene bli endret og lagt over på pc,mens selve spillet blir liggende igjen på ps3, så kan en derfra bytte ut de redigerte filene?

Det burde vel i prinsippet virke fint?

Det med å mappe opp ps3 som en nettverksdisk var jo egentlig en genial ide! skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på det før, flott vi er flere oppegående mennesker her. :)

MEN, du må uansett flytte på spillet etter eller før patching. Eks: ditt spill ligger egentlig i /dev_hdd0/games/BLES00020 men når du patcher med f.eks den auto patcheren som ligger over så vil .pgk lete etter spillet i /dev_hdd0/PS3_0020, så hvis ikke det ligger noe her så vil ikke spillet starte.


Der var flukes1 ute med sitt, så her er det bare å vente på at andre for gjort seg ferdig.

Flukes1 lv1/lv2 Peek/Poke Tools Released - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community

I tillegg ser jeg at en "Waninkoko" også er veldig nær å komme med en CFW som skal gjøre alt mye enklere.

Håper du er klar for å oppdatere de første postene i denne tråden nå fremover, for ser ut til å skje mye nå

Japp, men husk at det flukes1 har gitt ut kun er nyttig for utviklere, ikke rør dette om du ikke vet hva du gjør,det vil bricke konsollen din.

lv1/lv2 patching er ikke noe du leker med, ser for meg en god del utviklere med bricked konsoller her i prossessen. flukes1 har vel allerde bricked et par konsoller mener jeg å ha lest. Så ikke prøv nye ting som kommer ut i blinde uten å ha lest igjennom all info først.

Quote flukes1:
lv1dumper requires that some patches to lv1 and lv2 are already in place. I’ll describe how to add these patches. They have been tested but I cannot guarantee that they won’t brick your PS3. Do not do this unless you’re comfortable with that.

"Waninkoko" sin cfw har jeg tro på. :)

Men ja, det er rett og slett bare å lene seg tilbake å vente på at noen flinke kodere kommer opp med noe nyttig til sluttbrukere (sånn som det egentlig har vært siden jb var mulig,dette er bare starten,så det kommer nok masse snax iløpet av året) når de gjør det så blir nok postene oppdatert.

Det blir også spennende å se hvordan det går i rettsaken GeoHot vs sony. (for de som har fått med seg det) Dette er en viktig rettsak for å slåss mot lukkede systemer. Rettsaken med apple og iphone jailbreak førte til at jailbreak på telefoner ble lovlig, la oss håpe samme skjer med ps3 og alle andre systemer.

Mange spør spørsmålet hvorfor lovlig på telefoner og ikke annet utstyr? ja, det er det vi kommer til å finne ut av denne rettsaken.
Hvorfor skulle ikke forbukere få lov til å innstallere et hvilket som helst mediacenter på multimedia løsninger de har kjøpt og betalt og rettmessig eier så lenge utstyret tillater det? Og ps3 tilot dette i utgangspunket når de lanserte konsollen og de reklamerte tom for det, men så setter Sony seg ned å fjerner løsningen i etterkant.. Ikke rart det blir krig.

Dali B5005
01-17-2011, 08:31
Hei :)
Igår jailbreaket eg ps3`en min med Geohot 3.55JB,for og ta innpå en patch til MW2. Igår kveld når eg skulle prrøve og ta innpå en ny patch(via Awesome File Manager) så begynte ps3`en og fryse..og den ville ikke a. Når jeg fikk den av og startet den opp igjen,fryste den igjen,og en RØD skjerm som sto at den trengte service..

Jeg er veldig redd for at jeg har krasjet den no,eg har endel på harddisken og vill helst ikke miste det...så det eg lurer på er om jeg kan RE-Jailbreake den,med en jailbreak som er scannet(sikker en)..For det er mest sansynlig virus på den jeg har no(eller så er det Awsome File Manageren) Men hvordan gjør jeg det? Er det bare og putte JB-en på minnepennen og gjøre det samme igjen? Når jeg har fått lastet patchen inn på ps3en,sletter jeg Awesome File Manager,itilfelle det er noe virus på den..

Takker for svar !

strike
01-17-2011, 08:58
Hei :)
Igår jailbreaket eg ps3`en min med Geohot 3.55JB,for og ta innpå en patch til MW2. Igår kveld når eg skulle prrøve og ta innpå en ny patch(via Awesome File Manager) så begynte ps3`en og fryse..og den ville ikke a. Når jeg fikk den av og startet den opp igjen,fryste den igjen,og en RØD skjerm som sto at den trengte service..

Jeg er veldig redd for at jeg har krasjet den no,eg har endel på harddisken og vill helst ikke miste det...så det eg lurer på er om jeg kan RE-Jailbreake den,med en jailbreak som er scannet(sikker en)..For det er mest sansynlig virus på den jeg har no(eller så er det Awsome File Manageren) Men hvordan gjør jeg det? Er det bare og putte JB-en på minnepennen og gjøre det samme igjen? Når jeg har fått lastet patchen inn på ps3en,sletter jeg Awesome File Manager,itilfelle det er noe virus på den..

Takker for svar !

Det er akkurat det jeg mener med å ikke innstallere ting blindt uten å lese og researche all info først. Det er mye fake der ute, også i forbindelse med "Waninkoko" sin nye cfw som skal komme, så vær forsiktig med hva dere innstallerer..

Men til saken,ser ut som du har fått "The red screen of death". Hvilken patch var det som utløste dette,var den til mw2 eller noe annet? Har du innstallert ny fw i service mode eller noe? Har sett at det kan utløse dette. Prøv å se om du klarer å komme i recovery mode, se noen poster lenger bak eller post #1 hvordan du kommer i recovery mode. Om du klarer det så prøv å legg inn ofw 3.55. funker det så kan du legge inn geohot sin cfw igjen om du ønsker.

Edit: awsome file manager skal være grei, ingen virus på den,om du ikke har lasta ned en fake en da.
Edit2: Om du ikke har testet enda, prøv dette først før du prøver metoden over:
Ta ut alle kabler og sett i på nytt, ta ut og inn hardisken. koble til alle kabler og prøv å start på vanlig måte. Om det ikke funker så prøver du metoden over.

svortevik
01-17-2011, 15:52
Og der var gleden over å spille online borte også. Blir nok mye av dette i de fleste spill fremover.

PS3-hack ødelegger «Modern Warfare 2» - PressFire.no (http://www.pressfire.no/nyheter/PS3/2955/PS3-hack-delegger-Moderen-Warfare-2)

strike
01-17-2011, 16:11
Det er det eneste jeg ikke liker med alt dette. At dørene åpnes for pirater og de forbanna cheaterne... Jeg støtter ingen av de.

Personlig spiller jeg ikke så veldig mye, jeg er den som bruker ps3 mest til film, og egentlig venter på en bra media sw, men jeg sier ikke nei takk til å spille online en gang i ny og ne fordet. Dog så spiller jeg aldri mw2 lenger. mw2 er jo den største plassen for cheatere og script kiddies også da.

Det er den store baksiden med dette, men om jeg kan innstallere et råbra mediacenter på min ps3 så gir jeg egentlig blanke i spill, eller spiller heller offline.

Btw 2 nye cfw ute. Jeg aventer med å legge noen linker om det her, jeg håper de som følger med kan lese.. Det er rappotert om masse bricking over hele fjøla.. Så jeg følger stille med i bakgrunden før jeg evt poster noen linker her.

Dali B5005
01-17-2011, 16:18
Det er akkurat det jeg mener med å ikke innstallere ting blindt uten å lese og researche all info først. Det er mye fake der ute, også i forbindelse med "Waninkoko" sin nye cfw som skal komme, så vær forsiktig med hva dere innstallerer..

Men til saken,ser ut som du har fått "The red screen of death". Hvilken patch var det som utløste dette,var den til mw2 eller noe annet? Har du innstallert ny fw i service mode eller noe? Har sett at det kan utløse dette. Prøv å se om du klarer å komme i recovery mode, se noen poster lenger bak eller post #1 hvordan du kommer i recovery mode. Om du klarer det så prøv å legg inn ofw 3.55. funker det så kan du legge inn geohot sin cfw igjen om du ønsker.

Edit: awsome file manager skal være grei, ingen virus på den,om du ikke har lasta ned en fake en da.
Edit2: Om du ikke har testet enda, prøv dette først før du prøver metoden over:
Ta ut alle kabler og sett i på nytt, ta ut og inn hardisken. koble til alle kabler og prøv å start på vanlig måte. Om det ikke funker så prøver du metoden over.
Hmm..ok..Men PS3`en funker..eg bare tok den av og på når "Red screen of death" kom fram..Det var en patch til mw2..Eg fant alt på youtube..Men kan eg bare re-jailbreake den`?

svortevik
01-17-2011, 16:19
Jeg spiller fifa en del online, men blir jo ikke det samme når det blir laget til diverse chets osv. Kommer der en bra mediacenter løsning blir jeg kjempe fornøyd, og kan da la stuepcen få dø...

Jeg står nok på vent med jailbreak videre til det ikke florerer med meldinger om ødelagte ps3 rundt om.

strike
01-17-2011, 17:16
Ja, for all del ikke innstaller noen av de 2 nye cfw som er ute enda. Geohot sin cfw 3.55 er ok,ikke innstaller noe annet en det foreløpig. Grunnen til bricks er lv1/lv2 patching. Som jeg fryket og som jeg også postet tidligere, lv1/lv2 patching er ikke noe du leker med..


Men kan eg bare re-jailbreake den`?

Om du ikke har innstallert ofw 3.55 så skal du fortsatt være på geohot sin cfw 3.55

Dali B5005
01-17-2011, 17:25
Ja, for all del ikke innstaller noen av de 2 nye cfw som er ute enda. Geohot sin cfw 3.55 er ok,ikke innstaller noe annet en det foreløpig. Grunnen til bricks er lv1/lv2 patching. Som jeg fryket og som jeg også postet tidligere, lv1/lv2 patching er ikke noe du leker med..Om du ikke har innstallert ofw 3.55 så skal du fortsatt være på geohot sin cfw 3.55
Hæ? ofw? cfw? :P

Er denne trygg?YouTube - Tutorial Mw2 Challenge Lobby on 3.55 Ps3 Jailbreak without dongle || TsRâ„¢|| (http://www.youtube.com/watch?v=fEgL4pRiMVg&feature=related)

strike
01-17-2011, 17:34
hehe, du er ny i tråden her du kansje. ofw= ofisiell fimware cfw=custom firmware.

Youtube hadde jeg egentlig holdt meg langt unna når det kommer til dette, om det ikke er postet på de største ofiisielle jailbreak nettstedene,linker til disse er i post #1. Om den er trygg vet jeg ikke. Ta deg en svipp tur på post #1 og begynn der er mitt forslag. :)

Edit: som jeg sa så skal du ikke trenge å re-jailbreake som du kaller det om du ikke har innstallert den ofw 3.55 etter du fikk problemet du hadde. da skal du fortsatt være på geohot sin 3.55
Edit2: eller var det jeg som missforsto, du skrev jo at ps3'en funker i din forige post.. så da går jeg utifra at den funker normalt etter at du slo den av når du fikk red screen of death.

svortevik
01-17-2011, 17:44
Om noen går gale så er kanskje denne linken grei å ha.

How To Fix Ur BRICKED Ps3. (http://www.glitcheaven.com/showthread.php?t=3021&page=1)

strike
01-18-2011, 01:36
Denne cfw skal være sikker, men Før du går videre så vær obs på at flashing av fw alltid innebærer en risk for at noe kan gå galt. Om strømmen skulle gå eller du skrur av konsollen ved oppdatering eller det på andre måter skulle oppstå en "bad flash". se også F.A.Q punkt 3 i post #1.

Teknsike utrykk: FW= Firmware OFW= Offisiell Firmware CFW= Custom Firmware

* Er du på ofw 3.56 stop reading, you're shit out of luck. Eller med andre ord,ikke mulig enda.

For å installere denne trenger du ofw 3.55 og "Kmeaw" sin fw patch.
Official Sony 3.55: PS3Hax Network - Playstation 3 Hacks and Mods - Downloads - PS3 3.55 FW Update (http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=557#axzz1CSiAgzdN)
Kmeaw 3.55 fw patch: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! (http://www.multiupload.com/HOWJVQEUVT)
Prepatced kmew: Om du laster ned denne så hopp direkte til steg 7 under installasjons instruksjonene, takk til "zx300" for link: Dashhacks :: PS3-Hacks :: kmeaw's 3.55 CFW Patched PUP (http://www.ps3-hacks.com/file/267)
MD5-SHA checker: MD5_SHA-1 Utility.exe (http://download471.mediafire.com/y07yq85ooi1g/kmwzqzimykd/MD5_SHA-1+Utility.exe)

MD5:
Official Sony 3.55: CA595AD9F3AF8F1491D9C9B6921A8C61
Kmeaw 3.55 fw patch etter patching: 2be5e87a22bf1e7f48e98fcabd38977b


Sørg for å skjekke MD5 checksumen på filene du laster ned om du laster ned fra noen andre steder for å vite at det ikke er fake..

For å installere korrekt går du frem på følgende måte:

1. last ned filene over.
2. Lag en ny mappe på C: som du kaller kmeaw, her legger du ofw 3.55, bsdiff,bspatch,license og patchfile.
3. Åpne cmd, ved å trykke windosknappen + R skriv inn cmd å trykk enter
4. Skriv "cd C:\kmeaw" å trykk enter
5. skriv "bspatch PS3UPDAT.PUP PS3CFW.PUP patchfile" å trykk enter, etter et par sekunder vil det dukke opp en fil i mappen din med navnet PS3CFW.PUP
6.Slett PS3UPDAT.PUP og endre navn på PS3CFW.PUP til PS3UPDAT.PUP
7. Sjekk at MD5 stemmer overens med det som er oppgitt over

PUP filen som du nå har legger du på en formatert FAT32 usb pinne. På minnepenen lager du en mappe som heter PS3, inni PS3 mappen lager du enda en mappe som heter UPDATE, i UPDATE mappen legger du PUP fila som du har pakket ut. (NB!! Husk STORE bokstaver på mappene.)

* Er du på en lavere fw enn 3.55 så oppdater til ofw 3.55 på vanlig måte igjennom XMB og velg og oppdatere igjennom usb, så oppdaterer du til kmeaw igjennom recovery mode.
* Er du på ofw 3.55 så oppdater til kmeaw igjennom recovery mode.
* Er du på Geohot sin cfw så oppdater til ofw 3.55 gjennom recovery mode, så oppdater du til kmeaw sin gjennom recovery mode.
* Er du på "Wutangrza/flukes1" sin cfw med geohot oppå så gjør samme som på forige punkt.Flashing av firmware i recovery mode:

Step 1: Slå av konsollen.
Step 2: Nå holder du power knappen inne (på konsollen, ikke kontrollen), systemet vil starte opp og slå seg av igjen.
Step 3: Slipp power kanppen og trykk og hold inne power knappen en gang til, du vil høre 1 pip fulgt av 2 pip til.
Step 4: Slipp power knappen og følg instrukjonene på skjermen. Du er nå i recovery mode.
Step 5: Sett inn USB pennen og velg sytem update
Step 6: velg Update via Storage Media
Step 7: den vil si "found Version 3.55"
Step 8: velg OK
Step 9: Aksepter betingelsene og innstaller updaten.
Step 10: på under 1 min vil konsollen oppdatere seg, den vil pipe 4 ganger før den slår seg av.
Step 11: Trykk på power kanppen (på konsollen, ikke på kontrollen.)

All done!

Fordelen med å ha kun ha kmeaw er at du kan spille uten disc på de spill som støtter det. Har du "Wutangrza/flukes1" sin cfw med geohot oppå så funker ikke dette. Om du ikke bruker EBOOT metoden da selvfølgelig. På de spill som må ha disc i vil et hvilket som helst spill funke.

Oppdateringer= OK
PSN= (merk at om du velger å spille på PSN så er det alltid en risk for å bli banna. You have been warned) For å komme på PSN så må du gjøre et par ting for å unngå at ps3 spør etter siste OFW, veldig fin guide for det finner du her: [Tutorial] Connecting to PSN on 3.55 with no VMWare – 3 Steps | PS3Hax Network (http://www.ps3hax.net/2011/02/tutorial-connecting-to-psn-on-3-55-with-no-vmware-3-steps/#axzz1DzsZqKkB)

Om du har noen apps innstallert fra før så innstaller disse på nytt igjennom usb stick og overskriv dine gamle.

Sørg for å ha siste versjon av din Backup Manager.
Offisiell tråd for MultiMAN: multiMAN - multifunctional tool for your PS3 (Game manager/File manager/FTP/AVCHD/BDMV) - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/multiman-multifunctional-tool-your-ps3-game-manager-file-manager-ftp-avchd-bdmv-72826/)
Offisiell tråd for Rogero manager: Rogero Manager v7.8 - A modification of Open Manager! - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f187/rogero-manager-v7-8-modification-open-manager-69178/)

Feilsøking av spill som ikke vil loade gjøres alltid på følgende måte:

1. Sjekk F.A.Q punkt 7 post #1 på disse sidene står det erfaringer på div spil,her kan det være at det står noe nyttig. Enda en link med spill som er bekreftet at fungerer: (200) Backups That Work On 3.55 Kmeaw - PSX-SCENE: The oldest and most trusted Playstation Scene Community (http://psx-scene.com/forums/f187/200-backups-work-3-55-kmeaw-77950/)
2. Prøvd uten disc? Sett inn hvilket som helst spill og prøv på nytt. Spillet skal da startes fra disc ikonet som skal ha endret seg til ditt spill, ikke app mappen
3. Sørg for å slette all GAME DATA i XMB
4. Om du har innstalert oppdateringer, slett denne under GAME DATA og prøv på nytt.
5. kjør fix permession som er linket i Rogero tråden og prøv på nytt (skjermen skal bli svart når du kjører fixpermission,vent.. til du kommer tilbake til XMB)
6. Prøv en annen Backup Manager
7. Noen spill trenger oppdateringer for å i det hele tatt starte. Sjekk dette i linkene som er i F.A.Q punkt 7. Last ned oppdatering på ditt spill på pc via PS3 Game Updates - Brewology - PS3 PSP WII XBOX - Homebrew News, Saved Games, Downloads, and More! (http://store.brewology.com/updates.php?digits=1) flytt over til ps3 i samme mappe som spillet ditt og prøv igjen.
8. Du har alltids EBOOT metoden. Dean har gjort dette veldig enkelt i sin MultiMAN med shadowcopying og ja... Se tråden for MM
9. Legg en post her med så mye info som mulig om problemet i håp om at andre har et tips.
10. Google, evt sjekk de 2 største jb sidene psgroove og psx-scene linket i post #1 på disse sidene finner du stort sett svar på alt du lurer på.


Source: Backup Manager Patch For CFW Released - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f6/backup-manager-patch-cfw-released-76786/)

Edit: Fixet et par linker

svortevik
01-18-2011, 02:41
Men ingen bm til denne metoden?

strike
01-18-2011, 02:45
Alle signed bm får du kjørt å brukt, men du får ikke spillt backup enda, (EBOOT metoden funker selvf) vi må bare vente på at utviklerne endrer koden på sine bm, det er fort gjort,kommer vel iløpet av natten eller i morgen tipper jeg.

svortevik
01-18-2011, 15:25
Hørt noe nytt med hensyn til bm?

strike
01-18-2011, 15:46
For Wutangrza/flukes1 sin cfw, ikke noe annet enn at det jobbes med saken. Hvertfal både Rogero og Deank jobber på det.

Begge disse har fungerende bm som loader spill på Waninkoko sin cfw, men denne er så ustabil at den anbefaler jeg overhodet ikke å bruke og har derfor ikke linket til den heller. Waninkoko har hard kodet lv2 patch i sin cfw og for øyeblikket er det veldig stor risk for å bricke konsollen om man prøver den. Waninkoko jobber på å fixe det,men jeg vet ikke helt om det er veien å gå. Den har større potensiale enn Wutangrza/flukes1, men hva hjelper det hvis det er ustabilt.

Mens Wutangrza sin cfw er 99,9% sikrere da lv2 ikke er hardkodet men heller utnytter peek/pooke og patcher lv1 "on the fly" i software. Derfor linket jeg den isteden.

Så for øyeblikket, just hang tight. :)

zx300
01-18-2011, 19:20
Er det muligheter for bluray sone fri på denne jailbreaket PS3?

strike
01-18-2011, 20:08
Ja, men foreløpig kun for de som fortsatt er på fw 3.41. Da igjennom en debug fw til 3.41 der du kan "fake region". Prosjektet har nok kommet litt i skyggen virker det som etter alt dette styret med custom fw. Men dette er nok noe som helt sikkert kommer til å bli implimentert på et senere tidspunkt slik at alle kan få nytte av det.

Men akkurat nå så går alt vilt for seg i "utvikler land". Det er jo stor status blandt utviklere å bli først til å få til noe råbra å som funker (spessielt for spill,det er jo det de blir husket for). Hvorpå de "flamer" hverandre om noe ikke er så bra. Men som det alltid har vært når det gjelder spill konsoller så er det spill som står først i fokus. Litt trist, men sånn er det bare.

Men for oss som er forbrukere er i grunn denne "krigen" mellom utviklerne, om jeg skal kalle det det, (konkuranse er kansje et bedre ord,siden krigen egentlig er mellom hackere og Sony) en veldig bra ting. Men vi må rett å slett bare vente på at de får matet egoet sitt nok før de snur fokuset mot oss som bruker konsollen mest til film f.eks.

Sånn har det alltid vært og det kommer alltid til å bli sånn. Men den som venter på noe godt. :)

SpecFroce
01-19-2011, 00:00
Hei, jeg legger merke til en del skepsis til Waninkokos firmware. Vil bare si at jeg kjører den på 3.55, med en CECHL-konsoll uten problemer, og har inne "last played games" og en backupmanager(multiman) for denne firmwaren. Er i gang med Jailbreaking og er spent på hvor dette blir tatt videre. Både av utvikleren og Sony.
Ønsker alle lykke til med sine Jailbreakløsninger, og forhåpentligvis få jailbreaks med mursteiner som resultat.

Forresten, fant en fil som heter Retail-PKGs-3.55, noen som har samme filen, og kan fortelle meg om pkgene der må signeres manuelt, eller om de er signert for 3.55 ? Håper VIRKELIG at BD region blir fiksa så vi kan bytte selv, det hadde vært KONGE og ekstremt forbrukervennlig :D:D

strike
01-19-2011, 07:08
Hei, jeg legger merke til en del skepsis til Waninkokos firmware. Vil bare si at jeg kjører den på 3.55, med en CECHL-konsoll uten problemer, og har inne "last played games" og en backupmanager(multiman) for denne firmwaren. Er i gang med Jailbreaking og er spent på hvor dette blir tatt videre. Både av utvikleren og Sony.
Ønsker alle lykke til med sine Jailbreakløsninger, og forhåpentligvis få jailbreaks med mursteiner som resultat.

Forresten, fant en fil som heter Retail-PKGs-3.55, noen som har samme filen, og kan fortelle meg om pkgene der må signeres manuelt, eller om de er signert for 3.55 ? Håper VIRKELIG at BD region blir fiksa så vi kan bytte selv, det hadde vært KONGE og ekstremt forbrukervennlig :D:D

Jada, Waninkokos cfw funker for mange, men det er veldig mange den ikke funker for også. Det er rett å slett sjanse spill å oppdatere til den om du ikke er helt sikker på at det funker. Spessielt de gamle FAT konsollene er 90% garantert til å bricke.. Så inntil Waninkokos har fixet det, så annbefaler jeg ingen å bruke den. Ja, den er bedre hvis det funker, men risken er stor for å få en brick. Men har du lyst til å gamble så værsågod. Å bruke Waninkokos sin cfw som den er nå, er som å spille blackjack, du sitter på 19 og sier "Hit me!" og håper på 21...

Men nå er også løsning til bm ute, post #160 blir oppdatert ganske snart. Skal bare teste litt selv først.

Og den Retail 3.55 regner jeg med er signed, men jeg vet ikke.

Edit: Oppdatert post #160 og post #1. link til post #160: http://avforum.no/forum/1611185-post160.html

BigZ
01-19-2011, 13:35
Har lagt inn Waninkokos sin CFW 3.55, og det fungerer greit. (På "FAT" CECHH01)
Multiman 01.12.05 er også lagt inn, og starter greit, samme om jeg ikke helt forstår hvordan jeg skal bruke den. :) Får lese meg opp etterhvert...

Prøvde likevel å oppdatere til OFW 3.55 for så å legge inn Kmeaw sin CFW 3.55. (prøvde også Kmeaw ferdig patched direkte)
Men uansett hva jeg gjør, sier konsollen "Ingen anvendelige oppdateringsdata funnet". (også i recovery mode)

Så med Waninkokos installert, må jeg vente til nyere OFW for å få den bort?

PS: Hva med lv2.pkg for meg som har Waninkokos? Må jeg også laste den hver gang jeg starter Multiman? Og eventuelt hvorfor?

strike
01-19-2011, 14:10
Prøv å formater usb sticken din på nytt med FAT32. Følg fremgangsmåte i post #160. Din fremgangsmåte vil være den samme som om du har geohot sin cfw. Viktig at du buker STORE bokstaver på mappene på usb sticken.

Om det ikke funker, så er jeg nesten redd du må vente på at Waninkokos fikser fw sin. Evt ta en titt i Waninkokos tråden.

Waninkokos sin trenger ikke lv2.pkg får han har hard kodet lv2 kernelen i sin fw. Dette er mye mer risikofylt. Kmeaw eller flukes1 sin utnytter kun peek/poke får å patche lv2 slik at man kan kjøre syscalls som er nødvendig for backupmanagere.

Hvorfor er det mer riskiofylt at Waninkokos sin er hard kodet? Jo fordi skulle ps3 krasje på en eller annen måte så er det stor sjanse for at den ikke virker igjen. Mens med de andre fw som ikke er hardkodet så kjører syscalls i fra den softwaren som trenger det, skulle noe krasje da så er det ikke værre enn å starte ps3 på nytt..

Edit: lv2.pkg vil i løpet av dagen eller morgendagen ikke være nødvendig for noen. Da den blir impimentert i backup managerene. Så da kjører den automatisk.

BigZ
01-19-2011, 14:20
Prøv å formater usb sticken din på nytt med FAT32. Følg fremgangsmåte i post #160. Din fremgangsmåte vil være den samme som om du har geohot sin cfw. Vikig at du buker STORE bokstaver på mappene på usb sticken.

Sorry... jeg er en tosk. :) Det hadde sneket seg inn en liten bokstav...
Takk for hjelpen.
Da prøver jeg igjen som om jeg hadde geohot sin cfw.

Apropos Multiman og Rogero; er det en som er bedre enn den andre?
Og hvordan vet jeg om at spillet mitt er mulig å lage backup av?
Og når en har tatt backup, er ikke filene så store at de ikke passer på en USB minnepenn/harddisk med fat32 (4GB begrensning)

Synes dette virker veldig tungvindt egentlig. :/

Takk igjen.

BigZ
01-19-2011, 14:20
Edit: lv2.pkg vil i løpet av dagen eller morgendagen ikke være nødvendig for noen. Da den blir impimentert i backup managerene. Så da kjører den automatisk.
Det betyr at en må laste ned en ny versjon av Rogero/Multiman med denne implementert?

BigZ
01-19-2011, 14:24
Er det forøvrig mulig å lage en backup på BDR 25GB skive? Eller må alle backups spilles fra harddisk/USB?

strike
01-19-2011, 14:29
Sorry... jeg er en tosk. :) Det hadde sneket seg inn en liten bokstav...
Takk for hjelpen.
Da prøver jeg igjen som om jeg hadde geohot sin cfw.

Apropos Multiman og Rogero; er det en som er bedre enn den andre?
Og hvordan vet jeg om at spillet mitt er mulig å lage backup av?
Og når en har tatt backup, er ikke filene så store at de ikke passer på en USB minnepenn/harddisk med fat32 (4GB begrensning)

Synes dette virker veldig tungvindt egentlig. :/

Takk igjen.

Vel det er smak og behag, Rogero sin er enklere, MultiMAN sin har mer avanserte funksjoner. AVHCD støtte,filmanager, themes etc.. Alle spill er mulig å ta backup av, men et fåtall spill vil ikke loade. Jeg merket fort at du er ny i dette, men velkommen etter skal du være likevel. :) Hadde du tatt deg bryet med å lese den første posten i denne tråden så står faktisk svarene på mye av det du lurer på. :) Også det siste spørsmålet ditt.

Edit: å ja, det betyr at du må ha ny versjon av din backupmanager når lv2.pkg blir implimentert. Inntil da er det bare å kjøre lv2.pkg

BigZ
01-19-2011, 14:32
Vel det er smak og behag, Rogero sin er enklere, MultiMAN sin har mer avanserte funksjoner. AVHCD støtte,filmanager, themes etc.. Alle spill er mulig å ta backup av, men et fåtall spill vil ikke loade. Jeg merket fort at du er ny i dette, men velkommen etter skal du være likevel. :) Hadde du tatt deg bryet med å lese den første posten i denne tråden så står faktisk svarene på mye av det du lurer på. :) Også det siste spørsmålet ditt.
Oki, takk. Er absolutt en noob på dette, men er nysjerrig på alt "nytt" så måtte jo prøve. :)

svortevik
01-19-2011, 14:55
Ser ut til at tiden er moden for at jeg skal Jailbreake min ps3 i dag.

Men et par kjappe spørsmål.

En BM, den brukes til å legge spillet inn på den interne disken i fra platen? Må jeg bruke BM for å starte spillene også, eller kommer de opp i listen under spill på hovedmenyen på ps3? Om så, kommer de da med "Cover" slik at dette tar seg litt bra ut, eller står det kun med tekst? Ikke så nøye i grunn, men gjør det enklere for ungene her i hus å starte et spill om de er med cover slik som på feks wii:-)

Har noen av BM støtte for ftp, eller må jeg legge inn en egen ftp klient på ps3 for å få støtte for ftp?

Er det nå fritt frem å oppdatere spill?

En kompis av meg prøvde å få til GOW ved å endre eboot filen, men ga opp. Han har nå spillet liggende på pc av samme grunn, så da lurer jeg på om han kan bruke spillet nå ved å oppdatere cfw og flytte spillet tilbake via ftp? Selvsagt kan han bruke platen og legge det inn igjen, men da kan ikke jeg låne spillet lengre :-D

strike
01-19-2011, 15:15
En bm brukes til å både ta backup av spill og for å starte spill. Når du starter et spill så havner du tilbake i XMB. Kan spillet kjøre uten disc så kjører du det fra /APP/Home mappen. Kan det ikke kjøre uten disc så må du sette i en disc å starte spillet på nytt, igjen havner du i XMB, men denne gangen så ser du disc iconet har endret seg fra det spillet du satte inn,til det du valgte å kjøre. Cover og alt sånn selvfølgelig i bm. Og i XMB om du står på discen f.eks så er det akkurat som vanlig, med bakgrund å lyd om det er det. Ikke dårlig utførte saker det her skjønner du. :) Og det er overhodet ikke tungvindt. Ikke nå som du slipper å redigere EBOOT hvertfall.

Jeg tror så å si alle bm har støtte for ftp,jeg har bare ikke testet enda,siden jeg liker blackbox sin dedikerte bedre. En del sier at ftp støtten i bm ikke er like bra som den dedikerte. Om du velger å bruke den som er i bm så må du nesten se i tråden for den bm du vil bruke. For jeg aner ikke om det er noe login og sånn på dem,siden jeg ikke har testet selv.

Oppdateringer funker på alle spill hos meg,men det er sikkert noen det ikke funker på. Fifa 11 som du har nevnt mye så jeg noe nevnte at skulle funke.

Skulle du møte et spill som ikke funker hverken uten eller med disc så kan det være vært et forsøk med EBOOT metoden. GOW3 funker ikke med EBOOT metoden kun GOW collection. GOW3 funker derimot på vanlig måte uten å redigere EBOOT.

Og ja kompisen din kan bare legge inn cfw og flytte alt over igjen. MEN du må da ha den orginale EBOOT fila. Så om du ikke har tatt backup av den så må du ta backup av spillet på nytt.

Når du skal teste et nytt spill så lønner det seg å se om det kjører uten oppdateringer først, om det gjør det så legg inn evt oppdateringer. De spill som funket fra ekstern disk tidligere tror jeg nå også funker fra ekstern disk. Jeg har ikke testet fra ekstern disk siden alle mine er fulle. Gidder ikke flytte serieene mine over på pc bare for å teste det.

strike
01-19-2011, 15:44
Ny lv2.pkg. Noen hadde problemer med svart skjerm, dette er nå fikset. Kjør denne isteden: Kmeaw Releases Source Code For LV2Patcher & Updates LV2.PKG - PSX PS2 PS3 Scene Modchip & Jailbreak Community (http://psx-scene.com/forums/f188/kmeaw-releases-source-code-lv2patcher-updates-lv2-pkg-76920/)

Også lagt denne til i post #160

svortevik
01-19-2011, 16:00
Glimrende:-) Eneste som mangler da er å få noe ala xbmc hvor spill og alt er integrert i programmet, slik som det var på første generasjon av xbox:-)

Men så snart der kommer BM hvor en ikke trenger å starte andre filer før selve BM så er jeg i gang...

svortevik
01-19-2011, 16:51
Forresten, slik det er nå så må jeg kjøre lv2.pkg hver gang før jeg kjører BM, men om jeg henger med så vil denne bli integrert i BM innen veldig kort tid?

Men kjøring av ftp, må samme filen kjøres før en kan starte ftp serveren, eller er det kun til BM den trengs?

hobby610
01-19-2011, 19:59
Etter å ha prøvd noen dager med cfw fra geohot og patching(uten hell) så tok jeg i dag.... å følgte nyeste 160 post her.
Fikk PS3 tilbake til OFW
Deretter til kmeaw 3.55 fw patch (alt ok )
nyeste "lv2.pkg" som jeg la inn etter oppstart og nyeste Multiman

Testa så med å legge inn WRC rally. Spillet ble innstalert på PS3 harddisk.
Men jeg kommer meg ikke inn på mappen... APP/HOME /PS3. GAME
Får da opp følgende feilmelding
"Feil under oppstart" (80028F14)
hva kan vere galt her?.
Prøvde oxo å sette i disc i PS3, og følge denne

" Kan spillet kjøre uten disc så kjører du det fra /APP/Home mappen. Kan det ikke kjøre uten disc så må du sette i en disc å starte spillet på nytt, igjen havner du i XMB, men denne gangen så ser du disc iconet har endret seg fra det spillet du satte inn,til det du valgte å kjøre"

men uansett så havner jeg tilbake til XMB.
Noen forslag.??
Skal event prøve ett annet spill senere i kveld å se om det "funker"

svortevik
01-19-2011, 20:53
Slik jeg har skjønt det så må du kjøre lv2.pkg, starte BM og så starte spillet i fra denne. Når det er gjort havner en tilbake til startmenyen, og skal så gå under app delen og starte spillet derfra.

Virker ikke det forstår jeg det slik at en skal sette i et spill i ps3. Starte det riktige spillet i fra BM, ender så tilbake i hovedmenyen, men under spill skal det nå ha endret seg til spillet en ønsker å kjøre.

Mulig jeg har missforstått hva som ble forklart tidligere, eller hva du alt har prøvd?

Forresten, linken til Ny lv2.pkg virker ikke.

hobby610
01-19-2011, 21:51
Etter å ha prøvd noen dager med cfw fra geohot og patching(uten hell) så tok jeg i dag.... å følgte nyeste 160 post her.
Fikk PS3 tilbake til OFW
Deretter til kmeaw 3.55 fw patch (alt ok )
nyeste "lv2.pkg" som jeg la inn etter oppstart og nyeste Multiman

Testa så med å legge inn WRC rally. Spillet ble innstalert på PS3 harddisk.
Men jeg kommer meg ikke inn på mappen... APP/HOME /PS3. GAME
Får da opp følgende feilmelding
"Feil under oppstart" (80028F14)
hva kan vere galt her?.
Prøvde oxo å sette i disc i PS3, og følge denne

" Kan spillet kjøre uten disc så kjører du det fra /APP/Home mappen. Kan det ikke kjøre uten disc så må du sette i en disc å starte spillet på nytt, igjen havner du i XMB, men denne gangen så ser du disc iconet har endret seg fra det spillet du satte inn,til det du valgte å kjøre"

men uansett så havner jeg tilbake til XMB.
Noen forslag.??
Skal event prøve ett annet spill senere i kveld å se om det "funker"

Da fungerte ALT glimrende :-D :-D :-D
Det viste seg....att jeg glemde å starte
"lv2.pkg" i multiman før jeg gikk inn på spillet og prøvde å starte det.
Har nå prøvd både WRC rally og Skate 3 med oppstart fra harddisk, og begge fungerte fint (starta vertfall fint opp, det var alt jeg prøvde)

svortevik
01-19-2011, 21:53
Hvilken lv2.pkg bruker du? Den som fulgte med i pakken eller lastet du ned en egen fil, den som skal være den nye versjonen?

Jeg har et lite spørsmål til her.

Fungerer det å flytte spill over fra ekstern disk, eller må det være fra plate eller via ftp?

hobby610
01-19-2011, 22:12
Hvilken lv2.pkg bruker du? Den som fulgte med i pakken eller lastet du ned en egen fil, den som skal være den nye versjonen?

Jeg har et lite spørsmål til her.

Fungerer det å flytte spill over fra ekstern disk, eller må det være fra plate eller via ftp?


Linken fra post 160... med lv2-v2 pkg brukte jeg. tok den ned i 17 tida i dag (da fungerte linken) men testa link nå...å da virka den ikke.

jeg la inn spilla fra plate....men skal teste ut ftp via blackbox senere.
Jeg satte opp PC med nettverkskabel og koblet PS3 som ekstern nettverksdisk via Windows . Da fikk jeg verfall opp mappene på ps3, men har ikke prøvd å flytte på dei enda. (dette var noe jeg testa ut for 2-3 dager siden...men kom ikke helt i mål, med den patchinga av EBOOT.INI )

svortevik
01-19-2011, 22:16
Kan du legge ut den filen for meg så jeg kan laste ned?

Får bare sort skjerm ved å bruke den gamle filen ser du.

Hadde satt stor pris på det.

strike
01-19-2011, 22:20
Forresten, slik det er nå så må jeg kjøre lv2.pkg hver gang før jeg kjører BM, men om jeg henger med så vil denne bli integrert i BM innen veldig kort tid?

Men kjøring av ftp, må samme filen kjøres før en kan starte ftp serveren, eller er det kun til BM den trengs?

Endret linken til ny lv2. pkg, funker nå.

Kun ved kjøring av BM du trenger å kjøre lv2.pkg. som heter level 2 patcher når den er innstallert. Det er den som må kjørers en gang hver oppstart om man vil bruke BM. Den blir intrigrert i BM så fort som mulig,slik at man ikke trenger å kjøre den med bm heller.

Går fint å kopiere spill fra ekstern,til intern. Og går fint å spille fra ekstern på de som støtter det.

Edit: Om noen får svart skjerm når du starter et spill så, så kan det være for at gammel GAME DATA er innstallert for dette spillet. Slett all GAME DATA til spillet (dette blir uansett innstallert på nytt,når spillet starter). Det kan også være pga tilgang problemer, Med noen ftp klienter så blir tilgangen til filene "ødelagt". Det kan da hjelpe å å kjøre fix permissions som ligger i tråden til Rogero. Får du fortsatt svart skjerm, så sjekk om spillet ditt virkelig funker, med listen fra post #1

svortevik
01-19-2011, 22:29
Blir å teste å få inn spill fra disk og ftp her nå senere:)

Av BM, hva anbefales å bruke her?

App som er lagt inn på ps3, hvordan fjernes disse igjen?

strike
01-19-2011, 22:33
Om du er "ny",aldri testet jailbreak før så annbefaler jeg Rogero sin. Når du er trygg med funksjonene den har så hopp opp til MultiMAN som har mange fler funksjoner.

App slettes fra samme plass som de ligger ved å trykke /\ å slette

svortevik
01-19-2011, 22:38
Takk takk:-)

Hva er da forskjellen på disse to versjonene?

Rogero_Manager_v7.8_Signed_for_Waninkoko_Kmeaw_CFW _3.55.rar
Rogero_Manager_v7.8_Signed_for_Waninkoko_Kmeaw_CFW _3.55_Stealth_ID.pkg

Gjelder forøvrig alle programmer, bør en gå for stealth versjonen?

strike
01-19-2011, 22:42
Bare hyggelig. :)

Forskjellen er at med stelath versjonen så er du ikke like synlig for Sony om du spiller online med BM. Det ser da ut som du spiller FIFA 11, uansett hvilket spill du spiller. Bruker du ikke denne ved online, så kommer du opp at du spiller Rogero Manager 7.8, som da selvfølgelig er litt selvforklarende for Sony.

svortevik
01-19-2011, 22:48
Så med andre ord en bør så absolutt bruke stealth utgave av programmene en legger inn for å minske sjansen for å bli banet? Både ftp og bm?

Når du sier fifa 11 alltid, vil det være spesielt kunstig med hensyn til å skulle spille online?

Alle venner ser jeg spiller fifa 11, men samtidig så spiller jeg cod eller et annet spill mot de online?

strike
01-19-2011, 22:53
Du har forstått det helt riktig. Å så lenge du er signed inn på PSN så lønner det seg å bruke en stealth app. Er du ikke signed inn så er det ett fett.

Det var snakk om at Rogero skulle bytte ID'en på stealh versjonen til et annet spill, men husker ikke om det var ftp eller BM. Uansett så er det ID som er lagt inn i stelath appen som vises når du er online.

svortevik
01-19-2011, 22:55
Men er det stealth på multiMAN som jeg ser mange bruker?

Da er det ihvertfall bare å legge inn stealth bm og ftp, så er jeg i gang. Blir spennende å se hvordan det går med spillene jeg legger inn, og om det virker som det skal uten store problemer.

At den viser fifa 11 passer jo meg bra, for det står det stort sett på meg uansett :-D

Har du hørt noe om hvordan folk ligger an med hensyn til å porte xbmc eller lignende programmer over?

strike
01-19-2011, 23:01
GT5 er det foresten rappotert at du må legge inn 1.05 updaten for at det skal funke skikkelig.

strike
01-19-2011, 23:05
Men er det stealth på multiMAN som jeg ser mange bruker?

Da er det ihvertfall bare å legge inn stealth bm og ftp, så er jeg i gang. Blir spennende å se hvordan det går med spillene jeg legger inn, og om det virker som det skal uten store problemer.

At den viser fifa 11 passer jo meg bra, for det står det stort sett på meg uansett :-D

Har du hørt noe om hvordan folk ligger an med hensyn til å porte xbmc eller lignende programmer over?

Husker ikke helt om det er stealth på MM, sjekk tråden til MM så finner du fort ut av det.

Tror alle utviklere er opptatt med cfw og bm, ikke hørt noe om xbmc port eller andre media løsninger. Men det betyr ikke at det ikke jobbes med, mye av infoen dukker ikke opp før ting er helt ferdig og testet.

svortevik
01-19-2011, 23:11
Kjempe bra.

Spill fra plate og inn på HD gjøres via BM, feks Rogero.

Spill som overføres via ftp legges i mappen dev_hdd0/game/gameid

Korrekt?

Angående ftp så spiller det egentlig ingen rolle da alle mine spill går via plate, men spør her med hensyn til han jeg lånet spill utav. Vil nødig levere dette fra meg så sent, og ihvertfall ikke når jeg har fri fra skolen i morgen. Ser for meg en lang natt med spilling og eksperimentering her nå:-)

Men i game mappen lå der alt flere "mapper", eller game id eller noe.

Er dette pga ftp, bm og slikt som alt er lagt inn?

Eller er det all data fra spillene jeg alt har spilt? I så fall, må dette slettes først?

strike
01-19-2011, 23:15
Riktig.
Hvilken mappe/bane spillet skal legges i kommer ann på settings i din bm. Selv bruker jeg dev_hdd0/game/LAUN12353/GAMEZ/GAMEID

Edit, men default i rogero er nok den banen du sier ja

svortevik
01-19-2011, 23:18
Så greit å ta backup fra plate først da så ser jeg hvor det blir lagret?
Men det som alt ligger under games, skal det bare ligge der?

strike
01-19-2011, 23:22
ja, eller bare se settings i din bm, for rogero tror jeg det var å trykke select.
Alt som ligger under games fra før skal ligge der.

svortevik
01-19-2011, 23:22
Da har jeg selvsagt et lite problem.

Ftp kjører utmerket, men når jeg skal kjøre lv2 patcher får jeg bare sort skjerm og ps3 låser seg. Dette har skjedd med begge versjonene av lv2 som jeg har prøvd.

Det jeg har gjort her er å legge den inn via usb minnepen, så starte den fra samme sted som ftp.

tips?

Bare glem det, virker:-)

Viste seg at jeg alt hadde kjørt lv2, og om en prøver å kjøre den en gang til uten å ha restartet ps3 så fører det til at den låser seg. Har skjedd her nå ved to anledninger, men om det er slik for alle aner jeg ikke.

Uansett greit å ha i bakhodet:-)

svortevik
01-20-2011, 00:05
Da har jeg et problem.

Har lagt inn Fifa 11 i fra plate, og prøver å starte spillet. år da beskjed om at spillet må oppdateres og nedlasting starter. Så kommer selve problemet, når den da skal oppdatere spillet så får jeg beskjed om at den alt har en nyere versjon.

Dette er jo helt sikkert fordi jeg alt har spillt fifa 11 i fra plate, og fordi fifa 11 prøver å legge inn oppdateringen i mappen som alt er der i fra før, og ikke inn i den nye mappen som BM har laget.

Hva må jeg i så fall gjøre her? Må jeg slette hele den gamle mappen for fifa 11 som ligger under games?

BM laget en ny mappe som heter GAMEZ, kan jeg eventuelt bare flytte over den gamle mappen til denne?

strike
01-20-2011, 00:05
Flott! :) endre gjerne det siste innlegget til til å inneholde hva som løste problemet, slik at det kan være nyttig for andre.

Edit: post 201 alstå, vi postet visst begge ganske likt så posten min havnet i feil rekkefølge.

strike
01-20-2011, 00:09
Da har jeg et problem.

Har lagt inn Fifa 11 i fra plate, og prøver å starte spillet. år da beskjed om at spillet må oppdateres og nedlasting starter. Så kommer selve problemet, når den da skal oppdatere spillet så får jeg beskjed om at den alt har en nyere versjon.

Dette er jo helt sikkert fordi jeg alt har spillt fifa 11 i fra plate, og fordi fifa 11 prøver å legge inn oppdateringen i mappen som alt er der i fra før, og ikke inn i den nye mappen som BM har laget.

Hva må jeg i så fall gjøre her? Må jeg slette hele den gamle mappen for fifa 11 som ligger under games?

BM laget en ny mappe som heter GAMEZ, kan jeg eventuelt bare flytte over den gamle mappen til denne?

Slett alt som tilhører FIfa under GAME DATA i XMB, that should do the trick. :)
Tror ikke det funker slik du sier med å flytte, GAME DATA må uansett innstalleres, så det funker ikke bare å flytte over. Ikke at jeg har prøvd,men tviler.

svortevik
01-20-2011, 00:27
Kjempe, skal få testet det siden:-)

Merker at lysten for å laste ned spill stiger umiddelbart nå som dette ser ut til å virke, men skal passe på å ikke ta den snarveien.

Har alt en wii og x360 som jeg har modifisert, og her har jeg lastet ned spill for å teste de, og om det er spill jeg liker så har de blitt kjøpt inn. Blir vel fort noe av det samme jeg kommer til å gjøre her på ps3 også etterhvert, for en får et mye bedre innblikk i ett spill av å teste det en time eller to fremfor å prøve en demo i 10 minutter.

Dette gjelder spesielt spill som min datter på 8 ønsker seg. Å la henne bruke av sparepengene sine på spill som ser gøy ut på coveret ender som oftest med spill som aldri blir brukt, så da er det en fin måte å få testet om det er noen vits i å la henne bruke sine oppsparte penger på det aktuelle spillet. Muligens litt i gråsonen dette, men spill som faller i smak og som blir brukt blir også kjøpt, de andre blir slettet etter en liten time fordi spillet ikke var noe bra.

Er uansett utrolig takknemlig for hjelpen jeg her har fått, og på ene spillet jeg har testet nå så synes jeg at lastetiden i spillet er merkbart raskere, noe som gjør det verdt det i seg selv med jailbreak:-)

Nå er det bare å vente på tidenes mediacenter:-)

strike
01-20-2011, 00:31
Er forsåvidt litt enig i tankegangen din her. Kjøp spillet om dere liker det folkens. Om flere hadde gjort dette, så hadde ikke priatkopiering vært et problem,snarere tvert i mot. Om alle skal spille spill uten å kjøpe de så går spill utviklerne under og vi får ingen spill, så enkelt er det.

Edit: å bare hyggelig å kunne hjelpe. :)

svortevik
01-20-2011, 00:45
Et spørsmål fra eier av GOW collection som jeg låner her. Vi har gjort jailbreak i lag, dvs samtidig over tlf for å dele erfaringer osv underveis.

Han har lagt inn spillet via ftp, får spørsmål om å endre eboot da den er korrupt (sikkert pga feil under patching av den). Svarer her ja, og spillet starter. Men, så etter ca 30 sekunder inn i lasting av spillet får han sort skjerm.

Hva tror du er problemet her? Spillet starter jo, men så stopper alt med sort skjerm og han må kutte strømmen. Kan det ha noe med hvor han starter spillet i fra? Altså om han går via app home eller trykker på iconet av GT5 som stod i som nå har endret seg til GOW?

Tror du der vil komme mer elegante måter å starte spillene på enn at en må først inn i bm, så inn i en egen mappe for å starte spillet? Altså at en kan trykke direkte for å starte et spill?

strike
01-20-2011, 01:17
Er det den orginale EBOOT det er snakk om eller den som dere har prøvd å modifisere? Prøv med den orginale EBOOT isåfall.

Feilsøking av spill som ikke vil loade gjøres alltid på følgende måte:

1. Sjekk F.A.Q punkt 7 post #1 på disse sidene står det erfaringer på div spil,her kan det være at det står noe nyttig.
2. Prøvd uten disc? Sett inn hvilket som helst spill og prøv på nytt. Spillet skal da startes fra disc ikonet som skal ha endret seg til ditt spill, ikke app mappen
3. Sørg for å slette all GAME DATA i XMB
4. Om du har innstalert oppdateringer, slett denne under GAME DATA og prøv på nytt.
5. kjør fix permession som er linket i Rogero tråden og prøv på nytt
6. Prøv en annen Backup Manager
7. Noen spill trenger oppdateringer for å i det hele tatt starte.Last ned oppdatering på ditt spill på pc via PS3 Game Updates - Brewology - PS3 PSP WII XBOX - Homebrew News, Saved Games, Downloads, and More! (http://store.brewology.com/updates.php?digits=1) flytt over til ps3 i samme mappe som spillet ditt og prøv igjen.
8. Du har alltids EBOOT metoden. Dean har gjort dette veldig enkelt i sin MultiMAN med shadowcopying og ja... Se tråden for MM
9. Legg en post her med så mye info som mulig om problemet i håp om at andre har et tips.
10. Google, evt sjekk de 2 største jb sidene psgroove og psx-scene linket i post #1 på disse sidene finner du stort sett svar på alt du lurer på.

GOWC skal funke har jeg sett flere steder.

Man kan trykke direkte,men ikke alle spill støtter dette. At alle spill støtter dette kommer vi aldri til å se.

Det kommer helt garantert den mer elegante løsningen etter den andre, etterhvert. Det er først nå ting begynner å funke sånn man vil ha det, uten dongle osv. Det er rett å slett bare opp til utviklere. PS3 er åpen for alle,så da må bare utviklere finne gode løsninger for å kode sine prosjekter.

Men først må de self fortså hvordan ps3 funker, foreløpig er det veldig få utviklere som gjør det i forhold til hvor mange som er der ute. Også må vi huske at det er ikke bare bare å være utvikler heller,ting skal kodes,testes,fikses og testes igjen. Og alle gjør dette på frivelig hobbybasis med jobb utenom. Så ting flyr ikke ut så fort du knipser med fingrene. Jeg vil tro at det iløpet av året vil komme en eller annen form for mediasenter og mye annet snax.

Det som burde jobbes på først er jo en driver til GPU (skjermkort), men har ikke sett noen info om at det jobbes på. Men som sagt det betyr ikke at det ikke jobbes med. Utviklere er som regel stille om sine prosjekter til de er ferdige,testet og testet igjen. Så tiden vil rett og slett vise.

Edit: Det jeg vet det jobbes med er en enkel måte for sluttbrukere å innstallere AsbetOS med dualboot gjennom en pgk. AsbesOS er en linux "distro" til ps3. Når evt den er klar og det fins en fungerende driver til GPU, da kan man innstallere så å si hva man vil av mediacenter til linux. Jeg regner også med at det vil komme mediacenter løsniger som kjøres direkte fra GameOS (som er os'et du ser til vanlig når du bruker ps3) for de som ikke er så komfortable med linux.

Dog mediacenter løsninger er en veldig krevende jobb, da man må lage "libaries" til alle slags mulige containere og codecer. Det fins en mediacenter løsning som funker,som ble utviklet i 2008 tror jeg,men prosjektet ble lagt på is. Mediacenteret funker forsåvidt,men det er ikke støtte for HDMI som så å si gjør det ubrukelig for de fleste.

svortevik
01-20-2011, 03:10
GOW gir vi bare opp begge to. Nå har jeg prøvd å legge det inn i fra platen, og får samme problem som har får. Spillet ser ut til å starte, men etter ca 30 sekunder med diverse tekst og intro så låser spillet seg.

Har testet med flere bm uten hell, er nøyaktig samme som skjer uansett. Oppdateringer er ikke tilgjengelig for dette spillet, så det faller bort. Jeg har alltid et spill stående i, og da fifa 11 som er det som blir brukt oftest her. Dette av flere grunner. Raskere å starte når det står i originalt, samt jeg har alltid et spill i dersom det er metoden som må brukes.

Jeg får slå meg til ro med at gow ikke var spesielt samarbeidsvillig og håpe at dette endrer seg siden.

peram
01-20-2011, 09:47
Tror alle utviklere er opptatt med cfw og bm, ikke hørt noe om xbmc port eller andre media løsninger. Men det betyr ikke at det ikke jobbes med, mye av infoen dukker ikke opp før ting er helt ferdig og testet.
XBMC port for PS3 er et "omstridt" tema på forum.xbmc.org. Mange ønsker det, men ingen av de "etablerte" utviklerne vil ta i det med ildtang engang. Tror noen helt nye må på banen for at det skal skje.

peram

mortysol
01-20-2011, 11:20
Hei igjen. Nå har jeg igjen fått et problem med ps3en.
Jeg har jailbreaka til 3.55 jb, installert multiman, installert waninkos og alt.
Jeg trykker på launch og spillet kommer inn i app_game-. Jeg trykker deretter på spillet og det starter som vanlig, men etter 10 sek blir skjermen svart og jeg hører 2 pip kjapt før jeg kommer tilbake til XMB.

En annen ting jeg også vil spørre om, når jeg tar inni cden til et spill kommer det ikke opp i XMB og jeg finner ikke spillet. Vet dere hva det kan skilles?

mvh mortysol

Galle
01-20-2011, 11:27
Spørsmål!
Funker Playstation Moove med jailbreaket konsoll?

strike
01-20-2011, 12:27
GOW gir vi bare opp begge to. Nå har jeg prøvd å legge det inn i fra platen, og får samme problem som har får. Spillet ser ut til å starte, men etter ca 30 sekunder med diverse tekst og intro så låser spillet seg.

Har testet med flere bm uten hell, er nøyaktig samme som skjer uansett. Oppdateringer er ikke tilgjengelig for dette spillet, så det faller bort. Jeg har alltid et spill stående i, og da fifa 11 som er det som blir brukt oftest her. Dette av flere grunner. Raskere å starte når det står i originalt, samt jeg har alltid et spill i dersom det er metoden som må brukes.

Jeg får slå meg til ro med at gow ikke var spesielt samarbeidsvillig og håpe at dette endrer seg siden.

snodig, jeg har sett flere som har sakt at det funker. Jeg har ikke GOWC selv så jeg får ikke testet. Men GOWC er vel egentlig GOW1 og 2, legger BM disse samlet i en mappe eller lager den 2 mapper med forskjellige ID'er? Ser for meg at det kan være problem om begge spillene havner under 1 ID.. jeg vet ikke, psx-scene har svar på det meste. så jeg ville sjekket her.

Foresten så er Gaia Manger den første som har lv2-pkg intrigrert: PSGroove.com - Gaia Manager 2.0 Brings Wutangrza CFW Support - LV2 Autopatching Added (http://psgroove.com/content.php?668-Gaia-Manager-2.0-Brings-Wutangrza-CFW-Support-LV2-Autopatching-Added)

Dean slang ut en test i går kveld som funket. så da dukker sikkert ny versjon av MultiMAN opp snart også.


XBMC port for PS3 er et "omstridt" tema på forum.xbmc.org. Mange ønsker det, men ingen av de "etablerte" utviklerne vil ta i det med ildtang engang. Tror noen helt nye må på banen for at det skal skje.

peram

Jeg vet, har sett div diskusjoner. Dette er vel mest pga cell prossesoren tror jeg. De orginale utviklerne vil nok ikke satse på en ren xmbc port, men xmbc er jo open source, så det er jo fritt fram for alle utviklere. Om vi ikke ser en ren xmbc port, så kommer vi hvertfall til å se xmbc under linux i ps3. xmbc er jo på linux fra før så det er ikke noe problem. Det største problemet nå er rett å slett en driver til GPU.


Hei igjen. Nå har jeg igjen fått et problem med ps3en.
Jeg har jailbreaka til 3.55 jb, installert multiman, installert waninkos og alt.
Jeg trykker på launch og spillet kommer inn i app_game-. Jeg trykker deretter på spillet og det starter som vanlig, men etter 10 sek blir skjermen svart og jeg hører 2 pip kjapt før jeg kommer tilbake til XMB.

En annen ting jeg også vil spørre om, når jeg tar inni cden til et spill kommer det ikke opp i XMB og jeg finner ikke spillet. Vet dere hva det kan skilles?

mvh mortysol

Enten kan ikke folk lese eller så er de utolig happy for å gamble med konsollen sin.. Er du på waninkos så kom deg bort i en rykende fart! Den er uhyre ustabil, om du skulle klare å få flasha fw uten å bricke konsollen din så er den fortsatt ustabil. Flere brukere har rappotert om at de har mistet muligheten til å spille orginal spill fra disc. Mulig du har blitt en heldig eier av det, jeg vet ikke. Sjekk waninkos tråden.

Og det er kun spill som kan kjøres uten disk som kan startes fra APP mappen, ellers skal du starte det fra disc ikonet.

Dere som uansett har valgt waninkos tross alle advaringer som er på ALLE sider, ikke reis til Las Vegas, dere kommer til å miste alt dere eier og har.. Oppgitt..:-?


Spørsmål!
Funker Playstation Moove med jailbreaket konsoll?

ser ikke noen grunn til at det ikke skal gjøre det. Alt funker som før + litt ekstra. Om du ikke velger waninkos da, da kan det hende mindre funker enn før..

Galle
01-20-2011, 12:31
ser ikke noen grunn til at det ikke skal gjøre det. Alt funker som før + litt ekstra. Om du ikke velger waninkos da, da kan det hende mindre funker enn før..

Takk for svar :)
Ser at ChrisTechtv har lagt ut en oversikt over hvilke konsoller som blir bricket og hvilke som ikke blir det om man bruker Waninkoko's CFW. Han viser også hvordan det virker... ChrisTechTV Ps3 Hacks PSfreedom PSjailbreak Playstation 3 Hacks Exploits Tutorials Tips & Tricks » Blog Archive » How To Install Waninkoko’s CFW (http://christechtv.com/?p=375)

strike
01-20-2011, 12:36
No problem. :) Listen til ChrisTechtv stemmer ikke.. Det er mange slim konsoller som har blitt ødelagt også.. På listen der så står det at det skal gå greit,men det er ikke tilfelle. bare sjekk Waninkoko's tråden, her er det side opp å side ned om ødlagte konsoller inkl slim.

Galle
01-20-2011, 13:09
Det er jo et potensielt stort problem å ha en sånn liste ute, når den ikke stemmer! Jaja, jeg går nok for kmeaw sin :)

strike
01-20-2011, 13:22
Det er forsåvidt sant, men det største problemet er at folk ikke kan/gidder lese.
Folk bør være litt flinkere til å researche,og ikke hoppe på det første og beste de ser. Du drar ikke å kjøper en bil usett liksom uten å vite at den er i god stand, da er du bare tett i hue da.. Det første som skjedde var jo at Waninkoko's oppdaterte tråden sin med "do NOT install on SLIM" Så begynte bare ballen å rulle,og ødla en god del på sin vei..

Det som er et enda større problem er alle "noobs" som så vidt vet hvoran de åpner "komando linja" i windows (noen kan ikke det heller) skal begynne med dette. DET er potensiale til katastrofe det..! Men teste ting de overhodet ikke har peiling på uten å gjøre noe som helst research, det skal de.. selv om de ikke aner hva det brukes til engang..:confused:

mortysol
01-20-2011, 17:13
Hey Hey. jeg installerte waninkos etter at jeg hørte mine to kompiser gjorde det. begge de har FAT CECHL og de fikk det til å funke fett, jeg har det samme. Det var grunnen til at jeg hoppet rett på, uten å ''re searche'' på nettet.
Ettersom at jeg har hatt ''panikk'' i hele dag for å ha krasjet ps3en min, kan jeg nå fortelle dere at problemet er fikset. jeg satte instillingene til bake til fabrikk instillinger og alt som skjedde var at jeg mistet de installerte appsene, men geohots jb har jeg fremdeles.
Hvis dere ikke anbefaler waninkos, hva vil dere da anbefalt?

Mvh mortysol

svortevik
01-20-2011, 18:06
Da har jeg lagt inn gow collection på nytt, klarte aldri å slå meg til ro med at det ikke virket, og nå fungerer det utmerket:-)

svortevik
01-20-2011, 18:19
En ting til, som faktisk er ekstremt irriterende!

Blackbox ftp stealth utgir seg for å være fifa 11. Dette er helt i orden det, men så lenge dette er lagt inn på ps3 så går det ikke an å spille fifa11 i det hele tatt.

Fifa 11 må oppdateres for å kunne spille online, noe det også er. Problemet er at blackbox ftp utgir seg for å være fifa 11 uten oppdateringen. Så når jeg da starter fifa så får jeg beskjed om å hente ned oppdatering. Oppdatering hentes ned, men blir ikke lagt inn fordi den alt er lagt inn. Og slik går det om og om igjen helt til jeg fjerner blackbox ftp i fra maskinen.

Noen andre gode ftp-server å anbefale til ps3?

strike
01-20-2011, 19:44
Hey Hey. jeg installerte waninkos etter at jeg hørte mine to kompiser gjorde det. begge de har FAT CECHL og de fikk det til å funke fett, jeg har det samme. Det var grunnen til at jeg hoppet rett på, uten å ''re searche'' på nettet.
Ettersom at jeg har hatt ''panikk'' i hele dag for å ha krasjet ps3en min, kan jeg nå fortelle dere at problemet er fikset. jeg satte instillingene til bake til fabrikk instillinger og alt som skjedde var at jeg mistet de installerte appsene, men geohots jb har jeg fremdeles.
Hvis dere ikke anbefaler waninkos, hva vil dere da anbefalt?

Mvh mortysol

Jeg ville valgt kmeaw sin.. hvertfall til waninkos har fikset sin. se post #160 for linker og instruksjoner.


Da har jeg lagt inn gow collection på nytt, klarte aldri å slå meg til ro med at det ikke virket, og nå fungerer det utmerket:smile:

Flotters! :)


En ting til, som faktisk er ekstremt irriterende!

Blackbox ftp stealth utgir seg for å være fifa 11. Dette er helt i orden det, men så lenge dette er lagt inn på ps3 så går det ikke an å spille fifa11 i det hele tatt.

Fifa 11 må oppdateres for å kunne spille online, noe det også er. Problemet er at blackbox ftp utgir seg for å være fifa 11 uten oppdateringen. Så når jeg da starter fifa så får jeg beskjed om å hente ned oppdatering. Oppdatering hentes ned, men blir ikke lagt inn fordi den alt er lagt inn. Og slik går det om og om igjen helt til jeg fjerner blackbox ftp i fra maskinen.

Noen andre gode ftp-server å anbefale til ps3?

ja, et par andre som har nevnt dette i rogero tråden også, han skulle endre ID'en til et annet spill og legge den ut på nytt. Alle kan endre ID selv også, men da må du pakke ut .pkg endre ID og signe på nytt.

Men får å løse problemet ditt midlertidig så er det en løsning. bruk den ftp som ikke er stealth. bare at når du skal bruke den så logger du ut av PSN.

nordic45
01-20-2011, 20:23
Jeg har en av de gamle "gode" PS3'ene som og spiller PS2-spill. Har fremdeles FW 3.41 på den. Har og PS3 jailbreak USB, men har aldri brukt det...
Hva er beste løsning for meg nå i klartekst..?

svortevik
01-20-2011, 20:30
PS2 spill ja, går håpe de klarer å få støtte for dette på alle konsoller via bm eller noe slik at jeg omsider kan kvitte meg med ps2 en gang for alle.

nordic45
01-20-2011, 20:47
PS2 spill ja, går håpe de klarer å få støtte for dette på alle konsoller via bm eller noe slik at jeg omsider kan kvitte meg med ps2 en gang for alle.

Du kan kjøpe min om du vil...

strike
01-20-2011, 21:36
Jeg har en av de gamle "gode" PS3'ene som og spiller PS2-spill. Har fremdeles FW 3.41 på den. Har og PS3 jailbreak USB, men har aldri brukt det...
Hva er beste løsning for meg nå i klartekst..?

Vel, det kommer ann på. Er du lei av å plugge inn usb og ikke komme på PSN, så legg inn cfw. Eneste forskjellen er at du slipper usb og du kommer online på PSN.

nordic45
01-20-2011, 22:02
Vel, det kommer ann på. Er du lei av å plugge inn usb og ikke komme på PSN, så legg inn cfw. Eneste forskjellen er at du slipper usb og du kommer online på PSN.

Jeg spiller ikke online i det hele tatt. Strengt tatt spiller jeg ingen ting... ;-)
Men har noen barn som bruker den 3 ganger i året...

strike
01-20-2011, 22:20
Da holder jeg med deg i at du legger den ut for salg. Om ingen bruker den.. Sikkert noen som har lyst på. :)

svortevik
01-20-2011, 23:16
Du kan kjøpe min om du vil...

Sitter nok heller på sidelinjen og venter på en bra emulator. Tipper det er en av tingene som vil komme, støtte for ps2 spill:-)

mortysol
01-21-2011, 00:56
Kompisen min prøver å legge innpå multiMAN og alt han får når han trykker på install package files er en error (80029564)
Hva er dette for noe?

Mvh mortysol

svortevik
01-21-2011, 00:57
Har han gjort jailbreak riktig?

Har han valgt en versjon som er "signed"?

strike
01-21-2011, 01:19
lurer på om svortevik er inne på noe her,prøv å bytt til en annen versjon. Burde funke strålende.. Vet ikke hvilken fw han kompisen din har. Men uansett så gjelder den feilen at den MM som blir brukt ikke er kompatibel med fw som blir kjørt.

strike
01-21-2011, 01:26
Ny MultiMAN og Rogero BM ute med lv2.pkg intrigrert, sjekk den offisielle tråden til din bm. Linker i post #160 Nå slipper du altså å kjøre lv2.pkg,men bare starte rett på bm..

mortysol
01-21-2011, 01:58
han har gjort jailbreak riktig ja og appen er signed. merkelig greier.
den eneste appen han kunne installere var rogero. ( han bruker waninkos)

En annen ting, hvilken spill kan ikke bootes?

Mvh Mortysol

strike
01-21-2011, 02:10
MM til 3.41 burde funke for waninkos, ifølge en god del andre.
Ang spill som ikke kan bootes se F.A.Q punkt 7 post#1

mortysol
01-21-2011, 12:12
MM 3.41 funket fint til waninkos helt til jeg skulle starte opp. når jeg skal åpne mm 3.41 får jeg error (80010009)(En feil oppsto under oppstarten.
Men lurer også på hvorfor jeg får black screen på noen spill som jeg launcher fra rogero 7.8 manager. peiling?

mvh mortysol

svortevik
01-21-2011, 12:15
Har vel vært uheldig med nedlasting da:p

Nei, tipper flere grunner. Spillet krever 3.55, ikke er støttet, feil under overføring, trenger oppdatering...

mortysol
01-21-2011, 12:32
ok, takk. foreløpig har jeg testet det med 4 spill : MW2, COD4, BLACK OPS, AC2,FIFA11.
Det er bare AC2 og FIFA11 som har funket og det funket med direct boot.

strike
01-21-2011, 13:26
mw2 funker kun med redigering av EBOOT, cod4 funker ikke i det hele tatt,tror jeg. black ops skal funke.. ang svart skjerm, prøv å kjør fixpermissions som du finner i roegro tråden. black ops tror jeg også muligens trenger en liten patch. husker ikke helt. men google vet helt sikkert. :) Funker gjør det hvertfall.

Edit: svart skjerm kan også forekomme om banen til spillet er for lang. Prøv å endre til en kortere bane,kan være verdt et forsøk.

svortevik
01-22-2011, 14:51
Nå som det er kommet backupmanagere med lv2 integrert, hvilken er da anbefalt å bruke som også har "stealth"?

OleOst
01-22-2011, 15:19
Hei, befinner meg på kmeaw sin 3.55.

No som en ikke trenger å oppdatere EBOOT filen lengre så er vel det forløpigt trygt å oppdatere spill?

svortevik
01-22-2011, 15:26
Hei, befinner meg på kmeaw sin 3.55.

No som en ikke trenger å oppdatere EBOOT filen lengre så er vel det forløpigt trygt å oppdatere spill?


Ja, jeg har nå gjort det her:)

strike
01-22-2011, 19:40
Nå som det er kommet backupmanagere med lv2 integrert, hvilken er da anbefalt å bruke som også har "stealth"?

For noen timer siden var det en som "laget" en stealth Gaia Manager, som du kan finne her: Gaia Manager v2.04 - Stealth Mod (http://psgroove.com/showthread.php?1034-Gaia-Manager-v2.04-Stealth-Mod)

Så da har du vertfall 2 stealth bm. Gaia Manager og Rogero.
Det er raportert at at Gaia Manager er mer kompatibel med visse spill. Gaia har lyktes der både MultiMAN og Rogero har feilet. Så jeg ville i grunn lasta ned alle 3. Gaia Manager,Rogero og MultiMAN som er de top 3. Sånn bare for å ha de om man skulle treffe på et vanskelig Spill. Og evt veksle mellom Rogero og Gaia online?
MultiMAN er helt klart vinneren blandt brukerne, med over 3000 poster i sin tråd. Ikke så rart kansje, siden den er penest og har flest funksjoner.

Nå har også Hermes kommet på banen igjen. Hermes lagde den mest populære payloaden til de som brukte dongler tidligere. Pga av at den var mest stabil og var kompatibelt med flest spill. Han har nå sluppet en beta av sin cfw til 3.41. Han har ikke slept ut kilde koden enda, men når han gjør det, kan vi regne med at dette blir intrigrert i BM.

Noen har problemer med at ps3 fryser og må restartes pga nåværende payload. Dette vil nok hermes sin payload muligens fikse. Apropro frysing, om noen av dere får det problemet så prøv å ta ut evt disc før du starter din bm,det skal visst funke for de som har hatt problemet. Jeg har ikke hatt ett eneste problem enda.

Jeg tror det kommer til å bli ganske stor konkuranse mellom de forskjellige utviklerne fremover. Det er stor status vettu, om brukerne liker det så er det også veldig mange som donerer penger for å støtte utvikleren. (som seg egentlig hør og bør når de faktisk bruker sin dyrebare fritid for å lage gratis apps til oss) Og dette er kansje noe ps3 eiere vil ha i hvertfall ca 2 år fremover,noen kansje lenger. Men jo bedre konkuranse jo bedre for sluttbrukeren. :)

Jeg vil nesten tro det er noen som sitter muse stille om sitt prosjekt,bare for å smelle hele herligheten i trynet på folk når det er klart. :mrgreen: Det dummeste de gjør er å spre pr om det,vertfall i dette gamet. Ikke bare får du en horde med "noobs" etter deg som maser i det uendlige om ting de overhodet ikke har peiling på,men du gir også potensielle ideer til dine "fiender" les:utviklere og Sony. Det var bare mine 2 øre,men nå er ikke jeg noen utvikler heller da,så hva vet jeg.. Men se bare på hermes som for noen mnd siden sa hadet for godt til ps3 scenen. Og han mente det også,han hadde ingen planer om å tilbake. vips så plopper han opp igjen.

Sorry for at jeg tok med masse unyttig info, jeg ble bare revet med, hehe. Men du fikk vertfall en stealth bm til. :)

svortevik
01-22-2011, 21:53
Håper vi snart ser en form for autoupdate i de forskjellige bm. Greit å hele tiden ha en oppdatert versjon for støtte av spill.

BigZ
01-22-2011, 22:13
Noen har problemer med at ps3 fryser og må restartes pga nåværende payload. Dette vil nok hermes sin payload muligens fikse. Apropro frysing, om noen av dere får det problemet så prøv å ta ut evt disc før du starter din bm,det skal visst funke for de som har hatt problemet. Jeg har ikke hatt ett eneste problem enda.
:)
Jeg har dette problemet med frys, og det er sant som du sier at den eksterne disken jeg bruker må kobles fra når BM (Multiman) startes. Da funker det som regel.

OleOst
01-23-2011, 01:41
Hei, veit noen om det er mulig å monte en nettverks disk i feks multiman også spille/streame bdmv filmer?

Edit

Spm 2
Hva er disse stealth utgavene, hva gjør dei?

Det er vel at en skjuler for sony ellet noe?

Er det noen negative sider med at det er stealth? Siden enkelte programmer kan en velge om en vil ha stealth utgave eller ei?


Edit2

Spm3

Noen som veit hva porter jeg må blokkere for å vere helt sikker på at ps3 ikke rapportere til Sony? No har jeg blokkert alle portene, men er litt kjipt ed tanke på oppdaterings muligheter..

svortevik
01-23-2011, 03:37
Ved å bruke stealth så imiterer den at du spiller en spill fremfor å bruke ftp eller bm.

Hvorfor kobler du ikke bare hele ps3 fra nettet fremfor å blokkere alle porter? Gjør vel samme nytten?

strike
01-23-2011, 11:01
Hei, veit noen om det er mulig å monte en nettverks disk i feks multiman også spille/streame bdmv filmer?

Skal ikke være noe problem det. Bare bruke ps3serv som er inkludert i MultiMAN pakken. Ny versjon ute også: PSGroove.com - multiMAN Update v1.13.03 - Clear's PS3 Activity Logs + More! (http://psgroove.com/content.php?686-multiMAN-Update-v1.13.03-Clear-s-PS3-Activity-Logs-More)!
MultiMAM har foresten Auto Update.

For dere som er redde for å bli banna kan dette være noe også. En app som sletter all log info om hva du har gjort med din bm. Denne kjører du hver gang du starter ps3 før du går online og hver gang like før du skal slå av. På denne måten vil ps3'en din alltid se "ren og pen ut": PSGroove.com - Wipe History v2.0 - Possible Protection From Sony Banhammer (http://psgroove.com/content.php?685-Wipe-History-v2.0-Possible-Protection-From-Sony-Banhammer)

Edit: Som dere ser på linken over så har MultiMAN tatt med en aktivitets sletter i sin versjon også.

OleOst
01-23-2011, 14:57
Svortevik, vil fremdeles ha den i lokal nettet..

strike
01-23-2011, 15:30
Det funker ikke å blocke porter. Ps3 vil lete etter en åpen port helt til den connecter på en. For å effektivt blocke sony servere må du blocke alle domenene i din router.. Eller du kan bare benytte den log fjerner'n jeg postet i min siste post. Om du husker å fjerne loggene før du går online ved oppstart og like før du slår den av så er det så å si ingen info som blir sendt til sony. om du likevel har lyst å blocke domenene så kommer de her:

* fus01.ps3.update.playstation.net > Upgrade
* mercury.dl.playstation.net > new ads
* nsx.np.dl.playstation.net > PlayStation Store
* nsx - e.np.dl.playstation.net > Ad
* us.np.stun.playstation.net > initiate the connection on startup
* ena.net.playstation.net > SSLv3 connection that occurs after the previous
* dus01.ps3.update.playstation.net > second attempt to upgrade
* auth.np.ac.playstation.net > SSLv3 Authentication System
* service.playstation.net > Error Reporting
* creepo.ww.hl.playstation.net > ibid .

mortysol
01-23-2011, 16:39
Når jeg skal installere wipe history som du linker til får jeg error. Er appen signed eller hva? Hmmmmm

Mvh mortysol